פורסם 2009 בפברואר 816 שנים איזה מכשיר יש לך והאם הוא פרוץ ?התוכנה הזו היא תוכנה על המכשיר שפשוט מאפשרת לנגן שירים מתוך מערכת הקבצים במקום מתוך האיטיונס עצמו.
פורסם 2009 בפברואר 816 שנים מחבר יש לי דור 2 גירסא 2.2.1 או 2.2.2, ולא נראה לי שאפשר לפרוץ אותו.אבל למה האייטונז המעפן לא מעביר את השירים?!
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר כשאני מסנכרן הוא לא מעביר למכשיר את הקבצים והתיקיות שהעברתי לאייטונז -וגם כשזה מעביר, אז חלק כן מעביר וחלק לא.
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים אתה אומר לו את מה להעביר ? יש מקום להעביר את כולם ? ניסית העברה ידנית באיטיונס ?
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים מחבר בד"כ אני הולך ל-file-add folder-וכשהחלון נפתח מקליק על הקובץ/תוכן שאני רוצה להעביר לאייפוד.אחרי זה אני הולך לחלון הsync music ומקליק על apply
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר לאן? לחלון איפה שמופיע רשימת השירים? ואם יש לי תיקייה מסודרת למוסיקה אז כל פעם אני צריך לגרור את הכל?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים כשהאיטונס סגור תגדיר אותה כתיקיית המוזיקה של ווינדוס, ואז איטונס יוסיף שירים אוטומטית מהספרייה, ויסדר את כל השירים לתת תיקיות לפי אומנים.אם לא, אתה תמיד יכול לסמן את כל השירים, ולגרור לרשימת והם יהיו באיטונס.
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים מחבר כשהאיטונס סגור תגדיר אותה כתיקיית המוזיקה של ווינדוס, ואז איטונס יוסיף שירים אוטומטית מהספרייה, ויסדר את כל השירים לתת תיקיות לפי אומנים.אם לא, אתה תמיד יכול לסמן את כל השירים, ולגרור לרשימת והם יהיו באיטונס.איפה אני עושה את זה?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים Start Menu -> לחיצה עם הכתפתור הימני על Music -> מאפיינים -> לשונית -> Locations ותגדיר שם את הספרייה עם כל המוזיקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.