עבור לתוכן

עם הסוני בעמידה , זה דופק את העינית ? או שזה שטות .

Featured Replies

פורסם

נו באמת , אתה לוקח ברצינות הודעות ברמה כזאתי?

תיאוריות טרמיות בשקל עשרים?

דיונים אם העינית "שירה" (WDF?) כשהPS3 על הצד או לא מאנשים שלא ראו בחיים שלהם כונן CD כלשהו פתוח?

בא אני אחסוך לך את כל ערמת השטויות שנכתבה שם:

א. PS3 עומד על הצד נדפק מהר יותר משוכב - שטויות במיץ , אם כן - סוני בחיים לא היתה נותנת לזה לצאת ככה עם תמיכה לזה שהוא יעמוד.

דוגמא מהחיים? לי נדפקה עינית - הPS3 שלי שכב כל החיים שלי , לאחי הקטן לא , שלו עמד כל החיים שלו. (רוצה חיים ארוכים - תלמד ממני - אל תצרוב על דיסקים זולים סרטים וסדרות ותקרא אותם עם הPS3 - תעביר בעזרת HD או בSTREAMING).

ב. החום נפלט גרוע כשהוא עומד / שוכב - המארז של הPS3 מתוכנן מצוין וב2 המצבים החום נפלט בכיוון הנכון.

הזרימה שלו והפילטור שלו פשוט מדהימים - פתח PS3 שעבד מעל שנה ותראה שהוא נקי לגמרי מבפנים.

לגבי החום - בכל מארזי המחשב האוויר החם יוצא מהפתחים הגבוהים ומכוון לשם.

ג. ה"שירה" - מכיוון שנראה לי שאני כנראה בין היחידים בפורום שפתח כונן בלו ריי - אני מבטיח לך אישית - העינית מקובעת על מסילת ברזל עם מנוע חשמלי, היא ממש לא יכולה לזוז לשום מקום - לא משנה באיזה זוית אתה שם את הPS3.

אין לה שום סוג של חופש כלשהו.

אם היה לה חופש כלשהו (הכי קטן בעולם) - טכנולוגית - היא לא היתה יכולה לקרא כלום!

כל התגובות האלו באות פשוט מחוסר הבנה וחוסר ידע טכנולוגים בצורה מדהימה.

ואני מאוד משועשע מהביטחון שאנשים מקרקשים שם את השטויות האלו.

ליביו

פורסם
  • מחבר

אני לא האמנתי , השאלה שלי באה מתמימות אפשר לומר , מה שאמרתה נשמע יותר אמין ונכון על תתרגש מהם :lol: , תודה לך על ההסבר המפורט .

יש לי שאלה נוספת , אני לומד להכיר את הקונסלה , לחצתי בטעות על משחק שהיה בפנים , והוא החל לעלות ואז לחצתי על פתור ה ps ויצאתי לא נתתי לו ממש לעלות ואז הסוני עשה שני צפצופים והתחל את עצמו מחדש , ופועל כרגיל , מדוע זה קרה ? זה סימן לחששה ? או הוא פשוט עשה לעצמו ריסט , בגלל חוסר הסבלנות שלי .

תודה :)

פורסם

תקלת תוכנה שקוראת לפעמים מיציאה במשחקים.

זה קורה מדי פעם עם משחקים מסוימים , לא משהו להתרגש ממנו ממש.

ליביו

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך , שוב בשביל שאני ירגע ולב שקט , זה לא משהו שצריך להתרגש ממנו ??! זה נורמלי לחלוטין פשוט ( זה הטריד אותי ) חשבתי שכבר משהו חמור יותר יקרה בעקבות זה , בגלל חוסר הסבלנות שלי

זה היה דרמתי י שני הצפצופים כאילו משהו חמור קרה . :hi:

שוב תודה , ולילה טוב . :hi:

פורסם

אכן... אני אישית אם אני רוצה לצחוק קצת אני נכנס לדיון רנדומלי בגיימר, הקטע שיש שם כמות גדולה של שטויות וזה באיכות, הם אומרים את זה בביטחון.. LOL

פורסם
  • מחבר
:smile1:
פורסם

קצת הגיון בריא,

אם היה מסוכן להעמיד את ה PS3 במצב עמידה לא היית רואה את התמונה הזו ברוב הפירסומות של PS3

free-playstation3.jpg

פורסם

כל הקונסולות של הדור הנוכחי מסתדרות מצוין גם בעמידה וגם בשכיבה. (חוץ מה XBOX360 הראשונים עד סוף הרבעון הראשון של 2006, שסבלו מבעיה מסוימת)

והאמת, קשה לי לראות היגיון בלהוציא קונסולה שלא מסוגלת לעבוד ככה. זה חוסך הרבה מקום, ורוב האנשים מעדיפים ככה.

פורסם

(חוץ מה XBOX360 הראשונים עד סוף הרבעון הראשון של 2006, שסבלו מבעיה מסוימת)

אוי נו , זה מזה שטויות. רוב הבעיות היו בגלל שהיית מזיז אותה באמצע. בכלל ב360 מייקרושיט עשו טעות אחת והיא למהר , הם פשוט הוציא כמה שיותר מאר בלי בדיקות ותיכנונים רציניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים