עבור לתוכן

תאוריות קונספירציה הזויות למיניהן

Featured Replies

פורסם

מי שאשם במשבר הנוכחי היא כמובן הממשלה שמתערבת בשוק.

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=477217&blogcode=10006865

אבל השמאל (החברתי כלכלי) כמובן יאשים את "הקפיטליזם החזירי" ויציע להעמיק את המוערבות של הממשלה בשוק.

:kopfpatsch:

מה שכתוב שם ממש לא מדוייק

דבר ראשון, זה התחיל בשנות ה2000 לאחר בועת ההייטק שהתפוצצה

וחוקים שעברו בעקבותיו שאיפשרו ללווים בעלי כושר החזר נמוך/מוטל בספק לקחת משכנתאות.

אבל לא פה מקור הבעיה, מי שגרם למשבר הזה הם הבנקים/בתי ההשקעות ובכלל הגופים המוסדיים...

בשנים האלה התחילה בועה חדשה-בועת נדל"ן,

הבנקים למשכנתאות הניחו שהם לא יכולים להפסיד, במקרה הגרוע ביותר שלווה לא יוכל להחזיר את ההלוואה, הם פשוט ימכרו את הנכס ברווח (כאמור, בועת נדל"ן)

הם גייסו סכומי כסף אדירים ע"י CDO-איגוח המשכנתאות הבעייתיות וכל הגופים המוסדיים בעולם רכשו אותם בשמחה

זה הגיע למצב אבסורדי שבנקים שאיגחו הלוואות הקימו קרנות שקנו את האגחים הללו כי התשואה עליהם הייתה כ"כ גבוהה (מה שנקרא, האמינו בשקר של עצמן)

מהבחינה הזאת זה אפילו מזכיר את משבר הבנקים בארץ, הבנקים פשוט לא חשבו על העתיד ועל התוצאות אלא על הרווח המיידי שהם רושמים.

אז לא מדובר על קפיטליזם חזירי של הממשלה, מדובר על חזירות של הבנקים ובתי ההשקעות,

אלו שקנו ניירות מובנים כ"כ מורכבים שהם אפילו לא הבינו ממה נגזר השווי שלהם.

• תגובות 60
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^^^^

תוסיף לזה עוד 100000 זיבות שמתנגשות עם הגירסה הרישמית והרעיון שארה"ב הוציאה לפועל פיגוע טרור ענק ב 11 לספטמבר נשמע הגיוני מאוד. זה ניראה לי הקונספירציה היחידה שרוב הסיכויים שהיא נכונה :P

jesus fucking christ

איזה סיבה לעזאזל יש לארה"ב להרוג 3000 אזרחים אמריקאיים?

בשביל מה? בשביל להיכנס למלחמה בצד השני של העולם?

בשביל מה? בשביל נפט?

הם יכולים להמציא ראיות לכך שעיראק מחזיקה נשק גרעיני (בעצם, הם עשו את זה בכל מקרה)

ולהשתמש בזה בתור תירוץ. למה לעזאזל הם צריכים לבצע פיגוע על אדמת ארה"ב נגד אזרחים אמריקאיים?

אני לא יודע מי כן עשה את זה,אבל אני כן יודע שלהטיס בואינג 757 בגובה 2 מטרים במהירות 500 קמ"ש זה "טיפה" קשה.(הפנטגון)

כמו כן,אני גם יודע שמגדל שתוכנן לעמוד באירוע אטומי לא אמור לקרוס עקב שריפה של חומר משרדי(בניין מספר 7)

מכאן מה שאני כן יודע הוא שמבלפים אותנו וכנראה זה לא מה שקרה

קודם כל, למה בגובה 2 מטרים? יש בו חמש קומות, גובה ממוצע לקומה הוא 3 מטר, ולכן הוא צריך להיות בגובה של כ-15 מטר

שנית, אני לא יודע מאיזה כיוון באו לפנטגון, אבל מכיוון שצד אחד שלו צמוד לנהר הפוטומוק, כנראה שאין שום דבר שממש מפריע

להגיע לצד הזה כמו בניינים גבוהים כאלה ואחרים

שלישית, הקטע המסובך בלהטיס מטוס זה נחיתה והמראה. לרסק אותו לתוך הקרקע זה לא כזה מסובך

ובנוגע לבניין מספר 7, מי אמר שהוא היה אמור לעמוד בפצוץ גרעיני?

ומאחר שהוא באמת קרס, האם אתה מציע שהאמריקאים פוצצו פצצה גרעינית בתוכו? בעצם, גם זה לא הגיוני, כי הוא

אמור לעמוד בפיצוץ כזה, לא? אני יודע! הם פיצצו פצצת מימן בתוכו, כן, זה הגיוני מאוד :kopfpatsch:

בעצם,

אולי תספק לנו אם כך תאוריה חלופית למה לעזאזל קרה ב-11 לספטמבר?

פורסם

ואולי תספק לנו אם כך תאוריה חלופית למה לעזאזל קרה ב-11 לספטמבר?

פורסם

מצטער,

יש לי דרכים יותר טובות למלא שעה וחצי מהחיים שלי מאשר לראות סרטון על

חבורת פסיכים שקשה להם להאמין לממשל

או שתסביר לי כאן מה הם טוענים או שנאלץ לחתום בכך את הדיון בנושא

פורסם

מה אתם מכירים?

אני מכיר את תאוריית הקשר על מותו של פול מקרטני לפיה פול מקרטני מת בתאונת דרכים בשנת 1966 ומאז הוא מוחלף בכפיל.

http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_is_dead

אפילו הייתה תוכנית רדיו בשנות ה-80 על התאוריה:

http://www.youtube.com/watch?v=Blqat1TGzx0

וכמובן יש את התיאוריה שאלביס חי.

פורסם

jesus fucking christ

איזה סיבה לעזאזל יש לארה"ב להרוג 3000 אזרחים אמריקאיים?

בשביל מה? בשביל להיכנס למלחמה בצד השני של העולם?

בשביל מה? בשביל נפט?

הם יכולים להמציא ראיות לכך שעיראק מחזיקה נשק גרעיני (בעצם, הם עשו את זה בכל מקרה)

ולהשתמש בזה בתור תירוץ. למה לעזאזל הם צריכים לבצע פיגוע על אדמת ארה"ב נגד אזרחים אמריקאיים?

קודם כל-אני לא יודע מי עשה את זה,אבל אני יודע שהגרסא הרישמית לא יכולה להיות נכונה)

קודם כל, למה בגובה 2 מטרים? יש בו חמש קומות, גובה ממוצע לקומה הוא 3 מטר, ולכן הוא צריך להיות בגובה של כ-15 מטר

שנית, אני לא יודע מאיזה כיוון באו לפנטגון, אבל מכיוון שצד אחד שלו צמוד לנהר הפוטומוק, כנראה שאין שום דבר שממש מפריע

להגיע לצד הזה כמו בניינים גבוהים כאלה ואחרים

שלישית, הקטע המסובך בלהטיס מטוס זה נחיתה והמראה. לרסק אותו לתוך הקרקע זה לא כזה מסובך

למה בגובה 2 מטרים? צודק-טעות שלי,לפ הגרסא הרשמית אלה היו 3 מטרים,מודה בטעות.

המטוס לא בא מהנר,ראה תמונות מצורפות(הנתיב הרישמי באדום,הנתיב שנתמך בעדי ראיה בכחול-נא להתעלם מההערות גם לדעתי הן לא הגיוניות)

84546935ns6.jpg

לא ריסקו את המטוס לקרקע,ריסקו אותו אל תוך הבניין וגם פה יש טענה כי מה שרוסק באמת היה מזלט או טיל.

פורסם

2. שישראל / ארה"ב היו אחראים ל-11 לספטמבר

3. שה-FBI רצח את JFK

ל 2 : יש סירטונים שרואים בברור שהכול שם זה מיטענים שהוטמנו מראש ושביניין אחד ליד מגדלי התאומים (wts7 אני חושב ) הופל בכוונה וששם דבר לא פגע בו .

ל 3 : לא fbi רצחו את jfk אלה הנהג שלו ויש גם סרטון שמראה את זה.

פורסם

אם כבר מגדלי התאומים\פנטגון.. התיאוריה היותר מדאיגה היא ה-Flight 93 ..

הנה סרטון שמצאתי ביוטיוב:

http://www.youtube.com/watch?v=-59kouBgO_s

(ד"א הסרט שעשו על הטיסה הזאת מדהים ..ממליץ לראות ..)

פורסם

ל 2 : יש סירטונים שרואים בברור שהכול שם זה מיטענים שהוטמנו מראש ושביניין אחד ליד מגדלי התאומים (wts7 אני חושב ) הופל בכוונה וששם דבר לא פגע בו .

Did you forget to put on your aluminum foil hat today?

פורסם

ה-FBI לא רצחו את קנדי אלה המאפיה האיטלקית בארה"ב, זה כבר סיפור סגור וידוע. ואם לפרט קצת יותר אז הוא הבטיח להם כמה הבטחות והטבות לפני הבחירות כדי שהמאפיה תסייע לו להיבחר, ואחרי שהוא נבחר הוא סירב לעמוד ב"התחייביות" שלו כלפיהם ובמקום זה הוא רדף אותם יחד עם אחיו שהיה אז התובע הכללי של משרד המשפטים האמריקני דאז,וכך חשף את כל חברי המאפיה האיטלקית ואת כל הסודות שלהם-הביטוי שאנו מכירים-"הקוזה נוסטרה"(שהוא היה הקוד הסודי של המאפיה) נחשף אז במשפט הציבורי המפורסם.

ושנית אלביס לא מת-הוא פשוט חזר הבייתה...

פורסם

מצטער,

יש לי דרכים יותר טובות למלא שעה וחצי מהחיים שלי מאשר לראות סרטון על

חבורת פסיכים שקשה להם להאמין לממשל

או שתסביר לי כאן מה הם טוענים או שנאלץ לחתום בכך את הדיון בנושא

אני לא חייב לך כלום ידידי, לא רוצה לראות? זה שלך, לא יכול לשתות במקומך...

פורסם

"קוזה נוסטרה" = הדבר שלנו (בתרגום חופשי מאיטלקית)

מה בין זה לבין "קוד סודי", שאלה ממש טובה

Did you forget to put on your aluminum foil hat today?

לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר בעצמי

אני לא חייב לך כלום ידידי, לא רוצה לראות. זה שלך, לא יכול לשתות במקומך...

נשמע בדיוק כמו הטיעון של מחזירים בתשובה שטוענים שהתשובות לכל השאלות נמצאות שם בחוץ, רק צריך לרצות למצוא אותם.

לפחות להם יש ספר מעניין, שלכם גרועים

פורסם

ההשואה שלך שגויה, אני לא רוצה שתאמין לי, אני רוצה שתבדוק לבד, למה אתה צריך שאני אספר לך סיפורים, יש לך סרט רציני

עם מסמכים הקלטות חדשות ומה לא, כמה שאני לא אנסה לא אוכל לתאר לך את הכל...

זה שאתה עצלן זו בעיה שלך לא שלי...

פורסם

זה לא היה הנהג שלו אלא הCIA,הנה ראיון מוקלט עם אחד הסוכנים שסיפר על זה(כמובן כשהוא גסס,כן?)

http://www.soundboard.com/sb/Howard_Hunt_JFK_tape.aspx

ובקשר לסרטון שמראה שהנהג הרג אותו,אם תסתכל טוב תראה שידי הנהג כל הזמן על ההגה,גם כשהוא הסתובב עם הראש.

ובקשר למה שהבטחתי בנוגע לבניין 7-אני לא מוצא סימוכין ולכן ראה טענה זו כמבוטלת,במידה ואמצא אחזור לכאן ואעדכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים