עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש וב EVERST כתוב שיש מעבד אחר

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי מחשב חדש עם מעבד E7400 בפוקספיסי , עשו לי שם גם אוברקלוק אבל עכשיו שהבאתי את המחשב הביתה הפעלתי EVERST תראו את התמונה

http://www.siz.co.il/my.php?i=jmylymzmjzyt.jpg

מה זה המעבד הזה??

אבל שאני עושה מאפיינים על המחשב שלי זה כותב לי שם C2D E7400 . אני מבולבל למה באברסט זה כותב XEON ??

פורסם

תתקין אולי EVEREST Ultimate, אולי זה ייתן לך נתונים מדוייקים.

גם אני קניתי בפוקספי סי וקשה לי להאמן שיתקינו לך פנטיום 3 :S

אבל שבאתי לקחת את המחשב האיש מכירות חיבר את המחשב למסך הדליק והמחשב היה עם תוכנות כמו EVEREST וכו' לבדיקה של המערכת (אחרי שהם עשו כמובן) וראיתי שהתזמונים לא כמו שהזמנתי, אז הסתכלתי לתוך המארז דרך החלון השקוף וראיתי קירור סטוק, ואז התברר שהמחשב שלי היה 2 מטר לידי ופשוט הרבה הזמינו מפרטים דומים.

אז הסתכלתי במארז וב EVEREST והכל היה כמו שצריך.

פורסם

הכי בטוח לבדוק בביוס.

פורסם

בדוק בביוס כנראה טעות באברסט כי בשביל מעבד קסנון צריך לוח אם וקירור מיוחד והם לא כל כך נועדו לאובר....

פורסם
  • מחבר

הורדתי עכשיו אברסט ולטימייד ושם רשום E7400 כמו שצריך , אבל מישהו יודע למה בגרסה הקודמת של האברסט זה כתב XEON ??

פורסם

הורדתי עכשיו אברסט ולטימייד ושם רשום E7400 כמו שצריך , אבל מישהו יודע למה בגרסה הקודמת של האברסט זה כתב XEON ??

בטח טעות מסוימת בזיהוי, זה קורה גם בGTA IV עם מעבדי E8XXX

פורסם
  • מחבר

יש עוד דרכים שאני יכול לבדוק? איפה זה רשום בביוס ?

פורסם

כנס לביוס ותחטט שם בתפריטים עד שאתה מוצא פרטים.

אם אתה פוחד לדפוק משהו אל תדאג פשוט כשאתה מסיים תצא מהביוס וכשהמחשב שואל אם לשמור תבחר לא לשמור ולא יקרה כלום

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה על העזרה !

פורסם

משום מה תמיד כשתוכנות שאמורות לזהות את המעבד כושלות הן מראות או XEON או פנטיום 3 במהירויות שגם קירור בגז לא היה מאפשר לעשות OC אליהן.

גם MEMTEST עושה את אותה שטות על המון מעבדים. שווה לנסות לעדכן את הגירסה של EVEREST או לנסות תוכנה אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים