עבור לתוכן

דברים מעצבנים

Featured Replies

פורסם

יאללה כל אחד לרשום את הדברים הכי מעצבנים שיש (בסגנון מפלגת די מארץ נהדרת).

- אנשים שמדברים במלעיל.

-אנשים שמשתמשים במילה "כמובן"

- אנשים בני 50 שעשו קורס בסיסי להכרת המחשב ובאים פתאום ללמד אותך איך עושים RESET או מספרים לך על מנוע החיפוש גוגל בפנים זוהרות כאילו זה עתה הם גילו לך מה בדיוק קרה במפץ הגדול.

- אנשים שחיים בסרט שכל דבר זה תוצא של קונספירציה (הבוס שלי שונא אותי כי הוא חושב שאני דלוק על המזכירה שלו , אבל תכלס המזכירה שלו היא בכלל גבר והוא לא יודע את זה כי פעם ראיתי שיש לה שערות ברגליים למעשה המזכירה היא בכלל חייזרית ניצולת שואה שנפלה מעב"ם לגטו ורשה כתוצאה מהחללית שנפלה מהירח עם ניל ארמסטורנג שבכלל לא הילך עליה אלא רק עשה פוטומונטאז' בפוטושופ שהיה מותקן לו בפנטיום שעל החללית שהמריאה מבניני התאומים)

- בנות שמזמינות ארוחת דאבל-מק עם דיאט קולה.

- מסעדות שכתוב בתפריט שלהם משהו בגסנון "נתח אנטריקוט אפוי למחצה בגריל על מצע עלי טאבק עם תפוחי אדמה סימיוניים מתובלים ברוטב חרדל בלסמי סיני עתיק " , דחיל ראבאק , כולה סטייק עם תפוחי אדמה שקניתם מהסופר.

- סטודנטים שחושבים שהרצאה זה שיעור פרטי ומנהלים עם המרצה שיחות אישיות (שאלות ויכוחים וכולי)

- סטודנטים ששואלים שאלה מפגרת וחושבים שזאת השאלה הכי מתוחכמת בעולם.

- אנשים שעומדים בראש התור ברמזור שמאלה ולא ממהרים לצאת כי הם בטוח יספיקו.

- אנשים שנוסעים על הנתיב השאמלי בכביש מהיר ב-70 קמ"ש כאשר בדיוק בנתיב הימני יש גם משאית שבמקרה גם היא נוסעת ב-70 קמ"ש וא הכביש חסום ואתה צופר ומהבהב לנהג מקדימה והוא לא שם לב.

- מוכר בחנות שמוכר לך נגן MP4 מדבקה סיני ומדבר עליו כאילו זה מינימום IPHONE דור 7.

- אנשים שבאים לך ביציאה בסגנון "שמעת על האתר החדש FLICKER? זה ששמים שם תמונות ? האתר יצא בדיוק לפני שבוע"

- אמהות שבאות לך בהתלהבות "הבן שלי גאון מחשבים הוא המציא אתר של פורום שאין עדיין בארץ" ואז שאתה חוקר קצת את העניין את מגלה שהוא השתמש באיזה מדריך להורדה של פורום והתקנה שלו.

- אנשים שחושבים שנטויז'ן וBUG זה פסגת ההייטק העולמי ושלהיות טכנאי מחשבים זה המקצוע היוקרתי בעולם. (בלי לפגוע בכבודם של טכנאי המחשבים עצמם כמובן)

• תגובות 156
  • צפיות 9.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אנשים שאומרים "שלומות".

פורסם

אנשים שמוסיפים תמיד בסוף מילה 'יישן' לדוגמא: 'סבביישן!'

פורסם

אנשים.

פורסם

שמאלנים וראליטי.

פורסם

אנשים שמתלוננים על השירים במסיבה בבית של מישהו "מה זה השירים האלה? תעביר!!!!"

ואז כשמגיעים אליהם מגלים שיש להם את אותם השירים.

אנשים שמשחקים אותה שומרים כשרות "אני לא אוכל חזיר" אבל אוכלים המבורגר דקה אחרי שאכלו איזה מילקי

פורסם

אנשים.

a_winrar_is_you.jpg

פורסם

אנשים שמשחקים אותה שומרים כשרות "אני לא אוכל חזיר" אבל אוכלים המבורגר דקה אחרי שאכלו איזה מילקי

אממממ..... זה מותר הלכתית :-X

פורסם

נהגים מפגרים - כולל כאלו שונסעים לאט מדי והאלה שנרדמים ברמזור.

ילדים מפגרים - מיותר לציין.

אנשים שחושבים שלשמוע מוזיקה ברמקול של הפלאפון בפול ווליום זה מגניב.

שמאלנים

סדרות מפגרות

פורסם

a_winrar_is_you.jpg

:lol: :lol: :lol:

:xyxthumbs:

פורסם

אלה ששונאים אנשים אחרים בגלל דעותיהם, כאשר אני בטוח שאינם יודעים את כל העובדות באותו נושא [ואני לא שמאלני].

נהגים גרועים/מפגרים.

WANNA BE' למיניהם. [במיוחד אלה שמחזיקים מעצמם גאונים מוסיקליים כשהדבר רחוק שנות אור מהמציאות]

פרחות.

עארסים.

אנטישמים.

פרופסורים מפגרים עם גרביל בתחת שמכחישים שואה, למרות שאפילו הגרמנים מודים בכך.

פורסם

אנשים.

motivator2391610.jpg

פורסם

אממממ..... זה מותר הלכתית :-X

אממ טכנית כן אבל חכמים קבעו שאסור וצריך עדיין לחכות טיפה

מצטער הייתי חייב לתקן

פורסם

אממ טכנית כן אבל חכמים קבעו שאסור וצריך עדיין לחכות טיפה

מצטער הייתי חייב לתקן

בקיצור,הפואנטה שכל אחד ממציא לעצמו איזה חוק כזה או אחר ואז משחק אותה שומר כשרות.

מה עוד מעצבן..אנשים שמתקשרים אליך ושואלים אותך "יש לך דקה?"

אנשים שלא אומרים תודה אחרי שאומרים לבריאות אחרי שהם התעטשו

נהגים שנוסעים לאט בעלייה ואתה מחכה חצי שעה במעבר חצייה עד שהוא יסע כבר.

פורסם

קב"א 53

העובדה שבסיגריה יש יותר חומרים רעילים מסנדוויץ' פלוטוניום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים