עבור לתוכן

חייב את עזרתכם - מתנה למשהי

Featured Replies

פורסם

לדעתי בושם\תכשיט לא יהיו בחירה טובה, כי אם לא תקלע לטעמה סתם יהיה חבל.

אתה יכול לשלב דובי, ולדוג' לשים לו משו בין הידיים שיהיה מתוחכם. (נ.ב. אם עולה לך רעיון גאוני, אתה מוזמן לספר גם לי)

• תגובות 34
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוסיפה את קולי בתרועה רמה כנגד דובים למיניהם, שוקולדים, חולצות מודפסות, ורוד מוגזם על גווניו, לבבות, פתקי "שנינות" ליום האהבה וכל קיטש מסוג זה :errrr: ממליצה שלא לנסות להתחכם יותר מידי. אישית, הדברים האלה עושים לי פריחה.

מתנות שבנות בדר"כ אוהבות מנסיוני האישי:

- תכשיטים - כן, רוב הבנות שאני מכירה אוהבות אם יש לך טעם. לא צריך לעלות הון, רק להיות מעניין.

- בגדים - אך ורק אם יש לך טעם ואם אתה מסוגל לקלוע למידה שלה. אפשר גם אביזרים כמו תיקים/ צעיפים אם אתה לא רוצה להסתבך.

- בגדים תחתונים - עוד לא פגשתי בחורה שלא אוהבת לקבל כי זה דברים שלרוב לא קונים לבד (אני מדברת על הסוגים הסקסיים והבלתי שימושיים בעליל) וזה גורם להרגשה טובה. תעשה לעצמך טובה ותקח את המידות שלה מראש (אי אפשר להתאים חזיה אם כל מה שאתה יודע זה שהיא "B" למשל). מתאים כמובן רק אם אתם כבר מקיימים יחסי מין מסוג כלשהו, אחרת לא מתאים בעליל.

כל הדברים הנ"ל מצריכים יכולת בחירה, גבר עם טעם טוב זה בהחלט מושך.

-פרחים - הקיטש היחיד הנסבל לדעתי. רומנטי במידת הסביר אבל יותר מתאים כשזה מגיע כהפתעה סתם ולא כמתנה לאירוע מיוחד.

- ספרים/סרטים/עניינים שקשורים לתחומי העניין של המקבלת - לא כל מתנה צריכה לצעוק "נשיות". בחר משהו שהיא באמת תרצה לעשות בו שימוש, אני לא מכירה אותה. אני למשל קיבלתי מחבר בתיכון נעלי טיולים מאסיביות, מתנה מעולה שאני זוכרת טוב מאד (ותאמין לי שאין לי מושג ממי קיבלתי את אוספי הדובים שיושבים לי במגירות)

דברים שהרבה אוהבות אבל בוודאות לא כולן:

- חוש הומור - הכוונה היא לא למתנות חסרות שימוש/ וולגריות אלא למחשבה שמאחורי הברכה למשל או לטוויסט קטן במתנה.

- צעצועי מין - כאלה שמיועדים בשבילה כמובן. זה מקורי ומעיד על פתיחות/ התחשבות. אולי במקרה הזה היא צעירה מידי וזה יפחיד אותה, לשיקולך. גם תלוי באורך הקשר, אם אמרת כמה זמן אתם ביחד פיספסתי. אם אתה בכיוון אני ממליצה על חנות Sisters בת"א, זו חנות לנשים עם מוכרות שיודעות על מה הן ממליצות ויודעות להתמודד טוב מאד עם גברים. אין שם את אלמנט ה-Sleaze.

- אוכל - אישית, הכי עושה לי את זה. תזמין אותה למסעדה טובה/ תבשל בשבילה אם התקציב לא מאפשר.

- תיאטרון/ אופרה (טוב, הרבה מעל לתקציב :P)/ קונצרט/ הופעה וכו' - בהתאם לתחומי העניין שלה. כיף לצאת לקצת תרבות, במיוחד אם אתם צעירים מאד ולא עושים דברים כאלה בדר"כ.

פורסם

שלוף שלוף תראש מהתחת.

באן לשבוע

פורסם

כמה אפשרויות:

1. טיסה רומנטית בשמי הארץ.

2. שיט רומנטי ביאכטה.

3. מסעדה טובה.

4. ספא זוגי

5. קעקוע על חשבונך.

פורסם

אני חושב שהתפרעת פה קצת, הוא אמר 200 שקל, לא 2000.

תחרוט על הלב שהוא תופס את השמות שלכם או משהו דומה

איך רואים שאתה ממש בקטע של מודינג? איך לעזאזל הוא יחרוט על לב שעשוי מבד פרוותי!?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים