עבור לתוכן

למצביעי השמאל הקיצוני

Featured Replies

פורסם

קצת טעימה מהמציאות

• תגובות 36
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמאל זה לא כיוון, זה תכונה.

נראה לך שזה מה שישכנע את השמולאנים,

שכבר שנים על גבי שנים, מאמינים לערבים, ועוד מאמינים במילה "שלום" ?

פורסם

החי על החרבו ימות על חרבו...

פורסם

יש פה שמאלנים ? :o

פורסם

יש פה שמאלנים ? :o

תנחש..(מומלץ להביט באשכולות על ליברמן, מלחמת עזה....

פורסם

אתה יכול לקרא לזה איך שאתה רוצה, אני לא אוהב מלחמות, זה לא עושה לי טוב לעור של הפנים... :jump:

פורסם

הסיסמה הזו ^ ^ ^ של איזו מפלגה ???

פורסם

אין היום מפלגת שמאל ראויה בכל מקרה. השמאלנים בבעיה אמיתית...

פורסם
  • מחבר

וזה מה שיקרה לאויבי ישראל.

האפשרות השניה - להכנע מול חרב האויב.

ודרך אגב, אנחנו לא חיים על חרבנו, אלא תחת חרבנו.

-אנחנו לא מתקיימים מהחרב, אלא מתגוננים איתה. (להבדיל מאויבנו. וזה למה ננצח אותם.)

idfny8.jpg

פורסם

אז ככה - נתחיל מראש בגילוי נאות- אני שמאלני מניאק... אני לוחם במילואים שעושה בערך 40 יום בשנה (ועושה זאת בגאווה גדולה)

ולמי ששואל למה - הבא להורגך השקם להורגו

לכל מי שחושב שדרך המלחמה מובילה באמת לאן שהוא יסתכל נא ב-2000 השנים האחרונות על כל מיני מלחמות מטומטמות של יצאה מהן כלום

אם המין האנושי היה משקיע לצורך פיתוחו את התקציב שהוא משקיע בשכלול הדרכים להרס עצמי אתם רק יכולים לדמיין איפה היינו היום

ולא אני לא אוהב ערבים או מאמין להם - זה עדיין לא אומר שאני לא צריך לשאוף לשלום

בסופו של דבר אני באמת מאמין שכל אדם שפוי רוצה לחיות בכבוד, להתפרנס בבכבוד גם אצלנו וגם אצל האוייבים שלנו

הדם שלהם לא יותר אדום מהדם שלנו תהיו סגורים על זה

לגבי החלאת אדם נסראללה - יומו יגיע - אינשאללה - ובמלחמת לבנון היינו צריכים לגבות מחיר כבד מבעלי הבית האמיתיים לבנון וסוריה

מלחמות מוכרזות על ידי מנהיגים - זה האזרחים והחיילים בשוחות אשר משני הצדדים בד"כ סובלים מן המלחמה...

תפתחו קצת את המחשבה - ואל תקבלו אף פעם שום דבר כמובן מאליו.

ירושלים הלכה למעשה כבר מחולקת - מישהו מכם טייל בעשור האחרון במזרח ירושלים?

הפלסטינים תושבי ישראל בעזרת השם יסופחו לשטחים כחלק מהסדר הקבע (אני מודע לזה שזה מה שליברמן טוען - עם חלק מדיעותיו אני מסכים)

מדינה פלסטינית קום תקום - השאלה היא כמה דם עוד ירווה את האדמה הזו - דם שלנו ושלהם, כי אף אחד מהמנהיגים לא רוצה לוותר על מילימטר

לגבי הבחירות הקרובות - אין חדש תחת השמש - הכל חארטה - אני אישית לא הולך להצביע כבר יותר מעשור - אין למי. ואני לא אלך להצביע

"כדי שהמניאק השני לא יעלה לשלטון"

כל טוב,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

גבריאל - אתה לא שמאלני. יש לך דיעות ותפישה ימנית לגמרי אתה פשוט לא מוכן להיפרד ממועדון ה"בון טון" היוקרתי שהשמאלנים חושבים שכל מי ששמאלני שותף לו. זה שאתה לא הולך להצביע בכלל מחזק את זה. (מצד אחד כללל מפלגות השמאל רחוקות מהדיעות שלך, מצד שני אם תצביע ימין אז תיחשב "ימני" והאשליה שאתה שמאלני תתנפץ)

פורסם

זה ממש לא העניין. כמו שכתבתי קודם, פשוט אין מפלגה שמאלנית ראויה כרגע.

פורסם

אתה יכול לקרא לזה איך שאתה רוצה, אני לא אוהב מלחמות, זה לא עושה לי טוב לעור של הפנים... :jump:

אפחד לא אוהב מלחמות אבל מה לעשות אנו במציאות כזאת שחייב להילחם

באירופה כבר ממזמן שקטו הרוחות ממלחמות

פורסם

לאנשים כמו גבריאל(ולפי מה שהוא כתב אני שותף פחות או יותר לדעותיו ) יש כינוי יותר מתאים מ"שמאלנים" וזה שמאלנים מפוכחים, רוצים שלום, אך לא בכל מחיר.

באותו זמן לא רוצים הרג סתמי של אף אחד.

הפלסטינים תושבי ישראל בעזרת השם יסופחו לשטחים כחלק מהסדר הקבע (אני מודע לזה שזה מה שליברמן טוען - עם חלק מדיעותיו אני מסכים)

אם זה אני מסכים לחלוטין גם כן, לא יכולה להיות להם מדינה שהיא רק שלהם ובאותה זמן שהם יחלקו איתנו את המדינה שאנחנו הקמנו תחת מתקפות בלתי פוסקות מהם.

פורסם

גבריאל - אתה לא שמאלני.

שמאל זה קצת יותר מאשר דעות לגבי המצב בשטחים ביטחון - השמאל מדבר גם על תפיסה כלכלית\חברתית שונה מאשר הימין

על חירויות אדם (נישואי חד מיני, פלורליזם דתי, חופש פולחן וכו')

ולכן אני די שמאלני

לגבי זה שאני מפוכח - לא הייתי אף פעם באשלייה - אני מחזיק בדעות האלו כמעט כבר 15 שנים (עת הצבעתי בפעם היחידה והאחרונה - כשעוד חשבתי שזה משנה משהו)

שלום בוא יבוא - השאלה היא מתי ובאיזה מחיר דמים

ארשה לעצמי לצטט - "הוא ברחמיו יעשה שלום עלינו..."

כל טוב,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים