עבור לתוכן

רישיון לאופנוע, כדאי?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון להוציא רישיון על אופנוע, סתם שיהיה. אין לי כוונה בעתיד לקנות אחד או לרכב על אחד (מקסימום על הקטנוע של אחותי, כשהיא תחזור/אהיה אצלה).

ההוצאה הכספית הראשונית לא מפריעה לי, אני מוכן לספוג אותה. אבל מה שכן, הבנתי שצריך לשלם אגרה על חידוש רישיון או שקרכלשהו ומכיוון שיש לי כבר רישיון למכונית, האם אצטרך לשלם חידוש פעם אחת? פעם לאוטו, פעם לאופנוע? האם זה יהיה יקר יותר מאשר חידוש רישיון לרכב בלבד?

טנקס 8)

פורסם

האגרה אם קיימת (אין לי מושג) לדעתי מצדיקה (חד פעמית) את הרישיון

לדעתי רישיון לאופנוע טוב לעתיד - לך תדע מה יהיה - יכול להיות שתצטרך...

האגרה אני מניח תעלה כמו אגרת מכונית אם לא פחות...

פורסם
  • מחבר

שוב, זה חלק מההוצאה הראשונית שאני אספוג. הקטע הוא שכל 10 שנים (או שנתיים , אם אני נהג חדש), אמורים לחדש את הרישיון וזה, עולה כסף. השאלה היא אם זה יעלה יותר כסף? ואם כן, אז כמה יותר?

פורסם

החידוש עצמו עולה כמה מאות בודדות (כבר לא זוכר) אני מניח שתהיה תוספת קטנה של 100-200 שקל גג...

זה סה"כ כסת"ח לכיסוי טיפול בניירת...

אני לא מאמין שכדאי לפסול רישיון על אופנוע בגלל התוספת הזאת...

נראה לי שרשום המחיר של חידוש רישיון:

www.mot.gov.il

פורסם
  • מחבר

טוב נו, שיהיה :P

פורסם

אגב, חידשתי את הרישיון לא מזמן ומסתבר שמי ששירת במלחמת לבנון השניה (לא יודע לגבי שירות סדיר, אני הייתי בצו-8) קיבל הטבה מפתיעה - חידוש עולה רק 10 ש"ח :)

פורסם

ואם איי פעם תרצה ללמד נהיגה אז אתה חייב רישיון כזה..

פורסם
  • מחבר

הוצאתי טופס ירוק.

דיברתי עם מורה שהמורה נהיגה המליץ עליו והוא אמר לי כזה דבר - הוא מלמד יחידים, ולא בקבוצה. שיעור עולה 80 שקל. האם כדאי ללמוד באופן יחיד? או קבוצה?

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם מישהי שלמדה לפני כמה חודשים בקבוצה והיא שילמה 75, מאז העלו את המחיר. בכל מקרה, פחות איכפת לי מהכסף, אני רק רוצה לדעת איך יותר כדאי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים