פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחזק... פעם היא הייתה יפה, כיום היא הזדקנה.כמו שאומרים- נשים יפות מתות פעמיים.אגב אני יריתי בנשר, היד לא הלכה לי משום מה...מה שהורג אותי שבסרט הם דחפו כל תוספת שניתן על האקדחים... ממתי עושים אקדח עם RED DOT SIGHT? למה הם לא דחפו עליו תת קנה? יותר אפקטיבי משלל הכוונות הללו...
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחזק... פעם היא הייתה יפה, כיום היא הזדקנה. כמו שאומרים- נשים יפות מתות פעמיים. אגב אני יריתי בנשר, היד לא הלכה לי משום מה... מה שהורג אותי שבסרט הם דחפו כל תוספת שניתן על האקדחים... ממתי עושים אקדח עם RED DOT SIGHT? למה הם לא דחפו עליו תת קנה? יותר אפקטיבי משלל הכוונות הללו... מה רע בתוספות?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים הגלוק האוטומטי פשוט מדליק חח, ממש עוזי קטן. ^^אגב יריתי בנשר עם קליבר 50, יש רתע מאוד חזק לאקדח הזה, אם אני לא טועה בין החזקים שיש.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים GLOCK אחת ההמצאות הגאוניות לדעתי... יש GLOCKIM מקרמיקה אפילו מה שעושה אותם קלים יותר מאקדחים רגילים וגם מתאימים לכוחות סמויים.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים אסתרשף LOL..קרע אותי. מה שטוב בגלוק הוא שגם יש לו קיבולת להמון כדורים..אמנם פחות חדירים. אבל הנשק כולו מפלסטיק כשהחזקתי אחד היתה לי הרגשה כאילו אני מחזיק צעצוע לצערי לא יצא לי לירות בו..
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר אני הבנתי רק שפותח התראד רוצה לעשות פוזות. עלק מזה האקדח הזה.... מתרוצה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.