פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר יש תוכנת easy tune האם היא מותקנת אצלך?לא, אבל אני משתמש ב-windows xp pro ולא נראה שהתוכנה תומכת בXP.
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים מחבר דווקא כןאוקיי תודה, האם כדאי להשתמש בתוכנה הזאת או שאתם ממליצים על תוכנה אחרת?
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים דווקא כן אוקיי תודה, האם כדאי להשתמש בתוכנה הזאת או שאתם ממליצים על תוכנה אחרת? תוכנה מצוינת אם לא מתחשק לך להתחיל לפשפש בביוס ובלוח האם. קודם כל למה לעשות OC בכלל? זה לא שזה יתן שיפור ביצועים אדיר או משהו... זו כבר פילוסופיה...
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר תוצאות:השתמשתי ב-easy tune והתוצאות פשוט עלובות. ממהירות מעבד של 1467 עליתי ל1540 , מעבר לכך המערכת קרסה, איך אפשר לעשות אוברקלוקינג יותר רציני למחשב?
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר איזה קירור יש לך?כשאתה מעלה בהרבה תעלה גם קצת את המתח למעבד1.קירור סטנדרטי2. איך אני מעלה את המתח למעבד(הספק שלי 300W )?
פורסם 2002 בפברואר 1823 שנים מחבר גם דרך הביוס... באיזה "הגדלות" מתח כדאי לעבוד ?והיכן זה נמצא בביוס בכלל?
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים מה בדיוק עשית דרך התוכנה? העלית את מהירות האפיק או את מכפלת המעבד (שדרך אגב נעולה בDefault ויש תהליך ארוך ומסורבל כדי לפתוח אותה)?אם לא יוצא לך לעשות יותר מ73מה"צ דרך התוכנה, תנסה דרך הביוס או דרך הג'מפרים הנמצאים על לוח האם עצמו (תיעזר בחוברת ההוראות)
פורסם 2002 בפברואר 2123 שנים מחבר מה בדיוק עשית דרך התוכנה? העלית את מהירות האפיק או את מכפלת המעבד (שדרך אגב נעולה בDefault ויש תהליך ארוך ומסורבל כדי לפתוח אותה)?אם לא יוצא לך לעשות יותר מ73מה"צ דרך התוכנה, תנסה דרך הביוס או דרך הג'מפרים הנמצאים על לוח האם עצמו (תיעזר בחוברת ההוראות)העלתי באמצעות ה-bios את המתח למעבד ב5% ואז העלתי את מהירות האפיק באמצעות easy tune ולמעשה עליתי מ 1467MHZ ל-MHZ 1600 -המערכת נותרה יציבה ותוספת לטמפרטורת המעבד במאמץ כ-4 מעלות(באמצעות קירור סטנדרטי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.