עבור לתוכן

התלבטות בין studio 15 וinspiron 1525 של dell

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך להחליט על דגם של דל, שאני קונה בארהב במחירים שמופיעים באתר

המחשב הוא לצורך הורדות שירים (הרבה) סרטים (הרבה) אינטרנט (הרבה חלונות בו זמנית) ותוכנות (קלות וכבדות)

וכל אלה צריכים לעבוד יחד בביצועים טובים

אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל, אם מישהו יוכל להסתכל על המפרטים ולהסביר במה הם שונים

האם שווה להשקיע לסטודיו כ100 דולר נוספים

תודה

פורסם

לא ניתן לדעת מהם המפרטים משם הדגם בלבד, יש המון קונפיגורציות אפשריות לכל דגם. בנוסף, ל-Studio 15 יש שתי גרסאות שונות - 1535 ו-1537, ה-1537 מעודכנת לפלטפורמה הנוכחית של אינטל ואילו ה-1535 עובדת על הקודמת (כמו גם האינספירון 1525). את גרסאות הסטודיו ניתן לקבל עם כרטיסי מסך נפרדים.

כדאי שתסגר על אילו קונפיגורציות מדובר ומהם בדיוק המחשבים אותם אתה שוקל ואז ניתן יהיה להתייחס להבדלים.

פורסם

אצלי יש סטודיו 1535 שקניתי בארהב עובד מצויין מהיר וחזק ויש לי צרכים בדיוק כמו שלך שלי בא 4זיכרון פנימי T8100 וויסטה 64 ו 320GB

1525 דגם קצת יותר ישן לחברי גם עובד מצויין יש לו כבר הרבה זמן ולא שמעתי אותו מלונן

פורסם

לאיזה מהמפרטים אתה מתייחס? אם מדובר על ה-1525 עם ה-T6400 מול ה-1535 עם ה-T5800 אז אין הרבה הבדלים. המעבדים כמעט זהים בעצמתם (ל-T6400 יתרונות מינוריים) , ל-1525 יש ג'יגה פחות זכרון. מבחינת שלדה, איכות ותכונות גם אין הרבה הבדלים. ל-Studio יש תכונות כמו מקלדת מוארת ואפשרויות קינפוג יותר מתקדמות (מסך יותר טוב, כרטיס מסך נפרד וכו'). סה"כ אתה משלם גם על ההבדלים בעיצוב.

פורסם
  • מחבר

אז מה גזר הדין?

איזה דגם כדאי לי לקנות? אני צריך להחליט בדחיפות כי יש מצבע עד ה12.2

פורסם

שני הדגמים בעלי שנה אחת בלבד של אחריות.

תצטרך לבדוק אם האחריות תהיה תקפה בארץ בכלל...

ל1535 יש יותר זכרון, וWIRELESS - N שזה נחמד.

אין BT בשני המחשב.

יכול להיות שיהיה עדיף לך כבר לקנות מחשב מחברה אחרת וזהו, אם זה מה שאתה מקבל שם.

ובכלל, איך אתה חושב להביא אותו לארץ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים