עבור לתוכן

CNPS7000Cu, מאורר קבוע להיט סינק?

Featured Replies

פורסם

למקרה שהקירור לא יספיק לי, אני אוכל להחליף את המאורר במאורר 92 מילימטר אחר? (כמובן אחרי שאני אוציא את הדלתות שלו)

או שהמאורר מקובע או שהוא בנוי שונה משאר מאוררי 92 מילימטר?

תודה מראש

פורסם

כמאט בלתי אפשרי, כי כמו לכל המאווררים הסטנדרתים יש מאיין גופה אשר אליה מתחבר החלק של הלהבים ואם תרצה לשים מאוורר92מ"מ אחר תצטרך להוציא לא את הגופה והתומכים של המאוורר ואז אולי בקופס הוא יתאים אבל גם בזה יש ספק..

פורסם
  • מחבר

עם איזה כלי החיתוך יהיה הכי מוצלח למקרה שאני אוכל לעשות זאת?

מישהו מכיר אולי מדריך?

פורסם

לפי התמונה של המאורר באתר הרשמי אפשר לפרק את המאורר בלי בעיה

השאלה אם תצליח להתאים לו מאורר אחר (מבחינת חורים לברגים או כל דרך אחרת שתפסו אותו)

פורסם

אתה יכול לעשות את זה עם קאטר ואח"כ לשייף את הקצוות..

פורסם
  • מחבר

אוקי, אז בעיה אחת פתורה

בעיה שניה היא, שאם המעבד עדיין יהיה חם אחרי האוברקלוק, אני אקח כבר את הדבר הכי טוב שאני מכיר (בינתיים 92 מילימטר טורנאדו) שנכנס בסינק עם 119 CFM אין לי מושג מה יחזיק את זה, יש רעיונות? (אני באמת מוכן לנסות הכל, חוץ מדבק חם ;D)

פורסם

דבק מהיר ומסביב דבק חם. (ככה אני החזקתי את הדלתא 60 שלי על הGF4)

פורסם
  • מחבר

יש עוד דרך?

פשוט אני לא בטוח שאם אני אשים דבק חם הוא לא ישאר במקום, אם זה ינזול אז זרימת החום בתחתית הסינק איפה שה"עלים" בקושי יתפקדו כמו שהם אמורים לתפקד. אם אני טועה סבבה, אבל לא נראה לי שאני טועה. (אני לא מדבר על הדבקת המאורר, אלא מרוב רוח זה פשוט יעיף אותו)

ומחשבה מענינת, נראה לך שטורנאדו מקובע שעושה 120 CFM יכול להרים את הסינק? (ששוקל מעל ל750 גרם) לא היתי מזלזל בכזה דבר

פורסם

בכלל שמעת כזה מאוורר?! זה כמו סופת טורנדו הדלתא 80 כבר נשמע יותר נורמאלי ביחס אליו!

ולמה אתה צריך להיתעסק יותר מידי עם הגוף קירור של זלמן, אם אתה לא מש בוטח בביצועי הקירור שלו...

אז אם כבר תיקח AX478 עם SF2 ואם באמת לא יכפת לך מהרעש אז תיקח מצידי גם טורנדו80..

אבל בכללי הAX478 יותר מועדף מהזלמן מהמון בחינות.

פורסם

ה-SLK900U עם SF2 לוקח אותו :)

פורסם
  • מחבר

שניהם עדיפים, שניהם לא מגיעים לארץ :(

חוץ מזה, אני אומר את זה ליתר ביטחון, כי בארץ לא ראיתי אף מאורר חזק בגודל הזה אז כשאני אזמין אני מעדיף אחד שיעשה את העבודה טוב

אם תמצא לי מאורר באתר שמביאים לארץ במחיר סביר שעושה עבודה מעולה אני אקח אותו, פשוט אני כבר יודע איפה יש את המאורר טורנאדו (Frozencpu.com), ולא דברים אחרים

פורסם

יש בארץ עדיין את הAX478..

פורסם
  • מחבר

תאמין לי שאין

רציתי אותו ולא היה :-\

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שאני רציתי :P

איפה החנות? אני אקנה משם :) לא משנה, רחוק, אני אזמין מהאנטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים