פורסם 2009 בפברואר 816 שנים שלום, אני קצת חושד במערכת שלי... אני כבר לא יכול לבטוח בה כשיש מישהו שרואה מה אני עושה, או מקבל נתונים. הנה: מה זה אמור להיות השווה הזה? האנטי וירוס שלי מנסה לחפש בקבצים והוא לא מצליח לפתוח אותם, הוא רושם ארור אופנינג. האנטי וירוס שלי הוא eset smart securety.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים השווה הזה יכול להיות תוצאה מהרבה דברים, אבל משהו מרושע זה לא (כי "=" לא מפעיל שום דבר), והוא במילא מבוטל.יש הרבה קבצים שהאנטי וירוס לא יכול לפתוח, כי הם קבצי מערכת בשימוש או דברים בסגנון.תריץ בדיקה עם http://www.hijackthis.de/
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר הוא לא מופעל כי אני ביטלתי אותו....כל פעם שהייתי מבטל אותו הוא היה חוזר.התקנתי ספייבוט וביטלתי ואז הספייבוט שאל אותי האם אתה בטוח שאתה רוצה לעשות את זה?והיה עוד משהו שהוא חוזר אוטומתי (השווה הזה)...אז בחרתי אופציה שלא תאפשר לו לחזור ועכשיו לא חוזר...איך אני אמור להריץ את הבדיקה?אני לא מבין בזה כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.