פורסם 2009 בפברואר 616 שנים לי יש מפצל USB אחד ל4 שקיבלתי מתנה מהבנק ואין עליו שום לוגו של יצרןבנוסף אותו התקן הוא גם גוף חימום אשר מקבל את הספקת הזרם מן פורט ה USB במחשבההתקן עבד עד לזמן האחרון שבו המחשב אומר לי שזהו התקן לא מזוהה (בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב) ושאין לו דרייבר ולכן לא ניתן לעבוד עם המפצל כי המחשב לא "מתחיל" לזהות את ההתקנים שחוברו למפצל.חיברתי את המפצל לחשמל חיצוני בכדי למנוע בעיות של זרם ועדיין אותה בעייההמחשב ניסה למצוא את הדרייבר באינטרנט ונכשלממתי מפצל USB צריך דרייבר ????מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעייה החמורה הזאת ??תודה רבה מראשski farm
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים מחבר בנוסף מעניין אותי איזה סוג בעייה זו: חומרה אות תוכנה(למרות שאם היתה בעיית חומרה במפצל המחשב לא היה מזהה שהכנסתי משהו)
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים האמת ?יכל מאוד להיות שהוא נדפק..חבל שתשבור את הראש על זה..מפצל כזה עולה כמה עשרות שקלים (20-30) לכל היותר ....
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים עקרונית לא צריך דריוורים למפצל לרוב.איך יכול להיות אי אלו התאמות שמהחשב לא יזהה.1)לכל מחשב שאני מכיר ישנם שני סוגי יציאות (גם בחדשים) של 1.1 ו של 2 תנסה לחבר ל 1.1 ולא ל2 2)בגלל שזה חברה סינית יכול להיות שהציף תיקשורת לא ממש עובד על כל מחשב.3)קיצור קנה מפצל יעודי שגם יתמוך בUSB 2 כי אין סיכוי ששלך תומך ב 2
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים עקרונית לא צריך דריוורים למפצל לרוב.איך יכול להיות אי אלו התאמות שמהחשב לא יזהה.1)לכל מחשב שאני מכיר ישנם שני סוגי יציאות (גם בחדשים) של 1.1 ו של 2 תנסה לחבר ל 1.1 ולא ל2 2)בגלל שזה חברה סינית יכול להיות שהציף תיקשורת לא ממש עובד על כל מחשב.3)קיצור קנה מפצל יעודי שגם יתמוך בUSB 2 כי אין סיכוי ששלך תומך ב 2מאיפה אתה מביא את זה?
פורסם 2009 בפברואר 1116 שנים המפצל לא אמור להיות 1.1 או 2.0הלוח הוא זה שקובע את המהירות אם זה יהיה 1.1 או 2.0 זה ממש ממש לא תלוי במפצל.זה תלוי בהתקן המחובר , ובלוח אםואם כבר , אז הרוב היום נותנים 2.0 , גם פנטיום 4 למנייהם.בכל מחשב גם בחדשים יש 1.1 ?אצלי אין 1.1 , ואם תמצא 1.1 קח את המחשב.התמיכה הולכת לאחורה! לכן זה גם עובד עם 1.1 אבל הוא ממש לא 1.1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.