עבור לתוכן

מחשב חדש.... עזרה בפריטים...

Featured Replies

פורסם

שלום

בעיקרון.... יש לי כבר מחשב מצוין חדש אבל אני הולך לקנות עוד מחשב Amd לא מש מחשב אלא חלקים עיקריים

מעבד AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB

לוח אם ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX

מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE

התקציב 1700 (דמי כיס)

והאם אני יכול להשיג איזה שהוא מוצר יותר טוב מזה???

תודה מראש...

פורסם

האם אלה כל החלקים שאתה צריך?

מה עם Ram?

לאיזה מטרה המחשב?

פורסם

הכותרת שלך אינה אינפורמטיבית מספיק ואינה תואמת את כללי הפורום אנא בדוק את הכללים וערוך את הכותרת בהתאם.

בתודה, צוות HWzone

פורסם
  • מחבר

או קיי מצטער...

:-[ :-[ :-[

פורסם

מעבד AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB

לוח אם ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX

מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE

תתחדש. הכל טוב, אלא אם כן יבוצע OC. אם ישנו הצורך ואתה מצפה לכך, אציע שתוודא כי המארז מגיע עם ספק הכח של Heroichi. ה300AR-T.

פורסם
  • מחבר

תתחדש. הכל טוב, אלא אם כן יבוצע OC. אם ישנו הצורך ואתה מצפה לכך, אציע שתוודא כי המארז מגיע עם ספק הכח של Heroichi. ה300AR-T.

אתה אומר ש -OC אני יוכל לבצע טוב עם ספק של HEC אם כן אז בטח אני קונה את המארז פלוס ספק HEc 300 וואט

298 מזי-זג אגב.... השרות שלהם משהו מפחיד פצצות

כמו שבאתר הזה...

פורסם
  • מחבר

נייק ועוד שאלה אחת... איזה קירור לקחת ל -OC

פורסם

צלעות קירור Thermaltake SK7 יחד עם מאוורר TT Smart Fan 2 = קירור מושלם.

פורסם

ראשית, וכפי שאמרתי קודם, זוהי כלל אינה מערכת לOC.

שנית, כשאמרתי קודם 'אם ישנו הצורך ואתה מצפה לכך', התכוונתי לספק הכח ולא לצורך שבOC. הספק מספיק לOC אבל לא יתר הרכיבים. רובם, לפחות.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר שעם פריטים אלה אין מצב בכלל ל-OC?

ותודה שארק באמת המליצו לי אותו דבר...

תודה שארק

פורסם

זהו בהחלט קירור טוב, אף בין הטובים ממערכות קירור האויר והמומלצות ביותר, אבל מה יעזור מעבד שלא מתחמם הרבה אבל מוגבל בצורה מאוד קשה בFSB נמוך מאוד יחסית? הAXP2500+ הוא כלל אינו צפוי, שכן ניתן יהיה לזכות לOC טוב מאוד ובלה בלה בלה וניתן להתאכזב ממנו ולהצטער על רכישתו. הבחירה פשוטה. 2100+/1700+ כשיש לוודא כי ה2100+ יגיע עם הסטפינג AIUHB וכי ה1700+ יגיע עם הJIUHB. שני אלו הם האוברקלוקרים הטובים ביותר בשביל התקציב שלך.

המערכת היא כזו.. AXP2100/1700+ - AIUHB/JIUHB, Abit NF7 Rev2, Enermax CS-10181/CS-3181, Heroichi 300AR-T. כמובן שהזיכרון הוא רכיב מאוד חשוב שיקבע גם הוא את תוצאות האוברקלוק, אך זהו בכל אופן עיקרון מערכת אוברקלוקינג דגולה וזולה במיוחד. אם הCS-10181 (מארז אשר מקורר בצורה מאוד טובה, Enermax) זמין, הוא עדיף על ה3181, אך גם הוא מהווה אופציה. בנוגע לקירור של המעבד.. SK-7 + SF2, אם תמצא לזמין. בקשר למעבד.. מה שנכנס בתקציב. שניהם חזקים.

פורסם
  • מחבר

זהו בהחלט קירור טוב, אף בין הטובים ממערכות קירור האויר והמומלצות ביותר, אבל מה יעזור מעבד שלא מתחמם הרבה אבל מוגבל בצורה מאוד קשה בFSB נמוך מאוד יחסית? הAXP2500+ הוא כלל אינו צפוי, שכן ניתן יהיה לזכות לOC טוב מאוד ובלה בלה בלה וניתן להתאכזב ממנו ולהצטער על רכישתו. הבחירה פשוטה. 2100+/1700+ כשיש לוודא כי ה2100+ יגיע עם הסטפינג AIUHB וכי ה1700+ יגיע עם הJIUHB. שני אלו הם האוברקלוקרים הטובים ביותר בשביל התקציב שלך.

המערכת היא כזו.. AXP2100/1700+ - AIUHB/JIUHB, Abit NF7 Rev2, Enermax CS-10181/CS-3181, Heroichi 300AR-T. כמובן שהזיכרון הוא רכיב מאוד חשוב שיקבע גם הוא את תוצאות האוברקלוק, אך זהו בכל אופן עיקרון מערכת אוברקלוקינג דגולה וזולה במיוחד. אם הCS-10181 (מארז אשר מקורר בצורה מאוד טובה, Enermax) זמין, הוא עדיף על ה3181, אך גם הוא מהווה אופציה. בנוגע לקירור של המעבד.. SK-7 + SF2, אם תמצא לזמין. בקשר למעבד.. מה שנכנס בתקציב. שניהם חזקים.

אז אתה אומר לקנותAxp of 1700????? ??? ??? ot 2100?

and about the case i already want to buy enermax

and they Zi-Za-

told me that in the price of the compucase its the best case there is

או שבעברית עדיף אמרו ש... במחיר הזה אין מארז שמצדיק את עצמו כמו זה...

פורסם

Nike, הרשה לי לחלוק על דבריך.

קודם כל, אם מוודאים שהמעבד הנ"ל מגיע עם סטפינג AQXDA (והוא נפוץ בארץ) אפשר לעשות לו OC נחמד מאוד. קל-בינוני.

אני לא רואה שום סיבה לקנות מעבד מיושן כמו AXP 2100+ ושלא נדבר בכלל על AXP 1700+. חוצמיזה שמאוד מאוד מאוד קשה היום להשיג את הסטפינגים המוצלחים של המעבדים הנ"ל (DLT3C, JIUHB, AIUHB) .

דבר שני, אני חושב שמארז כמו Compucase 6919 שבא עם ספק כוח 300W מעולה של Hec, טוב הרבה יותר ממארז כמו Enermax 3181. האמנם יש בו מקומות לחמישה מאווררים, אך הוא בא עם מאוורר אחד מסכן של 80 מ"מ, לעומת הקומפיוקייס שמגיע עם שני מאווררים חייתיים של 120 מ"מ שדוחפים כמות עצומה של אויר. מעבר לכך, אם ממלאים אותו במאווררים, כמות הרעש שתיווצר תהיה בלתי נסבלת מכיוון שדפנותיו דקות לעומת הקומפיוקייס ואז הרעש יותר מורגש.

הקומפיוקייס גם יותר גדול ואפשר לקדוח חורים למאווררים ללא יותר מדי בעיות...

אגב, גם בלי OC, הקומפיוקייס לוקח... יש בו פיצ'רים נוחים מאוד (כמו בולמי זעזועים לכוננים, דלת נפתחת באמצעות קליפסים, מסנן אבק מקדימה).

נ.ב- תלוי מאוד אלו זיכרונות יש לך...

פורסם

and about the case i already want to buy enermax

and they Zi-Za-

told me that in the price of the compucase its the best case there is

או שבעברית עדיף אמרו ש... במחיר הזה אין מארז שמצדיק את עצמו כמו זה...

בדיוק!

באנרמקס אתה משלם יותר ומקבל פחות. ללא ספק, ללא כל הפיצ'רים, ללא איכות...

אגב, קח את הקומפיוקייס, אך לך על הדגם 6919 ולא 6A19 משום שהוא גדול ומרווח יותר (וזה משפיע על הסירקולציה והטמפ' במארז) .

פורסם

Nike, הרשה לי לחלוק על דבריך.

קודם כל, אם מוודאים שהמעבד הנ"ל מגיע עם סטפינג AQXDA (והוא נפוץ בארץ) אפשר לעשות לו OC נחמד מאוד. קל-בינוני.

אני לא רואה שום סיבה לקנות מעבד מיושן כמו AXP 2100+ ושלא נדבר בכלל על AXP 1700+. חוצמיזה שמאוד מאוד מאוד קשה היום להשיג את הסטפינגים המוצלחים של המעבדים הנ"ל (DLT3C, JIUHB, AIUHB) .

דבר שני, אני חושב שמארז כמו Compucase 6919 שבא עם ספק כוח 300W מעולה של Hec, טוב הרבה יותר ממארז כמו Enermax 3181. האמנם יש בו מקומות לחמישה מאווררים, אך הוא בא עם מאוורר אחד מסכן של 80 מ"מ, לעומת הקומפיוקייס שמגיע עם שני מאווררים חייתיים של 120 מ"מ שדוחפים כמות עצומה של אויר. מעבר לכך, אם ממלאים אותו במאווררים, כמות הרעש שתיווצר תהיה בלתי נסבלת מכיוון שדפנותיו דקות לעומת הקומפיוקייס ואז הרעש יותר מורגש.

הקומפיוקייס גם יותר גדול ואפשר לקדוח חורים למאווררים ללא יותר מדי בעיות...

אגב, גם בלי OC, הקומפיוקייס לוקח... יש בו פיצ'רים נוחים מאוד (כמו בולמי זעזועים לכוננים, דלת נפתחת באמצעות קליפסים, מסנן אבק מקדימה).

נ.ב- תלוי מאוד אלו זיכרונות יש לך...

הסטפינג שציינת הוא סטפינג פשוט מאוד שכמו שאר הסטפינגים של ה2500+. קל-בינוני? אנחנו מחפשים אוברקלוק כבד, שלא נדבר על כך שגם אוברקלוק 'קל-בינוני' אינו מובטח כאן. מאיפה הפלצת את הסטפינג הזה? הלכת לאיזה CPU Database בו חצי מהרשומות מזויפות כשאת החצי האמיתי והאחר אתה בכלל לא ידעת כיצד לפרש? אולי היו יותר מעבדים מהסטפינג הזה, אבל אני יודע שאני ראיתי שישנם בידיוק באותה מידה גם מעבדים בעלי הסטפינג הזה שהם כלל אינם ראויים לOC.

הAIUHB והJIUHB אינם קלים להשגה? בולשיט. הם הכי נפוצים והכי קלים להשגה, במיוחד הJIUHB שאני כלל לא מאמין שתצטרך לבקש אותו בכלל.

המארז.. על הפיצ'רים אני לא אדבר, כי אתה רק מקשקש (תבדוק את המפרט של הCS-3181 לפני שאתה קובע כי קיימים פיצ'רים מקבילים ל6A19 שלא נזכה בהם ב3181 של Enermax). הOC הוא כבד וזה מה שחשוב. ראשית, המארז מגיע עם מאוורר בודד של 120mm ולא עם שני מאווררי 120mm. איני בטוח שאני זוכר נכונה, אבל בצורה כלשהי ישנה מעורבות של שני מאווררי 80mm עם מאוורר 120mm בודד.

בכל אופן, איך שלא יהיה, הקירור של הCS-3181 פי כמה טוב יותר, המארז הזה מספק לגמריי ושום טענה שלך לא יכולה לגרום לו שלהיות פחות משתלם מה6A19 וחבריו. ה6A19 הוא מארז מאוד משתלם מאז ושהוא טוב יחסית לכאלו שלא זקוקים לקירור טוב וגם בגלל שהוא זול ושהוא מגיע עם ספק-כח איכותי שאינו ג'נרי גם הוא. הוא אמנם כ"כ משתלם, אבל זה לא נוגע לOC. הוא יקרר בצורה כ"כ גרועה שאני לא אתפלא אם המעבד ישרף תוך 5דקות של עבודה. (בהתחשב בSK-7, כמובן.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים