עבור לתוכן

איך לעזאזל אנשים עדיין צופים בערוץ 2 ?

Featured Replies

פורסם

פתחתי טלוויזיה כמובן לא היה משהו מעניין במיוחד ובגלל זה היא סגורה רוב הזמן אבל בכל זאת

היה משפחה חורגת בערוץ 2 שזה סביר

כמובן יש לי כרטיס טלוויזיה אז "עצרתי " את השידור לצפות בלי פרסומות ואני חייב להגיד זה ממש אבל ממש הזוי

כל כך הרבה פרסומות\פרומוים וכו אני לא מבין איך הם בכלל מקבלים אחוז ריטינג 1 אפילו שלא לדבר על אחוזי ריטינג נכבדים

כבר עדיף לצפות בערוץ הראשון אם רמת שידורים משנות ה80 מאשר לצפות בערוץ 2

זה ממש הזוי הכמות פרסומות למזלי דילקתי על הכל אם הכרטיס טלוויזיה אבל הייתי צריך לדלג על הרבה מאוד

זה הרגיש כאילו יש יותר פרסומות מהכמות של התוכנית בפועל

פורסם

איך לעזאזל אתה עוד פותח פוסטים כאלה? :bash::s07:

פורסם

אנשים לא שמים לב לזה הם מהרגל יושבים כל ערב בטלוויזיה ולא שמם לב לזה שדוחפים להם כל שנה עוד ועוד פרסומות .

פורסם
  • מחבר

כן אבל פה זה מוגזם לגמרי

בקצב הזה שנה הבא יעשו להם פרק של מר קוו (כמה דקות בודדות) בשעה שהכל עטוף פרסומות

פורסם

מה אתה לא יודעה טלויזיה בערוצים סיגנון ערוץ 2 \ 10 זה כבר מזמן ערוצים שנועדות לשטיפת מוח .

אתה רוצה לראות טלוויזיה טובה תיראה דיסקברי או נשיונל גיאוגרפיק .

פורסם

זה מה שנקרא ערוצי טלוויזיה מסחריים.

לא טוב לך ? אתה מוזמן לזפזפ לערוץ 1 . . .

פורסם

מה אתה לא יודעה טלויזיה בערוצים סיגנון ערוץ 2 \ 10 זה כבר מזמן ערוצים שנועדות לשטיפת מוח .

גם בנשיונל ג' יש המון פרסומות וזה מעצבן, והפרסומות חוזרות על עצמן, עדיף כבר פרסומות מסחריות.

שלא לדבר על הפרסומות שרואים תמונות והעורך המטומטם של הערוץ בחר להשתמש בmovie maker ולעשות פלאשים לבנים בין כל תמונה, כל פעם שאני רואה את זה אני חוטף התקף אפילפטי

פורסם
  • מחבר

נשיונל גיאוגרפיק מוצפת בפרומואים ואל תדאג אני יודע איך להשיג תוכן איכותי ...

דרך אגב הסרט האחרון של וויל סמית חזק (דכאוני ) אבל חזק

אני אני פשוט לא מבין איך אנשים יושבים ורואים סדרות מחורבנות ואין סוף פרסומות בערוץ 2

זה לא תמיד היה ככה לפני שנים זה היה ערוץ נורמלי וכמות הפרסומות הייתה על גבול הסביר

אבל היום זה בלתי אפשרי לצפות בזה

פורסם

קרירין, אתה צודק בהחלט - ערוץ 2 מלא בזבל ואני אישית לא צופה בטלוויזיה כבר קרוב לשנתיים (מאז שהשתחררתי ומצאתי דברים אחרים לעשות).

יש מספיק ערוצים אחרים (ביס ובהוט, כמובן) שמשדרים בהם תוכן נורמלי (סדרות, סרטים), אבל אפשר להתסדר בקלות גם בלי.

טלוויזיה איכותית:

פורסם
  • מחבר

MiniMizer אתה יודע מה יותר מצחיק זה שבאופן חוקי לחלוטין אפשר לראות פרקים מלאים של ארץ נהדרת באיכות סבירה אם קצת פרסומות ומתי שרוצים באתר מאקו

וגם עוד סדרות -לא שהתוכנית הזאת משהו מיוחד אבל אם כבר אז עדיף לצפות באתר אפשר להגדיר בקלות על מסך מלא

פורסם

בגלל זה אני רואה רואה פעם בשנה חדשות וזהו

פעם אחת בשעה מאוחרת בלילה צפיתי ב גבעת חלפון אינה עונה

התייאשתי אחרי פעמים פירסמות של 7 דקות כל אחת ב45 דקות הראשונות של הסרט

איך זה יכול להיות שאלתי את עצמי מי רואה סרטים בשעה מאוחרת שצריך כל כך הרבה פירסמות

פשוט כיבתי את הטיוי והלכתי לישון

פורסם
  • מחבר

כן וזה בדיוק העניין זה מוגזם מאוד

היום ראיתי במאקו עוד פרק של ארץ נהדרת כל איזה מערכון הייתה פירסומת אחת קצרה ובודדת וזהו

וזה היה בסדר גמור

עכשיו אני לא מצפה מהטלוויזיה המסחרית להתקיים מכמות זעומה של פרסומות אבל כן יש גבול

שיורידו משכורות לבכירים \הפקות \וכו ויכניסו פחות זמן פרסומות אולי אז יהיה שווה לצפות בארוץ

היום אפילו חדשות אני לא יכול לצפות בערוץ 2

פורסם

אין לי סיבה בכלל להדליק את הערוץ הזה...

סרטים איכותיים - אין.

סדרות מוצלחות - אין למעט בודדות אבל אותם אפשר לראות על המחשב בקלות.

חדשות - יש מספיק באינטרנט.

פורסם

אין לי סיבה בכלל להדליק טלויזיה.. רק אם המנורה בסלון נשרפה וצריך אור אז אני פותח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים