עבור לתוכן

מחשב חדש.... עזרה בפריטים...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חברה חברה

no need to fight about me there is me for averybody

או קיי תראו אז אני קונה את ה

compucase and the 2500 barton and i think ill do a little oc with good cooling

thanks guys have any more advices??????? bye

פורסם

Nike - לגבי המארז, הסברתי את עצמי. אם בכל זאת אתה לא קולט ואתה חושב שהאנרמקס יותר משתלם, שיהיה לך לבריאות.

לגבי הסטפינג, זה שאתה לא מכיר סטפינגים ולא בעניין, זה לא אומר שאין כזה סטפינג. 'מאיפה הפלצת את הסטפינג הזה?' שאל את כל האוברקלוקרים שבפורום על הסטפינג AQXDA ותראה שהוא סטפינג מצוין וידוע במעבדי AXP 2500+ Barton .

חוצמיזה, מאיפה אתה הפלצת שמדובר ב-OC כבד??? הוא לא אמר כזה דבר!

פורסם
  • מחבר

Nike - לגבי המארז, הסברתי את עצמי. אם בכל זאת אתה לא קולט ואתה חושב שהאנרמקס יותר משתלם, שיהיה לך לבריאות.

לגבי הסטפינג, זה שאתה לא מכיר סטפינגים ולא בעניין, זה לא אומר שאין כזה סטפינג. 'מאיפה הפלצת את הסטפינג הזה?' שאל את כל האוברקלוקרים שבפורום על הסטפינג AQXDA ותראה שהוא סטפינג מצוין וידוע במעבדי AXP 2500+ Barton .

חוצמיזה, מאיפה אתה הפלצת שמדובר ב-OC כבד??? הוא לא אמר כזה דבר!

אני בעצמי מכיר את הסטפינג הזה והרבה אמרו לי שבערך כולם אותו דבר למעבד זה אבל זה הכי מומלץ...

זהו בעיקרון ושארק אתה מתווכח לך פה עם גאון אל תשכח

פורסם

זהו בעיקרון ושארק אתה מתווכח לך פה עם גאון אל תשכח

אני לא מכיר אותו אישית ואני לא יודע אם הוא גאון.

גם אם הוא גאון, אין קשר לעניין.. לפי מה שהוא אמר, אין כזה סטפינג AQXDA אז תיקנתי אותו. זה הכל...

פורסם

משפט ציני בשבילך, שארק. 'נכון.. הוא לא יבצע OC כבד.. אז בטח.. שיקח זיכרון PC2100.. לוח אם K7NCR18D של Leadtek, למה לא?'.

ועכשיו, ברצינות. נו באמת.. אם זהו אוברקלוק קטן, לא צריך לציין זאת בכלל. אם זהו אוברקלוק בינוני, גם לא. הוא אמר שהוא יבצע OC קל רק בהודעה האחרונה שלו (או לפניה). אתה לא יכול לקבוע מה אתה רוצה. אנחנו תמיד מכינים את המשתמש לגרוע מכל. המצב בו הוא יתמכר לדבר ופשוט ילך על הסוף. לא שזה רע, אבל אני אומר שצריך להיות מוכן לזה. הרבה נכנסים לתחום חזק מידי והם נכנסים בו עד הסוף.

סטפינג טוב? שיהיה >לך< לבריאות. אני איני אמרתי שהמארז שהצעתי יותר משתלם בעיקרון, אלא רק כשמדובר בOC. ה6A19 לא מקרר מספיק טוב.

עריכה- פעם אחת ניתן להבין וגם פעמיים אבל כשאתה קובע שאמרתי דברים שכלל לא אמרתי (וזה מוכח שלא אמרתי), אתה פשוט בלתי נסבל. איפה בידיוק אתה קורא שאמרתי שלא קיים סטפינג כזה? פשוט אמרתי שהסטפינג הזה לא טוב מהאחרים. הוא בידיוק כמו האחרים. ניתן לרכוש שני מעבדי 2500+ כששניהם עם הסטפינג הזה ובאקראיות מוחלטת אחד יהיה לא-יציב בצורה מזעזעת בFSB של 170MHz כשהאחר יגיע הרבה יותר רחוק (200MHz+). לא אמרתי שהוא אינו קיים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר אותו אישית ואני לא יודע אם הוא גאון.

גם אם הוא גאון, אין קשר לעניין.. לפי מה שהוא אמר, אין כזה סטפינג AQXDA אז תיקנתי אותו. זה הכל...

או קיי אני מטער אם העלבתי אותך או משהו אבל אתה נראה נחמד בסדר.....

קיצור אני אומר שגם אני מכיר את הסטפינג ונייק אמר "מאיפה הפלצת את זה" כי הוא התכוון יעני מה הקשר אל זה... ושזה כמו כולם...

אבל לא משנה אז אני ישמע לשניכם לעצות

מארז CompuCase the 222shark222

מעבד barton 2.5 axp 222nike222

לוח אם NF7 Nforce Abit 222Lamer222

תודה לכם שרבתם עליי....

לול

ערוך מחדש

פורסם

משפט ציני בשבילך, שארק. 'נכון.. הוא לא יבצע OC כבד.. אז בטח.. שיקח זיכרון PC2100.. לוח אם K7NCR18D של Leadtek, למה לא?'.

ועכשיו, ברצינות. נו באמת.. אם זהו אוברקלוק קטן, לא צריך לציין זאת בכלל. אם זהו אוברקלוק בינוני, גם לא. הוא אמר שהוא יבצע OC קל רק בהודעה האחרונה שלו (או לפניה). אתה לא יכול לקבוע מה אתה רוצה. אנחנו תמיד מכינים את המשתמש לגרוע מכל. המצב בו הוא יתמכר לדבר ופשוט ילך על הסוף. לא שזה רע, אבל אני אומר שצריך להיות מוכן לזה. הרבה נכנסים לתחום חזק מידי והם נכנסים בו עד הסוף.

סטפינג טוב? שיהיה >לך< לבריאות. אני איני אמרתי שהמארז שהצעתי יותר משתלם בעיקרון, אלא רק כשמדובר בOC. ה6A19 לא מקרר מספיק טוב.

עריכה- פעם אחת ניתן להבין וגם פעמיים אבל כשאתה קובע שאמרתי דברים שכלל לא אמרתי (וזה מוכח שלא אמרתי), אתה פשוט בלתי נסבל. איפה בידיוק אתה קורא שאמרתי שלא קיים סטפינג כזה? פשוט אמרתי שהסטפינג הזה לא טוב מהאחרים. הוא בידיוק כמו האחרים. ניתן לרכוש שני מעבדי 2500+ כששניהם עם הסטפינג הזה ובאקראיות מוחלטת אחד יהיה לא-יציב בצורה מזעזעת בFSB של 170MHz כשהאחר יגיע הרבה יותר רחוק (200MHz+). לא אמרתי שהוא אינו קיים.

קודם כל, לגבי "המשפט הציני".. חושב הומור מפותח - אין לך. זה בטוח.

לגבי העניין ה-OC... להיפך! רוב האנשים שמבקשים מפרט שהם מתכננים OC כבד, הם מציינים זאת. אלה שאומרים OC לרוב לא מתכוונים ל-OC באמת כבד...

לגבי הסטפינג, אתה אמרת 'מאיפה הפלצת את הסטפינג הזה?' זה אומר שאתה לא מכיר אותו. אם אתה לא מכיר אותו, אתה לא בעניינים. אם אתה לא בעניינים, עדיף שתשתוק!

ואני מציע שנעצור את זה פה!!! ההערות ה"ציניות" שלך לא תורמות כלום לפורום.

פורסם

מצטער, אבל אני מתכוון רק לצטט עצמי. אם אתה לא מבין עברית, זוהי בעיה שלך ולא שלי.

"הסטפינג שציינת הוא סטפינג פשוט מאוד שכמו שאר הסטפינגים של ה2500+. קל-בינוני? אנחנו מחפשים אוברקלוק כבד, שלא נדבר על כך שגם אוברקלוק 'קל-בינוני' אינו מובטח כאן. מאיפה הפלצת את הסטפינג הזה? הלכת לאיזה CPU Database בו חצי מהרשומות מזויפות כשאת החצי האמיתי והאחר אתה בכלל לא ידעת כיצד לפרש? אולי היו יותר מעבדים מהסטפינג הזה, אבל אני יודע שאני ראיתי שישנם בידיוק באותה מידה גם מעבדים בעלי הסטפינג הזה שהם כלל אינם ראויים לOC."

השורה הראשונה כבר בעצמה אומרת שאני מכיר את הסטפינג. כשתהיתי 'מאיפה הפלצת אותו' התכוונתי ל'מה גרם לך לבחור דווקא בו'. קאפיש?

עברית פשוטה. נו באמת.. ::)

פורסם
  • מחבר

חברה תודה רבה על המידע אשמח אם אחר כך תעזרו שוב...

ביי חברה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים