עבור לתוכן

9800GTX+ מומהר או HD4870 512MB

Featured Replies

פורסם

^

אני איתך, אין שום טעם לקנות 8800 עכשיו, אם כבר אז 9800GT אבל גם לא,

4850 עד 800 שקל ואם יש מעבר אפשר לזרום על איזה 4870 טעים. :jump:

הוא רוצה מקסימום ביצועים חבר'ה ...על מסך 22 .. ה9800GT שווה ל*** במיוחד כשהוא רוצה ביצועים

בכל אופן לגבי החלק השני אני ממש איתך!! במידה ואין תקציב קח את ה4850 שכן הוא ממש משתלם ביחס למחירו

במידה ויש עוד קצת כסף לך על ה4870

פורסם

off top

למה ממליצים על חברה כמו Connect3d???

עדיף חברה נורמאלית יותר SAPPHIRE PALIT ASUS אבל Connect3d????

:lol: :lol: :lol:

אתה קורא ל PALIT נורמלית ול Connect3D לא?

זה די מצחיק, ב 2005 שקניתי את המחשב הקודם שלי שכלל X800GTO, כולם המליצו לי על Connect3D שנמכר בזמנו במחיר טוב ונחשב לכרטיס מעולה וקטלני לאוברקלוקינג. באותו הזמן כולם נגעלו למשמע השם Palit.

אז נכון שפאליט השתפרו, אבל C3D לא נפלו בשום דבר.

פורסם

הוא רוצה מקסימום ביצועים חבר'ה ...על מסך 22 .. ה9800GT שווה ל*** במיוחד כשהוא רוצה ביצועים

בכל אופן לגבי החלק השני אני ממש איתך!! במידה ואין תקציב קח את ה4850 שכן הוא ממש משתלם ביחס למחירו

אל תגזים ,הוא בסדר, אבל רק בסדר, לא אמרתי שיקח 9800 ,לא הבנת אותי נכון, אמרתי אם התקציב שלו הוא באיזור ה500-600 והוצע לו פה כבר 8800 אז עדיף 9800 שעולה היום בערך 580 ועדיף על ה8800 "וגם לא" זה סוג של ציטוט + הרחבה של ההודעה הקודמת שלי :P ,

ברור שעדיף 4850 ואם יש כסף (לא שזה כזה הבדל רציני) אז 4870 ,גם 4850 יתן תמורה מאוד דומה ל4870 אחרי המון תחקירים ובדיקות של הכרטיס (4870) אצלי נוכחתי לדעת כי ההבדלים בין שני הכרטיסים קיימים אך לא קריטיים בכלל.

פורסם

אם לא שמת לב הוא כתב שיש לו מסך 19.

ולכן HD4850 גג (כי גם כרטיסים כמו 9800GT ו - HD4830 יסתדרו מצוין עם הרזולוציה שלו).

פורסם

דניס..השעה 12:30 בבוקר

קמתי אתמול בשעה 7 בערב .. וותר לי קצת ..

פורסם

אתה קורא ל PALIT נורמלית ול Connect3D לא?

זה די מצחיק, ב 2005 שקניתי את המחשב הקודם שלי שכלל X800GTO, כולם המליצו לי על Connect3D שנמכר בזמנו במחיר טוב ונחשב לכרטיס מעולה וקטלני לאוברקלוקינג. באותו הזמן כולם נגעלו למשמע השם Palit.

אז נכון שפאליט השתפרו, אבל C3D לא נפלו בשום דבר.

תראה אפשר להגיד שASUS חברה תותחית ובין הוותיקות. אבל בתכלס לפני 6-7 שנים חברה GigaByte נחשבה לזבל של חברה.

כי לארץ לא הגיע הסחורה ברמה גבוה אלא רק LOW PERFORMENC. למרות שהם יותר וותיקים מASUS.

אגב כל חברה אפשר להגיד שהיא טובה או רעה אני מסכים אם זה. אבל צריך להתיחס גם לשם של החברה כי אם SAPPHIRE מוכנים להשקיע על חלקי אלקטרוניקה + פיתוח קירור משלהם + 3 שנים אחריות לדוגמא... וכל זה עוד במחיר הגיוני. אז כדי לשכוח מחברה שאף פעם לא יצא לי לראות סיקור של המוצרים שלה למרות שאני עובד עם 3 שפות.. נשמע די מוזר ומפתיע. (יכול להיות הC3D היא בעיקרון כמו חברה ZOTAC שלא מכירים אותה אבל היא בעצם חברת בת של SAPPHIRE שנועדה לעבוד רק עם NVIDIA כי SAPPHIRE עובדת עם ATI.)

בקיצר PALIT חברה לא רעה בכלל אבל עד כמה שזכור לי יש לה בעיות עם הקירור הזכרונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים