עבור לתוכן

דברים מעצבנים

Featured Replies

פורסם

ילדים שישושבים באוטובוס כשזקנים עומדים :pissed: :pissed: :pissed:

כשאתה קם כדי לתת לאיזה זקנה לשבת והיא עוד מיתצבנת ומקללת
  • תגובות 156
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קניונים - במיוחד כאלו שמכריחים אותי לעבור דרכם בדרך מהרכבת, כמו "לב המפרץ" וכל המוכרים מדוכני חברות הסלולר מתנפלים עליך עם "הצעה של פעם בחיים!"

אוטובוסים - צפוף, רוב הזמן מסריח, עולה כסף וגם לוקח יותר זמן מאשר ברגל (בחיפה לפחות).

עישון - יש לי פשוט אג'נדה נגד זה, כי עשן סיגריות (ועשן מכוניות) עושה לי אינסטנט-כאב-ראש לכל היום. מבאס.

טלפונים סלולריים ואנשים שמתלהבים מהם. יש יותר מדי סיבות בשביל לפרט פה את כולן.

אנשים שמזמינים אותי "לצאת לבירה", או בעצם סתם לקנות בירה באיזו מכולת ולשבת על איזה ספסל, לקפוא מקור ולשתות אותה כמו חבורת הומלסים.

אנשי מכירות שנהנים מה"מקצוע" שלהם (בלי להעליב את כל אנשי המכירות פה).

אנשים שעושים מעצמם תכנתים דגולים כשסה"כ למדו לכתוב סקריפטים לתוכנות.

פרסומות מכל הסוגים האפשריים.

טלויזיות וכל מה שמשדרים בהן, הבנתי עד כמה זה מטמטם כבר בגיל 11. מאז לא היתה לי טלויזיה, ואני ממש לא מתגעגע.

דתות וכל מה שקשור בהן.

אלה שקונים מחשב באלף ש"ח, לא מנקים מתוכו את האבק/חרקים/חולדות מתות (לא מגזים!) במשך שנים, מתקינים לעצמם 5 אנטי-וירוסים (שלא עוזרים מן הסתם) ואחרי שהספק הג'נרי שלהם נשרף ושורף את כל המחשב, העכבר האופטי מתמלא בשמן ואבק עד כדי כך שנדבק למשטח ה-5 ש"ח שקיבלו במתנה מספקית האינטרנט והמקלדת מתמלאת בשאריות של כל מה שאכלו ליד המחשב כל השנים האלה, באים אליך בטענות של "כל הקטע הזה של מחשבים, סתם זבל!".

יש עוד הרבה דברים מעצבנים, קשה להיזכר בהכל בבת אחת :P

פורסם

wow. פשוט כך.

אתה מפספס כל כך הרבה בחיים.

פורסם

ציפי לבני! :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

פורסם

שאתה רץ לרכבת עם לחמניה ביד ואתה לחוץ רצח ורשום לך שהמעבר הרגיל לרכבת חסום ואז בתחנה עומדת הנערה שמחלקת עיתונים ואומרת- הרכבת בשביתה.. הרכבת ישראל האלה שעושים שביתות בימי חמישי בלי להודיע... :pissed:

שאני מקבל ציונים מעפנים במתמטיקה 3 יחידות.

שהרכבת המתפרקת חורקת כאילו לא שימנו אותה 20 שנה.

שחבר שלי בדרך פלא מקבל ציונים ממש מוכים שתמקרבים ל-0 בהסטוריה

שמשהו חורק במארז ואתה מתחרפן ולא יודע מה זה.

שיש לך אור "רומנטי" מעומעם כי נשרפה לך הנורה בחדר ואתה משתמש בנורה תחלופית זמנית כזו שדומה לזו של צ'יפס.

שאתה אומר לעצמך אני אלך לישון עוד 10 דקות ואתה קולט אותך שעה אחרי, אופס... :s07:

שאתה מרגיש כמו בחדר יולדות כשאתה כולה מנסה לחרבן בשירותים והחרא נתקע באמצע.. :lol:

שאתה משחק משחק מסלול כל שהוא במחשב (לרוב מירוצים) ואז במטר האחרון המכונית נהרסת/ יש איזה באמפר שהורס לך את המשחק אחרי שאתה מנסה בפעם ה-100 אלף לעבור ת'שלב.

עדכונים של ווינדוס

שאתה קנית משהו שחסכת אליו הרבה זמן ואתה מתבאס בגלל שזה לא נותן את האפקט שרצית.

הכי מעצבן אותי זה שאתה רץ לאוטובוס במרכזית חוף כרמל ואז בא אליך הבחור מחברת פלאפון- "רוצה לשדרג?" אני כבר למדתי לענות לו בכוונה, לא אני באורנג' למרות שאני יום יום עובר שם ומצפה שהוא כבר יזכור אותי כמו שאני זוכר אותו. :nixweiss:

פורסם

שר האוצר, שר התקשורת, שר התחבורה, שרת החינוך, שרת החוץ

פורסם

נסכם את ההודעות האחרונות שלך ב"פוליטיקה"?

;D

פורסם

שאנשים מתחילים לחפור לך במסנג'ר בדיוק בזמן שאתה עומד לראות איזו סדרה, ואז אתה רואה את הסדרה בחלון קטן ומדבר עם אנשים באותו הזמן

פורסם

שאנשים מתחילים לחפור לך במסנג'ר בדיוק בזמן שאתה עומד לראות איזו סדרה, ואז אתה רואה את הסדרה בחלון קטן ומדבר עם אנשים באותו הזמן

+1

עוד יותר גרוע - שאנשים חופרים לך במסן למרות שאתה במצב "עסוק"

הגעתי למקרה שפשוט ברגע שקיבלתי הודעה ממישהו ישר סגרתי את החלון בלי לקרוא את ההודעה אפילו מרוב שהוא היה מציק

פורסם

איזה נחמד אתה, אני פשוט מתעלם :P

וכן, 1+ כי זה באמת מעצבן בטירוף...

פורסם

בדיוק בגלל הדבר הזה אני כל הזמן על APPEAR OFFLINE... אם אני אצטרך מישהו אז אני אפנה אליו.

פורסם

באותו עניןן

ילדים בני 13 עם שגיאות כתיב עצבניות שנכנסים אלייך וחופרים לך איך לחבר לדים למחשב(אני אוהב לעזור אבל אויינקי שוויקי יש גבוווווווווווול :lol:)

ומילה שהם חופרים , הם גם לא מצליחים לרוב..

ואחרי זה זה כבר נהייה מסחרה , הם הופכים אותך למבים במחשבים , וכל שאלה בתחום המחשבים

מפנים אלייך.

פורסם

נשים שבחרו בציפי בגלל שגם היא אישה...

הפסקת חשמל באמצע PCW גורלי

הפסקות חשמל בכלל...

זה שבאמצע החורף חם מידי במעיל אבל אסור להוריד אותו כי יש רוח...

פורסם

נשים שבחרו בציפי בגלל שגם היא אישה...

האמא של חברה שלי :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פאנג שוואי? כן כן , גם בזה היא מאמינה.

פורסם

ילדים שקוראים להורים שלהם בשמות פרטיים.

אנשים שאומרים "איזה הורים מגניבים יש לי"

כי הם יודעים להשתמש במסנג'ר.

(בכלל כל הקטע בארץ שאין דיסטנס בין הורים לילדים

ומבוגרים לצעירים מרגיז).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים