פורסם 2009 בפברואר 616 שנים היי חברה ושלום לכולם אני ממש צריך את עזרתכם, אני ניסיתי להמביר את המעבד שלי מ 2.4 ל~3.0 אבל לפעמים בבדיקה כאשר העלתי את המחשב נודע לי שלמה שהוא המהירות ירדה עוד פעם ל 2.4 אנשים בבקשה תעזרו לי אוליי אני לא מגדיא משהו נכון!!!!עזרה בבקשה!!!!!מפרט מחשבGEFORCE 8800 GTCONROE E6600 2.4GA P31 DS3Lתודה מראש!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר כן בדקתי וניסיתי אבל למה שהוא לא יוצא לי האם מישהו יכול להביא לי הסבר יותר טוב???
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים שמרת את ההגדרות לפני שיצאת מהביוס?ביטלת את כל ההגדרות שכתובות במדריך באתר?
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אממממממממממממ כן כן אני חושב שעשיתי הכל לפי המדריך אך אצלי השמות של ההגדרות בביוס שונות גם לא בדיוק הבנתי את הקטע של היחסים והמכפלות אתה יכול להסביר לי את זה???? אהה והנה קצת תמונות ואני שואל למה זה ככה נראה לי שזה לא אמור להיות ככה.... [br]פורסם בתאריך: 6.02.2009 בשעה 17:28:43 חברה תורידו את התמונה יש שם המשך מתוכנת EVEREST אני לא מבין למה ההגדרות הם נמוכות יותר....???!
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים פותח התרד ה"תופעה" שאתה מתאר היא לא תקלה..זה פשוט טכנולוגיית הEIST/C1E..שמורידה את המכפלה (והתדר) במצב מנוחה..תריץ בדיקת מאמץ..ותראה שהמעבד חוזר לתדר המקור שלו..לגבי הOC..עם איזה קירור אתה ? זיכרונות ?
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר יש לי קירור טוב כפי שאני יודע של arctic coolingאממ...........זכרונות קצת ישנים אך טובים2 ג'יגה ראם של קינגסטון בתדר 667אני יודע שזה לא הכי טוב וקצת מיושן אבל זה מה שישהאם זה עזר??!!!
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים יש לך את הFREEZER 7 PRO ?או קי אז כמו שציינתי..תבדוק עם תוכנת מאמץ שהתדר עוהל בחזרה תקין..לגבי הOC..תנעל את תדר PCI-E על 100..תבטל את הSPEARD SPECTRUM...תגדיר מחלק (SPD) שיתאים לבאס..ותתחיל מלעלות ל300/333 את הבאס..שים לב תבדוק טמפ' במאמץ..
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר כן שלום שוב חברה אני עשיתי איפוס ללוח אם והגדרתי מחדש את הביוס(קיצור כימעט ביטלתי את הכל) והנה התוצאות ,....תגידו בבקשה אם זה בסדר???!!!! [br]פורסם בתאריך: 10.02.2009 בשעה 01:57:08 ????אני לא מבין זה למה שהוא לא כותב לי בפורום בנושא??? האם זה טוב??? בדקתי בתוכנת יציבות super pi באפשרות הכי אחרונה (32M) עשה לי עד הסוף נראה לי כי יציב טמפ' דרך האוורסט היא 41 של המעבד ושל הליבות 47/48 מעלות ????? (סורי על הספאם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.