עבור לתוכן

הרב עובדיה: "אין כפרה למי שיצביע ליברמן"

Featured Replies

פורסם

עלה ירוק זו בדיחה של מפלגה, אין מה לדבר עליהם.

ולגבי ישראל חזקה- אם היה להם סיכוי לעבור את אחוז החסימה ולהיכנס בצורה שתשפיע בכלל (4-5 מנדטים), הייתי מצביע להם. באמת חבל.

• תגובות 50
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה שאני רוצה לבחור בבית היהודי\האיחוד הלאומי אבל אני לא מתחבר לקטע של הדת :|

ואל תציעו לי לבחור בליברמן או הליכוד כי הם מושחתים שלא יוכלו לעשות כלום.

הייתי מציע לך לשקול בכל זאת להצביע ליכוד.

אני יודע שיש שחיתות במרכזי המפלגות, במיוחד בליכוד. למעשה מרכזי המפלגות הם לשכות התעסוקה היעילות בארץ :lol:

הבעייה היא לא במפלגות אלא בשיטה. הנה הסבר:

http://www.kav.org.il/pages/show/?id=80

הבעייה היא התערבות יתר של הממשלה בחיים שלנו בכלל ובכלכלה בפרט. והיום נתניהו הוא היחיד שיש לו אג'נדה של שוק חופשי.

פורסם

לא צריך בכלל בכלל את ש//ס בכנסת.....

צריך את ליברמן עם קואליציה של 90 חברי כנסת!!

אני מקווה שאז יפסיקו הטילים על עירי.....

פורסם

^^^

אתה ילד מסכן אה? כמה שיותר תלחם בהם הם יותר יגדלו. הרב עובדיה לא ממציא דברים מי שמצביע לתנועה שתאשר אכילת חזיר וכו. וכו. הוא הרי נתן לזה יד ויענש על כך ,כל כך פשוט. [לפי התורה כמובן]

מזלזלים בגדולי -ישראל אחד אומר מה עוד לא מת- השני אומר זקן מטומטם,לאיפה הגענו ["וחכמת הסופרים תסרח, ויראי חטא ימאסו" מסכת סוטה דור משיח]

פורסם

אפילו שאני (בערך) דתי. אני לא רואה שום סיבה לקיום מפלגה כזאת.

מלבד ססטוס קוו של שבת אני לא רואה צורך בלממן ישיבות / בתי כנסת/ לימוד תורה מהקופה הציבורית. אם מישהו חושב שזה מטרה טובה, שיתרום מכספו שלו.

אם מישהו פה חושב שהוא לא רוצה לממן ישיבה, יש מולו ש"סניק שעובד שלא רוצה לממן את המוזיאון או התזמורת.

כמו כן אין שום סיבה להכנס לאנשים לחיים: מה הם אוכלים (גם אם לא ימכרו חזיר ברחוב הרי אנשים יאכלו בבית מה שהם רוצים), עם מי הם מתחתנים (הרי אנשים יחיו כמשפחה ויולידו ילדים עם או בלי פלומבה של משרד הפנים) .

שלוש הערות:

לגבי ההצעה הראשונה, אפשר באמת לבטל תמיכות ממשלתיות לשני הצדדים.

ולגבי הנישואים, אנשים לא רוצים שיהיו נישואים אזרחיים, כי אח''כ לדתיים תהיה בעיה להתחתן עם כל מי שנולד מנישואים כאלו, וזה יצור בלגן לדעת ולבדוק כל אחד.

ובענין הציבורי, יש מושג של רגישות. כמו שלהרבה אנשים מפריע שבמדינה מתעללים בבעלי חיים(אווזים ותרנגולים וכו'), יש שמפריע להם אם יום כפור הוא כמו יום רגיל וחמץ בפסח וכו'.

פורסם

להתעלל בבעלי חיים זה דבר לא טבעי, שנוצר על ידי בני אדם, ואין סיבה שיקרה. המצב הטבעי הוא שאותו בעל חיים חי בשקט.

יום כיפור הוא לא מצב טבעי, ונחשב בעצמו לחריגה, לכן אין לאף אחד חובה "לציית" לנוהג הזה, ומן הראוי שהוא יהיה מתוך בחירה. אותו דבר לגבי חמץ בפסח.

לגבי נישואים אזרחיים- למה לעזאזל שרוב אוכלוסיית המדינה, שהיא לא דתית, תסבול בגלל האוכלוסיה הדתית? למה שאותם אנשים לדוגמה שאבא שלהם יהודי ואמא שלהם לא (ויש הרבה כאלו. במיוחד מעולי ברה"מ) פסולי-חיתון עד שישלשלו לכיס הרבנות כמה עשרות אלפי שקלים?

אחד משני הדברים הבאים צריך לקרות:

-הקלת תהליך הגיור, קיצורו והוזלתו, לרמה וצורה שזה לא ייחשב כסיוט למי שמנסה לעבור אותו

-נישואים אזרחיים

לרבנות שני הדברים האלו לא משתלמים ולא מכניסים להם כסף לכיס, אז מן הסתם- הם נגד.

פורסם

אפילו שאני (בערך) דתי. אני לא רואה שום סיבה לקיום מפלגה כזאת.

מלבד ססטוס קוו של שבת אני לא רואה צורך בלממן ישיבות / בתי כנסת/ לימוד תורה מהקופה הציבורית. אם מישהו חושב שזה מטרה טובה, שיתרום מכספו שלו.

אם מישהו פה חושב שהוא לא רוצה לממן ישיבה, יש מולו ש"סניק שעובד שלא רוצה לממן את המוזיאון או התזמורת.

כמו כן אין שום סיבה להכנס לאנשים לחיים: מה הם אוכלים (גם אם לא ימכרו חזיר ברחוב הרי אנשים יאכלו בבית מה שהם רוצים), עם מי הם מתחתנים (הרי אנשים יחיו כמשפחה ויולידו ילדים עם או בלי פלומבה של משרד הפנים) .

אני צופה שכשלא יהיה מפלגות דתיות או תקציבים דתיים יהיה יותר חזרה בתשובה מעכשיו.

בפראפזה על התשדיר של ש"ס: אדם עולה לשמיים ואומר שמגיע לו גן עדן כי הצביע ש"ס והם הקימו בית מדרש מקווה ובית כנסת אומר לו המלאך "מהכסף שלך הם הקימו אותו?"

לממן את כולם אפשר כולל ערבים אבל את המגזר החרדי לא לממן בכלל- זה נקרא" שוויון".[הרי הכסף צריך להתחלק בכל המגזרים לפי גודלו מה גם שהמגזר הזה מקבל ממש פחות ממה שבאמת צריך לקבל -תרצה לראות במו עינייך רק תגיד.]

בקשר לחזיר או נשואים רואים מדברייך שאינך בכלל מבין על מה מדובר בדיוק.

בקשר לזה בפראפזה על התשדיר של ש"ס: אדם עולה לשמיים ואומר שמגיע לו גן עדן כי הצביע ש"ס והם הקימו בית מדרש מקווה ובית כנסת אומר לו המלאך "מהכסף שלך הם הקימו אותו?"

הכל קורה מחוסר ידע,אין כל קשר לתרומות,אדם שנותן כוח לתורה לא משנה ש"ס או כל מפלגה הדומה לה [ההולכת כדרך התורה] אתה הרי חיזקת את ידה וכל מה שהיא עושה אתה מקבל על זה את שכרך,וכך ההפך נתת יד למפלגה נגד התורה אתנ תקבל את "שכרך" על כך גם.

פורסם

לא יודע למה אבל תמיד כשאני רואה את הכותרת של התרד הזה אני רואה שם שכתוב פסיק כאילו עובדיה יוסף הרב מעודד את החברה להצביע ליברמן :nixweiss:

"אין , כפרה מי שמצביע ליברמן "

פורסם
  • מחבר

^^^

אתה ילד מסכן אה? כמה שיותר תלחם בהם הם יותר יגדלו. הרב עובדיה לא ממציא דברים מי שמצביע לתנועה שתאשר אכילת חזיר וכו. וכו. הוא הרי נתן לזה יד ויענש על כך ,כל כך פשוט. [לפי התורה כמובן]

מזלזלים בגדולי -ישראל אחד אומר מה עוד לא מת- השני אומר זקן מטומטם,לאיפה הגענו ["וחכמת הסופרים תסרח, ויראי חטא ימאסו" מסכת סוטה דור משיח]

רומי אני מחליט להאמין בקדוש הצדיק George Carlin

http://www.youtube.com/watch?v=MeSSwKffj9o&feature=PlayList&p=540EA796E7C89C45&playnext=1&index=3

יהיה זיכרו ברוך :xyxthumbs:

פורסם

הוא מת כבר ?

עריכה :

מת ב 2008

חבל

אבל

הוא היה חכם ומצחיק וגם צודק לפעמים

פורסם

^^^

נראה לך שאיכפת לי במי תאמין , אתה בכלל לא יודע מה זה צדיק מה זה גדולי ישראל בסך הכל אני אומר לא לזלזל בהם בגלל החוסר ידע בהם.

פורסם
  • מחבר

בו ניראה מה "גדולי ישראל עשו " לאורך השנים

עיצבנו את האימפריה היוונית ונידפקו

עיצבנו את האימפריה הרומית ונידפקו

לפני התקופות האלו עשו הרבה מלחמות אם שבטים אחרים

אם הם היו כל כך חכמים ישראל היתה הרבה יותר גדולה והרבה יותר משגשגת היום

שס מזכירה לי מאוד את משמרות המהפכה באירן רק שכרגע אין להם את הכוח שיש למשמרות המהפכה

אם אתה רוצה ישראל עניה יותר ופרימיטיבית יותר בבקשה תצביע ל"גדולי התורה " שהחליטו להמציא שטן שבכלל לא קיים בדת היהודית

רק שלא יזלגו להם מנדטים לליברמן

בדת היהודית אין גהנום ואין שטן את זה יש בנצרות אבל אולי בגלל שזה כל כך עוזר עשו יבוא

מעניין למי משלמים תמלוגים ...

כנראה שהמלאך גבריאל לא מספיק מפחיד אז טלפנו ללוציפר :lol: :lol: :lol:

(גבריאל =ה"תובעה " של אלוהים )

פורסם

בדת היהודית אין גהנום ואין שטן את זה יש בנצרות אבל אולי בגלל שזה כל כך עוזר עשו יבוא

מעניין למי משלמים תמלוגים ...

אני לא הייתי חוזר על זה אם הייתי רוצה שאנשים ייקחו אותי ברצינות.

פורסם

אז אתה אפס. המחאה שלך לא מרעידה לאף אחד את האשך הימני. רוצה לדפוק את המושחטים? תצביע למפלגה קטנה. תצביע למישהו. רק לוזר גמור יושב בבית, לא עושה כלום ועוד מעז לבכות שהמדינה לא מתפקדת. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 11:21:18

מסכים. אם אתה לא מצביע, אתה מחזק את הזבל הממוחזר שנמצא כרגע במרכז השלטוני. תצביע אפילו למפלגת שוליים שאין לה הרבה סיכוי - הרבה כמוך יתנו לה סיכוי...

אולי ישראל חזקה?

כרגע יש סיכוי לא רע שאני אצביע למפלגה הזאת. ליברמן מספיק חזק בלעדיי (יותר מדי חזק?).

יש שני דברים מאוד מסוכנים למדינה:

1. ערביי ישראל שמסרבים להתפתח ולהשתלב בחברה הישראלית באופן אמיתי.

2. עידוד הבריונות ומשפחות הפשע על ידי המצב הקיים בארץ היום.

ישראל חזקה מתיימרת לתת פיתרון לבעיה ה-2. בראשה עומד איש רציני והגון, עם עשייה מוכחת. יש כאלה שמפחדים "לבזבז קול" על מפלגה שכנראה לא תעבור את אחוז החסימה, אבל אני חושב שדווקא אם יהיו הרבה "קולות מבוזבזים" כאלה - היא כן תעבור את אחוז החסימה. ואם לא - אז גם ככה זה לא הרבה קולות מבוזבזים... :P

לא יודע למה אבל תמיד כשאני רואה את הכותרת של התרד הזה אני רואה שם שכתוב פסיק כאילו עובדיה יוסף הרב מעודד את החברה להצביע ליברמן :nixweiss:

"אין , כפרה מי שמצביע ליברמן "

:lol:

זה מזכיר לי את הסיפור על מרצה לבלשנות שהסביר שבהרבה שפות שלילה כפולה פירושה חיוב, אבל אין שפה שבה חיוב כפול פירושו שלילה, ומישהו ענה לו בזלזול "כן, כן...".

הכל עניין של הגייה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים