עבור לתוכן

איך מסירים ישומים מהתפריט של Open With??

Featured Replies

פורסם

כשרוצים לשנות את ה File Associations של קובץ מסויים מגיעים לתפריט שנקרא Open With

השאלה היא איך מסירים מהתפריט הזה תוכניות כי במשך הזמן הוא גדל וגדל ואחרי כמה זמן יש שם כבר כל מיני תוכניות שהוסרו או דברים שבטעות הוכנסו(למשל קיצור דרך לתיקייה)

בעיה נוספת שהצלחתי לסדר עם ה system restore והייצי מעוניין לדעת איך מסדרים אותה בדרך אחרת היא שכשמנסים לפתוח קובץ עם Open With במקום לקבל את התפריט ה notepad נפתח ואין אפשרות להגיע לתפריט הזה

בעיה אחרונה אני מנסה לפתוח קובץ avi או כל ק(ובץ וידאו אחר) בעזרת התפריט של Open With מגיע לתוכנה שאני רוצה לפתוח איתה את הקובץ(התוכנה נקראת GSpot ) מסמן אותה לוחץ על open ומשום מה היא לא מופיעה בתפריט איך אפשר לסדר את זה

תודה מראש

הראל

פורסם

או.קיי....אתה כותב בתפריט Run:

RegEdit

שם אתה נכנס לתפריט של

Edit->Find

ומחפש את את המילה Open...זה מוצא תיקיה בשם OpenWithList...

מתחתיה זה מוצא לך תיקיות של כל סוגי הקבצים שקיימים...

בחלק מהתיקיות של הקבצים גם קיימת תיקיה OpenWithList...

וזהו....משם נתקעתי....אולי מישהו אחר יצליח להמשיך מאיפה שהפסקתי...

Help? Somebody?

::)

פורסם

או.קיי....אתה כותב בתפריט Run:

RegEdit

שם אתה נכנס לתפריט של

Edit->Find

ומחפש את את המילה Open...זה מוצא תיקיה בשם OpenWithList...

מתחתיה זה מוצא לך תיקיות של כל סוגי הקבצים שקיימים...

בחלק מהתיקיות של הקבצים גם קיימת תיקיה OpenWithList...

וזהו....משם נתקעתי....אולי מישהו אחר יצליח להמשיך מאיפה שהפסקתי...

Help? Somebody?

::)

עשית 99% מן העבודה, ואת משאירה לאחרים לקחת לך את הקרדיט? ;)

בכל אופן, זה נראה שלכל סוג קובץ (וגם כל משתמש בנפרד) ה-Windows שומר רשימת Open With משלו. לכן, כמו שאמרה ~Naf~, אתה צריך להיכנס לסוג הקובץ שאתה רוצה לשנות, ואם יש לו שם כניסה של OpenWithList, אז פשוט להוסיף/להסיר משם את הכניסות הרצויות.

יש שתי מקומות שאני מצאתי (תנסה בשתיהם):

HKEY_CLASSES_ROOT

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts

לגבי הבעייה השנייה, אם לקובץ מסויים יש שיוך לתוכנה מסויימת אז התוכנה הזו תפתח אותו. אם אתה רוצה לבטל את השיוך הזה כנס שוב פעם לאחת מן הכניסות שלעיל, תמצא שם את סוג הקובץ שאתה לא רוצה שיהיה לו שיוך כלשהו, ופשוט תמחק את הכניסה שבה מופיעה ה-Notepad (זה צריך להיות תחת Value שנקרא Application).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים