עבור לתוכן

נייד חדש עד 5000

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעונינת ברכישה מחשב נייד חדש.

אני לא מבינה גדולה אבל אחרי חרישה של הרשת התאהבתי ב- מחשב נייד DELL STUDIO 1535 2.1GHz 15.4'' 320GB

מפרטים:

מעבד

Intel® CoreTM 2 Duo Processor T8100

2.1GHz

FSB: 800MHz

L2 Cache: 3MB

זיכרון

DDR II 4GB 667MHz

דיסק קשיח

320GB SATA / 5400 rpm

כונן

צורב תקליטורים/DVD‏ 8X עם טעינת חריץ (DVD+/-RW)

מסך

צג מבריק בעל מסך רחב בגודל 15.4 אינץ` WXGA TL

(1280x800)

כרטיס מסך

Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100

יציאות

USB 2.0 X 4

HDMI

מחבר וידאו VGA עם 15 פינים

מחבר רשת משולב 10/100/1000 LAN‏ (RJ45)

מחבר למתאם AC

שקעי שמע (line-in אחד, line-out אחד, כניסת מיקרופון אחת)

IEEE 1394

ExpressCard ‏54 מ"מ

Consumer IR

תקשורת

מודם

WI-FI b/g

56k

מצלמה

YES

2MP WEBCAM

סוללה

6-cell Li-Ion Battery

משקל

2.77Kg

אחריות בינלאומית לשנה ע"י המעבדה.

מערכת הפעלה

Win Vista Home Premium. ממשק אנגלית \ עברית

הדבר היחידי שהפריע לו הוא שהבנתי שכרטיס המסך משולב (כאן לא מצוין, באתרים אחרים..) האם זה אמור להפריע לי בתור משתמשת פשוטה?

(לא משחקים ולא תוכנות מטורפת, סתם משחקי פוטושופ בסיסיים).

אם יש לכם המלצה אחרת, אשמח לשמוע. תודה (:

פורסם

במחיר הזה אפשר את הDELL 1537 עם מעבד p8400, מסך LED, כרטיס מסך 4500 (גם כן משולב), ועוד כמה שטויות קטנות.

פורסם

אצלי י ש בדיוק כזה מחשב ואין לי טענות לא משחק

וכל השאר עובד בצורה מדהימה שלי ניקנה בארהב במחיר טוב

אבל מחשב מצויין הויסטה 64

פורסם

קודם כל, ובמיוחד אם אין לך נסיון קודם עם ניידים, כדאי לך לשקול עד כמה את הולכת לנייד אותו. אם יש לך כוונות להוציא את המחשב מהבית או להסחב איתו ממקום למקום על בסיס קבוע 15.4" זו טעות לדעתי. בתקציב שלך אפשר למצוא מחשבים קטנים יותר בקלות.

אם מדובר בשימוש פוטושופ בסיסי אין צורך בכרטיס מסך נפרד, זה יתן לך בעיקר חסרונות.

כמו כן, אני לא יודעת מהיכן המפרט הזה אבל האחריות חשודה. על הדגם הזה (ועל כמעט כל מחשבי דל למעשה) יש אחריות של שלוש שנים כאשר מדובר באחריות של נותן השירות הרשמי.

פורסם
  • מחבר

המקום שדרכו אני מעונינת לרכוש את המחשב הוא http://www.get-it.co.il/Prod/49737/

פשוט כאן לא מופיעים לגמרי כל הנתונים אז הבאתי דרך האתר של המוכר שמציע את המחשב למחירה.

בקיצור? בחירה נבונה? -פחות לנידות, יותר בתור מחשב ביתי-

פורסם

meitalbs כמו שאמרו 15.4 נחשב היום " תחליף שולחני" ולא באמת נייד אם זה מה שאת צריכה

ראיתי מחשבים של טושיבה בסביבות 4000 שכוללים כל מה שאת צריכה וגם כרטיס מסך טוב בהרבה

והכרטיס מסך כן חשוב גם חוץ ממשחקים כי כרטיסים חדישים גם מאפשרים להפעיל סרטי 1080P בלי לתת למעבד להתאמץ יותר מידי

לאינטל היום יש את ה4500 שאופך להיות נפוץ יותר ויותר אבל יש גם להנווידה וAMD כרטיסי מסך OB טובים לנידים

לקנות תחליף שולחני אם כרטיס מסך מיושן לדעתי זה מיותר חוץ ממחשבים בתקציב מאוד נמוך

פורסם
  • מחבר

אז אם אני רוצה אותו בעיקר כתחליף שולחני, האם בכלל כדאי לקנות מחשב נייד ולהשקיע כ"כ הרבה כסף או שפשוט לקנות מחשב נייח חזק?

פורסם

בוודאי שאם אין לך צורך לנייד את המחשב אין שום סיבה לקנות נייד. חבל על הכסף.

פורסם

אז אם אני רוצה אותו בעיקר כתחליף שולחני, האם בכלל כדאי לקנות מחשב נייד ולהשקיע כ"כ הרבה כסף או שפשוט לקנות מחשב נייח חזק?

זה עניין של הנוחות שלך אם יש לך צורך בנידות בתוך הבית או לא

פורסם

אני יכול לספר לך משהו מנסיוני - עמדתי בפני רכישה של מחשב חדש לפני כ-4 חודשים

התלבטתי רבות כי אני זקוק לניידות אך גם למחשב חזק - חשבתי על לקנות מחשב ניד עם ביצועים גבוהים

בסופו של דבר הגעתי למסקנה שבתקציב של ~6000 שח אני קונה מחשב נייח חזק יחסית וגם מחשב NETBOOK אותו אוכל לקחת ללימודים

המחשב הנייח כולל את כל מה שאני צריך (8 ג"ב זיכרון, מעבד 8400 דיסק גדול ב-RAID, כרטיס מסךלמשחקים, מארז סונטה 2, ומקלדת ועכבר איכותיים)

המחשב הנייד - ה-NETBOOK הוא רזה מאוד והוא משמש אותי ללימודים בעיקר (כמכונת כתיבה ניידת) ולגלישה באתרים (אני כרגע כותב עליו כי אני בסלון) - אם כי אפשר גם להריץ עליו כמה משחקים זוהי לא מטרתו - יש לי ASUS EEE1000H

זה אומנם חורג כמעה מהתקציב שלך (כי קניתי נייח ממש חזק) - אבל אם קצת מאמץ אפשרי מאוד לביצוע.

וכמו שכבר נאמר בו - אם את לא באמת צריכה ניידות - לכי על מחשב נייח - יותר זול, יותר אמין, יותר קל לשדרוג ותיקונים

אני שילבתי את שני העולמות - כך יש לי גם מכונת ביצועים ומכונת ניידות

כל טוב ובהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

גבריאל, דוגרי רעיון חכם. אהבתי.

ולזה שהציע לי למכירה מחשב בפרטי סורי שאני לא יכולה לענות כי לא עברתי את מכסת ההודעות לשליחת הודעות פרטיות אז התשובה שלי שאני לא כ"כ מעונינת בטושיבה אבל בכל אופן המון תודה על ההצעה.

פורסם

את תופתעי איזה מפרט אפשר לבנות בסביבות 3000 שח - תכנסי לפורום מפרטי מחשב - תצייני את התקציב בהודעה ותקבלי לא

מעט מפרטים טובים בתקציב זה

אני תמיד חושב דרך אגב שמחשב נייח עדיף על מחשב נייד והנטבוק הזה זה בדיוק מה שאני צרריך במחשב נייד - קל, סולל טובה, נוח לתפעול

שמחתי לעזור,

גבריאל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים