פורסם 2009 בפברואר 616 שנים עשיתי חיפוש ומצאתי הרבה נושאים וראיתי גם שאין לה חיבור לכבל רשת, אז תיארתי לעצמי שאין אפשרות לשחק ב-LIVE.יש מישהו שיכול לאשר ?
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים יש הכל אפשר לשחק בלי שום בעיה בLIVE, רק שתדע שאתה צריך מקום נוסף בכרטיס הזכרון בשביל הפרופיל LIVE.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים יש לה חיבור לכבל רשת ויש לה אפשרות להתחבר לLIVE מה שאין לה זה זוג אוזניות וארד דיסק במקום זה יש רק כרטיס זיכרון רק שאם אתה הולך על גירסת הארקיד תקנה אחת חדישה שכלול בה הNXBE כי בלי זה אולי תצתרך לקנות ארד דיסק וזה מאוד יקר ב360
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים עם הארקייד הישן אפשר לקבל HD ב20 דולר, אבל בכל מקרה כל מה שצריך זה 20MB בכרטיס הזכרון.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר תודה לכולם עזרתם לי קצת פשוט ראיתי בגוגל שרשמו שאין חיבור לרשת, עוד כמה שאלות אם אפשר:מה זה NXBE ?והאם הכרטיס זיכרון הזה יספיק לי כדי לשמור שמירות למשחקים ? ואם כן לכמה משחקים ? 10-20 או יותר ?
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים NXBE זה הממשק החדש של ה360 מיקרוסופט מחיבת אותו ושמירות משחקים תוכל לשמור הרבה אבל לא תוכל לשמור דמוים \DLC \חלק ממשחקי הLIVE ארקיד וכו ככה שאם אתה מחבר את הקונסולה לרשת עדיף לך הפרימיום
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים קרירין זה nxe לא nxbe תכלס גם אני היייתי אומר לך ללכת על הפרימיום אלא אם כן אתה "משדרג" אותה ואז זה לא ממש משנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.