עבור לתוכן

בעיה שנראת ללא תשובה . error - send \ dont send report

Featured Replies

פורסם

עם הכותרת לא אומרת מספיק אז מדובר ב MFC Application error או בכול קובץ או משהו אחר בעצם ...

המפרט שלי זה

Duron 850 עם מכפלה פתוחה

AK73 Pro KT133

Radeon 8500

GSF2

כול השאר לא חשוב אני מניח .. זיכרונות 256MB לא זוחר של מי..

המחשב ללא באוברקלוק ואין לו בעיות חומרה קודמות או משהו.

אבל ה error הזה - הינה תמונה :

error.jpg

עכשיו קצת רקע על הכול ...

ככה : יש לי את ה error במספר תוכנות ומשחקים, עם אני מתקין מחדש זה חוזר לעבוד ליום, יומיים וה error חוזר וסוגר את התוכנה.

הבנתי לפי מה שכתוב בפירוט שזה קשור ב registery המציק, אבל הקבצים וה dll שהם נותנים שם לא עוזרים לי .. הם אומרים נגיד בפירוט "יש בעיה בקובץ ***.dll ואז איזה 800 מספרים של registery וזהו ... בקיצור זה לא מביא לשום מקום.

אח שלי הגדול אמר (היה פה מנהל) שמשהו שהתקנתי או שאני מתקין הורס.. וצריך להתקין מחדש את ה WIN ...

אז אין לי ממש פיתרון חד משמעי .. אני לא יכול לעשות send error report כי אז המחשב שלי נטקע ..

למישהו יש מוסג איך מטפלים ב error הזה ???

כי להתקין XP מחדש עם 800 תוכנות גראפיקה ודריברים זו עבודה ממש ממש מעצבנת ביחוד שכבר עשיתי אותה לפני בדיו שבועיים ....

מקווה שאתם מבינים למה..

מישהו מכיר את הבעיה וכר מצא פתרון פעם או שיש לו רעיון ?? אני פתוח לאפשרויות ..

תודה רבה, עמית.

נ.ב שהשגיאה באה ב XP היא תעשה error דומה ב 98 גם עם ב 98 זה לא היה קורה עם זה היה מופיע ב XP.

ומדובר ב XP PRO

פורסם

טוב, מה שלדעתי אתה צריך לעשות זה קודם להריץ בדיקה של AD-AWARE או תוכנות דומות לה, אחר כך להריץ אנטי ווירוס.

אם גם זה לא עוזר אז תעשה פורמט.

יכול להיות שנכנס לך איזה וירוס למחשב וגם יכול להיות שמרוב זבל (תסלח לי אם אני מעליב אותך, אבל נראה שיש מלא זבל) אז פשוט נדפק משהו במערכת.

פורסם

לא יזיק להציץ ב - EVENT VIEWER ולחפש סיבת התקלה.

פורסם
  • מחבר

ואחריי שאני ימצא את התקלות (אנטי ווירוס הרצתי וזה לא עזר..) מה אני יעשה ?

אני לא יכול לפרמט כי אין לי איפה לגבות ..

פורסם

ואחריי שאני ימצא את התקלות (אנטי ווירוס הרצתי וזה לא עזר..) מה אני יעשה ?

אני לא יכול לפרמט כי אין לי איפה לגבות ..

תפרמט.

תמצא מקום לגבות ותפרמט, אם זה כל כך חשוב לך.תעביר למחיצה אחרת או משהו, או שתיצור מחיצה חדשה וריקה רק בשביל הקבצים החשובים שלך.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר בעצם שאני מצפרמט וכול המידע חוזר להיות בהארד דיסק כמו שקיבלתי אותו ? ריק לגמריי ...

אבל אז אני יתקין בכול מקרה חלק גדול מהתוכנת .. וה error יוכול לחזור שוב..

אז אני מעדיף פתרון ישיר .. אפילו פתרון שכרוך בתהליך של העברות ומחיקות...

פורסם

תתקין רק מה שחשוב לך ולא שטויות, לפי התמונת מסך שהבאת כאן המחשב שלך מלא בזבל.

פורסם

הבעיה הזאת קרתה תמיד עם התוכנה או הופיעה יום אחד? זה יכול להיות תוכנה לא חוקית שלא פרצו אותה כל כך טוב ולכן היא עושה תקלות

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הבנתם ממש.:

נגיד התקנתי את Lighwave, הוא עבד, תוך יום ה error הופיע ומאז אני לא יכול לפתוח את התוכנה כי הוא ישר מופיע.

ככה עם הרבה תוכנות .. ובקשר לזבל, אין לי שום זבל במחשב. במחשב שלי מותקנים רק תוכנות תלת מימד, תוכנות לבניית שלבים ומשחקים שונים .. אני לא מחזיק כול מיני שטויות של האקינג.

בקיצור: להתקין מחדש זה לא פתרון כי את כול מה שיש לי עכשיו במחשב אני צריך ככב שאני יתקין אותו שוב וה error יחזור.

מה שאני מבקש זו דרך לעבוד על ה registery או משהו כדי שה error יעלם . כך שאני יוכל להתמודד עם הבעיה כול פעם.

ץודה רבה לכול מי שניסה לעזור..

אז למישהו יש רעיונות אחרים ??

פורסם

אם אתה רוצה שלא תופיע יותר ההודעה הזו תעשה כמו בתמונה.... ;)

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל זה רק גורם להודעה להופיע בצימצום .. ה ERROR עדיין חוסם את התוכנה מלעלות .

למישהו יש עוד רעיונות ?? :\

פורסם

לא יזיק להציץ ב - EVENT VIEWER ולחפש סיבת התקלה.

פורסם
  • מחבר

איפה ה EVENT VIEWER נמצא ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים