עבור לתוכן

כמה סוגיות בנושא מסכים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני בדרך לקנות מסך חדש לשימוש ביתי , פה ושם סרטים, ובעיקר בעיקר סתם לגלישה באינטרנט ואני רוצה להתעייץ לגבי כמה סוגיות,

א) איזה גודל הכי בריא לעיניים, אין לי בעיות בעיניים (טפו טפו) והכל טוב ויפה אבל כששאלתי תח'ברה חלק אמרו שהכי טוב 22 אינץ' וחלק אמרו ש-22' זה גדול מדי וקשה להתרגל, אז מבחינה בריאותית, האם יש משמעות כלשהי? ללכת ל 20, 22? מה מי וכו'

ב) איזה מסך עדיף MAT או GLASY, גלאסי זה עם הציפוי זכוכית כמו של LCD טלווזיה ומאט זה בלי זה.

השיקול הראשוני הוא מבחינת בריאות עיניים, השני הוא נוחות, בהתאם לצרכים.

מצפה להסברים עיניינים,

תודה

פורסם

א) מה שחשוב זה:

1) כשעובדים עם טקסט (לרוב טקסט כהה על רקע לבן), להוריד בהירות לרמה שהלבן לא בוהק מידי.

2) לעבוד ברזולוציה טבעית כדי שהטקסט יהיה חד וברור

3) לדאוג שהטקסט יהיה בגודל מתאים. יש מסכים שבהגדרות ברירת המחדל מציגים טקסט קטן מאחרים, ולאנשים מסוימים קשה להתרגל לזה, מה שיוצר עומס על העיניים. במצב כזה אפשר להגדיל פונטים ו-DPI ב-Windows, אבל זה פתרון שלא תמיד עובד ב-100%. מסכים בגודל 19" (לא רחב ברזולוציה 1280X1024) ו-22" (ברזולוציה של 1680X1050) מציגים כברירת מחדל טקסט גדול יותר מרוב הגדלים האחרים.

ב) זה עניין של העדפה אישית. בגדול ציפוי מבריק הוא טוב לסרטים ומשחקים, ולרוב מציק בעבודה שוטפת. אני אישית לא אוהב מסכים כאלה.

פורסם
  • מחבר

מה אתה אומר על ה-T200 של סמסונג 20 אינצ'? איך הוא בהקשר לצרכים שלי?

פורסם

מסך סביר, אם הטקסט הקטן של מסכי 20" לא מרתיע אותך.

פורסם
  • מחבר

אשריך,

אבל אני פה בדיוק מהסיבה הזו, לא להתפשר על סביר.

ח'ברה אשמח להמלצות של מסכים עם עדיפות מ- ksp.co.il

תודה מראש

פורסם

אשריך,

אבל אני פה בדיוק מהסיבה הזו, לא להתפשר על סביר.

אז תגדיר בבקשה תקציב ותוסיף אותו לכותרת.

פורסם
  • מחבר

אז אני אפתח כבר טרייד חדש ומסודר ברשותך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים