פורסם 2003 ביולי 1622 שנים שלום לכולם.אני רוצה לקנות מסך CRT 17 בסכום של עד 1300 שח, ולאחר סקר שעשיתי ואחרי שלמדתי קצת על מסכים הגעתי לשתי אופציות נבחרות שקשה לי לבחור ביניהם, אבקש ממי שקצת מבין יותר ממני או ממי שכבר יש לו את אחד המסכים המלצות לכאן או לכאן.המסכים הם:LG F700PVIEWSONIC G75Fבהמון תודה על העזרה - ירון.
פורסם 2003 ביולי 1622 שנים יש גם את ה-CTX PR711F שהוא מסך מעולה .כעיקרון , אף אחד לא יכול להגיד לך אילו מהם אתה תאהב יותר מפני שזה הטעם האישי שלך ולכן אני אמליץ לך לראות אותם בעצמך .חוץ מזה , שלושתם דומים פחות או יותר בנתונים שלהם נדמה לי .
פורסם 2004 באוגוסט 1621 שנים עדיף את המסך של ויוסוניק!! יש לי ניסיון אם מאגים אני למשל מת אליהם אל היאוכת תמונה ואל בהירות הצבעים!! לפי דעתי התמונה יותא חושכה אם LG ולי יש עכשיו 795FT PLUS כי המאג שלי מת אחרי 5 שנות שירות נאמן חחח :-\
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים שלום לכולם.אני רוצה לקנות מסך CRT 17 בסכום של עד 1300 שח, ולאחר סקר שעשיתי ואחרי שלמדתי קצת על מסכים הגעתי לשתי אופציות נבחרות שקשה לי לבחור ביניהם, אבקש ממי שקצת מבין יותר ממני או ממי שכבר יש לו את אחד המסכים המלצות לכאן או לכאן.המסכים הם:LG F700PVIEWSONIC G75Fבהמון תודה על העזרה - ירון.לי יש G75F ולחבר שלי יש F700P ואיכות תמונה שייש במסך שלי הרבה יותר טובה..אפילו הוא אומרהמסך שייש לו כסוף..
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים ברור לך שאין כל כך קשר בין קצב ריענון לאיכות תמונה, כי במילא בקצב של 85Hz ברזולוציה הטבעית שלו הוא עומד (הVIEWSONIC). וזה בדיוק הקצב שאתה בטח תשים בLG... אז זה שברזולוציות שבחיים לא תשתמש אולי הLG מגיע קצת יותר זה לא מה שקובע כי רוב הסיכויים שלא תשתמש בזה.לי יש G75F ולחבר שלי יש F700P ואיכות תמונה שייש במסך שלי הרבה יותר טובה..אפילו הוא אומראני חושב שאין כמו בעל ניסיון...
פורסם 2004 באוגוסט 1721 שנים יש למישהו מידע לגבי אחריות?כלומר למי יש אחריות יותר טובה ל lg mag או viewsonic ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.