עבור לתוכן

דברים מעצבנים

Featured Replies

פורסם

קופאית בסופר... "אתה מעוניין במבצע פסק-זמן... יש לך כרטיס ביי אמוק...", יאלה את לא רואה שאני גבר שכולה רוצה לקנות קפה שחור. :s07:

• תגובות 156
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים ששואלים "אתה בסדר" אחרי שהתרסקת לתוך איזה בניין עם האוטו או משהו בסגנון

מה אתם שואלים שאלות מיותרות?!?!תבואו לעזור!

פורסם

אנשים שצופרים לך כשאתה נותן זכות קדימה במעגל.

פאקקקקקק!!!!!!!!!! עונש מוות בסקילה לחראות האלה!!!!!!

פורסם

מורות לאנגלית שחושבות שהם יודעות יותר ממך.

פורסם

לנהגים:

אנשים שאם הם נוסעים ישר בכיכר קטנה אז הם חושבים שלהם אין צורך להאט או לתת זכות קדימה חס וחלילה

אנשים שנוסעים לאט בכביש שאין איפה לעקוף או ממש לפני רמזור שעוד שנייה יתחלף ואז צריך לחכות לו שעה, כי הם לא יודעים לאיפה הם רוצים לנסוע בכלל. אבל הכי כיף לעקוף כאלה בפראות...

אנשים שרואים אותך נהנה עם האוטו בחנייה קצת אחרי שנסעת בפקקים כל הדרך, אז הם באים ואומרים לך שהם שוטרים רק בלי המדים כרגע ואם הם יראו אותך עוד פעם עושה את זה אז הם יתנו לך דו"ח... (קרה לי היום..חח עלק אם הוא יראה אותי עוד פעם, כל יום אני עושה את זה. וגם אני לא מכיר חוק שאוסר לנסוע על פחות מ55 בחנייה בהילוך שני בלי להאט בסיבובים)

אנשים שאומרים לך חחח פיאט אונו מזה סתם אוטו מעפן, ואז אתה שואל אותם איזה אוטו יש להם והם עונים לך: לי אין, אבל לאורים שלי יש קיה ספיה, סוזוקי sx4 מאזדה דמיו וכל מני יצירות פאר אחרות מהמזרח שגם אם יציעו לי בחינם אני לא יקח

אנשים שרואים אותך מחכה בצומת לפנות שמאלה עם שלט של זכות קדימה, ואתה חושב שהם באים לנסוע ישר כי הם לא מאותתים, ובסוף הם פונים ימינה בכלל, ואתה הפסדת הזדמנות לעבור בגללם.

בכללי:

מורות שנורא אכפת להם אם עשית שיעורים ואם אתה מצליח במבחנים, ומודיעות להורים. אותי זה לא ממש מעניין, אז אותם?

אנשים ששומעים מוזיקה מהטלפון. אין דבר יותר מרגיז מזה, זה פשוט טוויטר אחד צורם ומגעיל שמנסה לנגן. כמו לשמוע מוזיקה מהרמקול של המארז שעושה ביפ ביפ.

אנשים שאומרים שהם עניים ומסכנים ושהמדינה חרא, אבל הם כל היום מעשנים את הכסף שלהם, מסתובבים ברחובות ומשריצים ילדים

פורסם

מורות לאנגלית שחושבות שהם יודעות יותר ממך.

ילדים שחושבים שהם יודעים הכל או\ו הרבה יותר טוב מכולם... ::)

פורסם

לא יותר טוב מכולם אבל בטוח שיותר מאיזה מורה זוטרה.

פורסם

פאקקקקקק!!!!!!!!!! עונש מוות בסקילה לחראות האלה!!!!!!

החתול שלך מעצבן ברמות :pissed: :pissed:

פורסם

When you and your friends go to the swimming pool

when you go out of the pool and say "Fuck Im thirsty"

and one stupid friend says "we just came out of the pool"

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

ואי זה מזכיר לי שהמורה שלי לאנגלית עשתה בוחן, והיה צריך להקיף את המילים שמתאימות בהקשר, משהו תת רמה.

בקיצור זה היה קטע של שתייה ונהיגה, והיה כתוב שם שרוצים להתקין מערכת ש... את המנוע אם ....

אז המורה שלי אמרה שהמערכת תכבה את האוטו אם הנהג שתה יותר מדי, ואני אמרתי שהיא בכלל לא תדליק את האוטו, כי הוא יצטרך לשאוף לפני שהוא מדליק תמונע, כי מה ההגיון בלהניע את הרכב, ואז האוטו ירצה שתשאף כדי לדעת אם לכבות אותו או לא.

כאילו WTF :bash:

בסוף שכנעתי אותה

פורסם

פיי כמה אנשים ממורמרים, הדבר היחידי שמעצבן אותי זה כול מיני ליצנים שחושבים שהם יכולים לתפוס פוזה על כול העולם, אגרוף לפנים והכול מתסדר. :hat:

פורסם

הדבר שהכי מעצבן אותי זה כשאני בא למורה ואני אומר לה: המורה כואב לי הראש... סימן שיש לך ראש!

פשוט בא לי לבעוט בה ושהיא תגיד לי, כואב לי בראש... סימן שבעטו לך בראש!!!!!

פורסם

זאתי שכל הזמן אומרת "לא למדתי לא למדתי אני איכשל בטוח" ומוציאה 90+

ואני יוצא מהמבחן ויודע כבר איפה כל הטעויות שלי, מוציא חרא ציון

פורסם

אנשים שלחוצים יותר מידי

פורסם

אנשים שמתבלבלים בין "אם" ל"עם" ואנשים שכותבים "אני יכתוב", למשל. :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים