עבור לתוכן

בקשה מפרט + כולל מסך 5.5K לגיימר כנסו דחוף בבקשה.

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים?

בינתיים הכנתי את זה.. יש מצב אני אקח את המפרט הזה..

http://up35.siz.co.il/up2/zuiznjy0zgdv.bmp

אני קצת חושש מהזכרונות , כי זה ניראלי לא איכותיים למרות שאמרו לי שהם בסדר גמור.

אני לא מתכוון לעשות OC.

בכל מקרה,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 5600 גג!!! כולל מסך.

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, אבל במעבדים מעדיף AMD כמובן שהם היו Phenom 2 - 4 ליבות החדשים.

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ממש, NZXT Tempest Nספיק לי.7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? רק משחקים

9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב , שלא יהיה רעש והכל ילך חלק.

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.- לא יודע איזה רזולציה , אבל מסך 22 אינץ' אממ משחקים חדשים GTA IV ו COD5

הערות: אני מעוניין ב 4870HD 1 GB , ובמסך Samsung 22' T220 , אני זקוק לצורב הכי פשוט של סמסונג ב 115 שקל , ודיסק קשיח של 320GB.

תכינו לי ת'מפרט לפי KSP בבקשה.

www.ksp.co.il

פורסם

אני רואה שלא קראת את חוקי הפורום.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

תקרא את החוקים שבלינק שהבאתי לך, ענה על 11 השאלות ותוסיף שימושים לכותרת.

לאחר שתענה, נבנה מפרט אחר עדיף/נשנה את זה ששמת בהתאם לתשובותיך.

גם בדיון שפתחת בפורום "מעבדים לוחות אם וזיכרונות" רשמת "אל תבאסו"- מה זאת אומרת?אתה כבר קנית את המחשב?

או שיש לך חלקים שאותם אתה מעדיף? אם כן פרט זאת בנוסף לתשובותיך.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שלא קראת את חוקי הפורום.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

תקרא את החוקים שבלינק שהבאתי לך, ענה על 11 השאלות ותוסיף שימושים לכותרת.

לאחר שתענה, נבנה מפרט אחר עדיף/נשנה את זה ששמת בהתאם לתשובותיך.

גם בדיון שפתחת בפורום "מעבדים לוחות אם וזיכרונות" רשמת "אל תבאסו"- מה זאת אומרת?אתה כבר קנית את המחשב?

או שיש לך חלקים שאותם אתה מעדיף? אם כן פרט זאת בנוסף לתשובותיך.

זה סתם בצחוק ה"אל תבאסו" אחי , אממ אני לא ממש צריך שתבנו לי אני רק רציתי לדעת חוות דעת על המפרט.

שימוש המחשב הוא למשחקים.

פורסם

אם אתה לא צריך מפרט (ותוסיף שימושים (משחקים) לכותרת), להלן הערות בנוגע למפרטך:

- הספק ג'נרי. קח ספק כמו קורסאייר 550VX או אנרמקס מודו/פרו 525 כדי שיחזיק את המערכת.

- המאווררים של טמפסט יכולים להיות מעט רעשניים ולא דוחפים אויר בכמות גבוהה. ניתן ללכת על מארז גמו אנטק 300, קולרמסטר 590 או 690 הוא איכותיים ומאווררים גם כן.

-בשביל משחקים, איני רואה צורך במרובע-ליבה. קח מעבד כגון E8400 ולוח אם EP43-DS3L מכיוון שנכון להיום הרוב המוחלט של המשחקים תומך רק ב2 ליבות, והמשחקים שתומכים ב4 ליבות לא מראים שיפורים ניכרים מול ה2. אם אתה רוצה מרובע אתה יכול ללכת עליו אני חושב שהוא טוב, תראה מה יענו לך בפוסט השני שפתחת.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא צריך מפרט (ותוסיף שימושים (משחקים) לכותרת), להלן הערות בנוגע למפרטך:

- הספק ג'נרי. קח ספק כמו קורסאייר 550VX או אנרמקס מודו/פרו 525 כדי שיחזיק את המערכת.

- המאווררים של טמפסט יכולים להיות מעט רעשניים ולא דוחפים אויר בכמות גבוהה. ניתן ללכת על מארז גמו אנטק 300, קולרמסטר 590 או 690 הוא איכותיים ומאווררים גם כן.

-בשביל משחקים, איני רואה צורך במרובע-ליבה. קח מעבד כגון E8400 ולוח אם EP43-DS3L מכיוון שנכון להיום הרוב המוחלט של המשחקים תומך רק ב2 ליבות, והמשחקים שתומכים ב4 ליבות לא מראים שיפורים ניכרים מול ה2. אם אתה רוצה מרובע אתה יכול ללכת עליו אני חושב שהוא טוב, תראה מה יענו לך בפוסט השני שפתחת.

אוקי , אממ אתה יכול בבקשה להכין לי מפרט לי KSP ? עם הדברים שביקשתי למעלה ועם המעבד של AMD עדיין אני חושב שזה חשוב לקחת 4 ליבות בישביל העתיד.

***עריכה: אממ הינה הכנתי כמו שאמרת , אבל רק שמתי את המאזר CoolerMaster Mystique 632S , הוא ניראלי טוב ואיכותי וממש יפה.

http://up49.siz.co.il/up3/ktwnmzu0wnyz.bmp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים