עבור לתוכן

למצביעי השמאל הקיצוני

Featured Replies

פורסם

אז ככה - נתחיל מראש בגילוי נאות- אני שמאלני מניאק... אני לוחם במילואים שעושה בערך 40 יום בשנה (ועושה זאת בגאווה גדולה)

ולמי ששואל למה - הבא להורגך השקם להורגו

לכל מי שחושב שדרך המלחמה מובילה באמת לאן שהוא יסתכל נא ב-2000 השנים האחרונות על כל מיני מלחמות מטומטמות של יצאה מהן כלום

אם המין האנושי היה משקיע לצורך פיתוחו את התקציב שהוא משקיע בשכלול הדרכים להרס עצמי אתם רק יכולים לדמיין איפה היינו היום

אולי תסכתכל על חצי הכוס המלאה ?

מלחמות הם כנראה הגורם הכי גדול להתקדמות בטכנולוגיה , כנראה אם לא מלחמות ההינו עכשיו עדיין משפשפים אבנים כדי להתחמם

ולא אני לא אוהב ערבים או מאמין להם - זה עדיין לא אומר שאני לא צריך לשאוף לשלום

בסופו של דבר אני באמת מאמין שכל אדם שפוי רוצה לחיות בכבוד, להתפרנס בבכבוד גם אצלנו וגם אצל האוייבים שלנו

הדם שלהם לא יותר אדום מהדם שלנו תהיו סגורים על זה

פה אני לא מסכים איתך , אתה באמת מאמין שהדם של אותו טרוריסט שמתחבא מאחורי אישה בהריון שווה יותר מאותו בחור בן 19 שעומד מאחורי האמ 16... וגם לא מאמין שפלסטינים שכאמור בחרו ברוב בחמאס הם באמת שווים כמו אזרח של מדינתנו...תקרא לי גזען אבל זאת ההשקפה שלי.

לגבי החלאת אדם נסראללה - יומו יגיע - אינשאללה - ובמלחמת לבנון היינו צריכים לגבות מחיר כבד מבעלי הבית האמיתיים לבנון וסוריה

אני בטוח שתיהיה פעם הבאה בזמן הקרוב , והפעם אני מקווה שתיהיה ממשלה עם ביצים

מלחמות מוכרזות על ידי מנהיגים - זה האזרחים והחיילים בשוחות אשר משני הצדדים בד"כ סובלים מן המלחמה...

כל טוב,

גבריאל

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני בעד חירויות אדם, חופש פולחן, הפרדת דת מהמדינה, איכות הסביבה וליברליזם שיוויוני. ואני ימני-ימני קיצוני.

פה זה לא ארה"ב. החלוקה לימין-שמאל 99% מושתתת על עמדה ביטחונית.

פורסם

ההבדל בין טרוריסט לבין לוחם הוא באיזה צד אתה נמצא

תקרא קצת היסטוריה על ימי המחתרות... אצ"ל לחי וההגנה לא היו קדושים - ובזכותם יש לנו מדינה

האם אתה חושב לרגע שאם הם לא היו הורגים בנו הינו בכלל ניגשים לעשות איתם שלום?

זה נכון שרוב מוחץ של הלוחמים שלנו הם בעלי מוסריות גבוהה (יש כמה פירות באושים אבל ככה זה) - אבל במלחמה אין באמת חוקים

אני תמיד אמרתי שיש לשמור על צלם אנוש - אבל כאשר האוכלוסיה אצלנו נהפכת למטרה אין שום סיבה שאצלם יחיו בשקט

אני לא אומר שצריך לההיפך לרוצחים צמאי דם אבל יש להבהיר לצד השני כי שוב "הקם להורגך השקם להורגו"

לגבי זה שהמלחמות הם הזרז לטכנולוגיה - אתה טועה - ישנם קפיצות טכנולוגיות גם בלי קשר לפיתוחים צבאיים...

בוא נסבר לך את האוזן לגבי עוד דבר - כבר מזמן שאין באמת "ממשלה עם ביצים" הממשלות ב-10 שנים האחרונות רק מגיבות לאירועים - הם

לא מייצרות שום דבר ושום דבר שקורה אינו באמת פרי של חשיבה מוקדמת אלא של תגובה - ויש הבדל גדול בין השניים

כל טוב ולכו לישון - מחר שבוע חדש,

גבריאל

פורסם

אני בדר"כ נגד מלחמות,בכל העולם. אבל פה באיזור שלנו... באמת שאין פתרון אחר.

השנאה שיש לערבים נגדנו זה משהו קיצוני ביותר. אין דברים כאלה. כל הקטע של הג'יהאד והשיעבוד לאלוהים שלהם, זה משהו מטורף. הם ממש עבדים שאין להם שום דבר בחיים חוץ מאדון. אני ממש עצוב בשבילהם, כי אחרי המוות ממש לא מחכות לך בתולות. הקיצונים שלהם משליטים שם את הסדר, ומי שלא נשמע לסדר הזה משתיקים אותו בפומבי. אין לערבים אומץ לומר את האמת.

כל הערבים הם פשוט עיוורים, לא יודעים מה זה להיות בנאדם. הם יודעים רק להיות קבוצה. אין לערבים חלומות , יש להם חלום אחד. \

לסכסוך הישראלי פלטינאי הזה אין פתרון , מכיוון שהפלשיתינים הם כלל לא עם. הם אוסף של ירדנים ומצרים שהיגרו לפה בזמן המנדט.

כולם יודעים שאי אפשר לתת לקבוצה שלא יודעת מי היא מדינה.

פורסם

אני בדר"כ נגד מלחמות,בכל העולם. אבל פה באיזור שלנו... באמת שאין פתרון אחר.

כל עוד רוב תושבי האזור לא מעוניינים בפתרון אחר לא יהיה פתרון אחר.

השנאה שיש לערבים נגדנו זה משהו קיצוני ביותר. אין דברים כאלה. כל הקטע של הג'יהאד והשיעבוד לאלוהים שלהם, זה משהו מטורף. הם ממש עבדים שאין להם שום דבר בחיים חוץ מאדון. אני ממש עצוב בשבילהם, כי אחרי המוות ממש לא מחכות לך בתולות. הקיצונים שלהם משליטים שם את הסדר, ומי שלא נשמע לסדר הזה משתיקים אותו בפומבי. אין לערבים אומץ לומר את האמת.

כל הערבים הם פשוט עיוורים, לא יודעים מה זה להיות בנאדם. הם יודעים רק להיות קבוצה. אין לערבים חלומות , יש להם חלום אחד. \

שנאה נובעת מפחד, האלימות נובעת מיאוש. הקיצונים מקבלים תמיכה מהציבור הפלסטיני שרוצה בסיום הכיבוש הישראלי.

השנאה שיש בציבור היהודי בארץ כלפי הערבים הוא מטורף לא פחות. גם הוא נובע, כמו כמעט כל שנאה אחרת, מפחד.

לסכסוך הישראלי פלטינאי הזה אין פתרון , מכיוון שהפלשיתינים הם כלל לא עם. הם אוסף של ירדנים ומצרים שהיגרו לפה בזמן המנדט.

כולם יודעים שאי אפשר לתת לקבוצה שלא יודעת מי היא מדינה.

גם העם היהודי, כמו העם הפלסטיני, התגבש רק בשנים האחרונות. גם רובו היגר לפה בתקופת המנדט.

אפשר באותה מידה לטעון שהיהודים זה לא עם אלא הם אוסף של רומנים, פולנים, מרוקאים וכו'

המאחד את העם הפלסטיני הוא דת, תרבות, הסטוריה וההתמודדות מול הכיבוש הישראלי.

המאחד את העם היהודי הוא דת, תרבות, הסטוריה וההתמודדות מול רדיפות במקומות אחרים.

הניסיון לטעון שהפלסטינים הם לא עם הוא ניסיון להתעלם מהבעיה במקום לנסות לפתור אותה.

כאילו אם נוכיח לעולם שאין כזה דבר עם פלסטיני אז אולי נקום מחר בבוקר ונגלה שיש רק יהודים בארץ ישראל.

פורסם

אני ימין מתון אבל מקנא במפלגות כמו מרצ על דאגה לחופש הפרט. והייתי מאמץ גם את הדאגה לאיכות הסביבה.

כרגע אני קורא בספרו של בוגי יעלון. הוא מנתח את הנחות היסוד של השמאל המדיני בישראל כמי שגדל במחנה הזה.

1. יש אפשרות מעשית להקמת מדינה פלשתינאית בשטחי יהודה שומרון ועזה.

2. יש מנהיגות בצד השני שאפשר להגיע איתה להסכמים.

3. ההסכם חייב להגיע עכשיו (טיעון דמגורפי / אם נחכה הבעייה תחמיר).

4. השליטה הישראלית בשטחים היא המקור לרוב הבעיות באזור.

הוא טוען שאף אחת מן ההנחות אינה נכונה.

כולנו בעד שלום ונגד מלחמות. המחלוקת היא על הדרך.

פורסם

היהודים הם עם מאז ומקדם - אפילו יש גן משותף

פורסם

היהודים הם עם מאז ומקדם - אפילו יש גן משותף

יש לי חבר, יהודי ממוצא רומני, שעשה בדיקה גנטית והתברר שהמוצא שלו הוא בכלל מצפון מזרח אסיה.

יהדות היא דת שקיימת אלפי שנים. בגלל קנאות דתית יתכן שהחלקנו צאצאים של אותם יהודים ראשונים.

העם היהודי, שמתאחד סביב הדת היהודית והציונות, התפתח רק במאה השנים האחרונות.

העם היהודי צעיר כל כך שהוא עדיין לא הצליח להתגבר על חלק מהבדלי התרבות והגזענות בתוך העם עצמו.

פורסם

שני המחנות בעד שלום, השאלה היא באיזה מחיר הוא יגיע מבחינת דם ושטחים.

אני לא רוצה שתקום מדינה פלסטינית ביהודה ושומרון, פשוט לא רוצה, כי אם תיתן לחמאס מדינה הם לא יתפרקו מנשקם,

ולא יפסיקו את "ההתנגדות", כי הם חיים בתפיסה דתית מעוותת, ותהיה בטוח שהם ינצלו כל הזדמנות כדי לעשות פיגוע או לשגר טילים.

כבר ראינו שהרשות לא יכולה להם ולא יכולה לעצור אותם (ע"ע השלכת אנשי פת"ח מהגגות בעזה).

מה שיקרה זה שנתת להם את יהודה ושומרון, הם יראו שההתנגדות מצליחה והנה קיבלו מדינה אז הם עוד קצת ימשיכו כדי לקבל את כל א"י.

רק שבמצב כזה כשהם יקבלו מדינה, הם יקבלו כספים מכל העולם שיתמוך בהקמת המוסדות, בהקמת צבא, ויקבלו נשק לצבא הזה,

נשק שהחיילים שלנו יתמודדו מולו אח"כ.

עוד סיבה היא שמרכז הארץ נמצא ממש לא רחוק משם, וביום בהיר אפשר מהשומרון לראות את מגדלי עזריאלי. (רק תחשבו על הסכנות)

זה אולי דבר בלתי אפשרי, אבל אם הייתה קמה מפלגת ימין מדינית ושמאל חברתית-כלכלית, יכול מאוד להיות שהיא הייתה זוכה בקול שלי.

פורסם

החי על החרבו ימות על חרבו...

החי על מילה של ערבים כנראה ימות קודם, על הברכיים ועם סכין בגב.

עדיף לחיות עם כבוד מלמות בלי כבוד.

פורסם

ההבדל בין טרוריסט לבין לוחם הוא באיזה צד אתה נמצא - במידה מסוימת...אבל במידה אחרת ממש לא ,

תקרא קצת היסטוריה על ימי המחתרות... אצ"ל לחי וההגנה לא היו קדושים - ובזכותם יש לנו מדינה אף אחת מהמחתרות האלו לא היתה קדומה ולכל אחת מהם יש את השלדים בארון ... אבל לא ראיתי שום סיפור שבו ארגון (למעט אחד או שתיים) שהחליט לירות טילים\כדורים על אוכלוסיה אזרחית במטרה להרוג או לחליפין השתמש בילדים\נשים כמגן אנושי

האם אתה חושב לרגע שאם הם לא היו הורגים בנו הינו בכלל ניגשים לעשות איתם שלום? כן,למה חובה לאבד חיים בשביל שלום ? נכון זה זרז מרכזי אבל זה לא הכל

זה נכון שרוב מוחץ של הלוחמים שלנו הם בעלי מוסריות גבוהה (יש כמה פירות באושים אבל ככה זה) - אבל במלחמה אין באמת חוקיםבמלחמה חייב להיות כבוד הדדי או לפחות להלחם כמו גבר ... כי אם ההינו נלחמים כמוהם הסיפור הזה היה נגמר מהר מאוד.

אני תמיד אמרתי שיש לשמור על צלם אנוש - אבל כאשר האוכלוסיה אצלנו נהפכת למטרה אין שום סיבה שאצלם יחיו בשקט אין פה וויכוח

אני לא אומר שצריך לההיפך לרוצחים צמאי דם אבל יש להבהיר לצד השני כי שוב "הקם להורגך השקם להורגו"

לגבי זה שהמלחמות הם הזרז לטכנולוגיה - אתה טועה - ישנם קפיצות טכנולוגיות גם בלי קשר לפיתוחים צבאיים...

נכון אבל אתה חייב להודות שהרוב (אולי 60% אולי יותר) הגיעו כתוצאה ממלחמות - מטוסים - בהתחלה בתור כלי תצפית,אינטרנט,מחשבים,רחפות ואני יכול לעשות לך עוד רשימה

בוא נסבר לך את האוזן לגבי עוד דבר - כבר מזמן שאין באמת "ממשלה עם ביצים" הממשלות ב-10 שנים האחרונות רק מגיבות לאירועים - הם

לא מייצרות שום דבר ושום דבר שקורה אינו באמת פרי של חשיבה מוקדמת אלא של תגובה - ויש הבדל גדול בין השניים

מצידי ממשלה עם ביצים לא צריכה ליזום כלום - אולי חיסול של בכיר פה וחיסול של בכיר שם , לפוצץ איזה מחסן נשק כזה או אחר או מנהרה או שניים,ממשלה עם ביצים חייבת להגיב ... לעשות את זה כמו שצריך

כל טוב ולכו לישון - מחר שבוע חדש,

גבריאל

פורסם

החי על מילה של ערבים כנראה ימות קודם, על הברכיים ועם סכין בגב.

עדיף לחיות עם כבוד מלמות בלי כבוד.

הוא ימות שחוט תוך כדי שינה

פורסם

^^^^^

הכללות זה לא חכם...

פורסם

החי על החרבו ימות על חרבו...

::)

פורסם

זה יותר הבטחה מאשר הכללה... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים