עבור לתוכן

הרב עובדיה: "אין כפרה למי שיצביע ליברמן"

Featured Replies

פורסם

לשים פתק לבן = לא לשים אף פתק

• תגובות 50
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^

נכון, אבל עוד פתק לבן ועד פתק לבן ועוד אחד וכו' ... כבר יהפכו למיספר משמעותי באחוזי ההצבעה, פתק לבן לא נותן לאף מועמד כלום אך עדיין מגדיל את אחוזי ההצבעה,

פורסם

מספר המנדטים נקבע ע"י חילוק מספר ההצבעות לרשימות שעברו את אחוז החסימה ב120

פורסם

כן כן, עוד בלבולי ביצים.

עדיף להצביע למפלגה נגד הבנקים מאשר לש''ס

פורסם
  • מחבר

^

נכון, אבל עוד פתק לבן ועד פתק לבן ועוד אחד וכו' ... כבר יהפכו למיספר משמעותי באחוזי ההצבעה, פתק לבן לא נותן לאף מועמד כלום אך עדיין מגדיל את אחוזי ההצבעה,

הוא לא מגדיל כלום פשוט לא סופרים אותו

מי שמצביע פתק לבן זה אומר שהוא מוחא על משהו אבל זה עדיין בחישוב הסופי הולך למפלגות אם אחוז ההצבעה הגדול ביותר

כמו לא להצביע בכלל

פורסם

לשים פתק לבן זה כמו לא להצביע, נקודה. אין פה על מה להתווכח, זה עובדה...

פורסם

ש"ס יותר מסוכנת מכל המפלגות הערביות ביחד.

:hizuk:

המפלגות הרבניות האנטי ציוניות רצות אותנו כמו הערבים - בגולה וכמו הערבים רוצים לחיות תחת חוקי ההלכה

פורסם

אפילו שאני (בערך) דתי. אני לא רואה שום סיבה לקיום מפלגה כזאת.

מלבד ססטוס קוו של שבת אני לא רואה צורך בלממן ישיבות / בתי כנסת/ לימוד תורה מהקופה הציבורית. אם מישהו חושב שזה מטרה טובה, שיתרום מכספו שלו.

אם מישהו פה חושב שהוא לא רוצה לממן ישיבה, יש מולו ש"סניק שעובד שלא רוצה לממן את המוזיאון או התזמורת.

כמו כן אין שום סיבה להכנס לאנשים לחיים: מה הם אוכלים (גם אם לא ימכרו חזיר ברחוב הרי אנשים יאכלו בבית מה שהם רוצים), עם מי הם מתחתנים (הרי אנשים יחיו כמשפחה ויולידו ילדים עם או בלי פלומבה של משרד הפנים) .

אני צופה שכשלא יהיה מפלגות דתיות או תקציבים דתיים יהיה יותר חזרה בתשובה מעכשיו.

בפראפזה על התשדיר של ש"ס: אדם עולה לשמיים ואומר שמגיע לו גן עדן כי הצביע ש"ס והם הקימו בית מדרש מקווה ובית כנסת אומר לו המלאך "מהכסף שלך הם הקימו אותו?"

פורסם

החוק אומר

"ואלה דינם מאסר חמש שנים או קנס 20,000 לירות .....המשדל אדם להצביע או להמנע מלהצביע, בכלל או בעד רשימת מועמדים מסויימת, בדרך של השבעה, קללה, נידוי, חרם, נדר, התרת נדר, הבטחה להעניק ברכה, או מתן קמיע; לענין זה, "קמיע" - לרבות כל חפץ שבעיני חלק מהציבור יש ביכולתו להיטיב או להרע עמו."

פורסם

הבעיה-עובדיה לא עושה אף אחד מאלה.

הוא פשוט אומר שלא יכופר לו

זה לא קמע,לא ברכה ולא כלום,אם כבר-זאת קללה ולגביה לא כתוב כלום.

פורסם

"ואלה דינם מאסר חמש שנים או קנס 20,000 לירות .....המשדל אדם להצביע או להמנע מלהצביע, בכלל או בעד רשימת מועמדים מסויימת, בדרך של השבעה, קללה, נידוי, חרם, נדר, התרת נדר, הבטחה להעניק ברכה, או מתן קמיע; לענין זה, "קמיע" - לרבות כל חפץ שבעיני חלק מהציבור יש ביכולתו להיטיב או להרע עמו."

פורסם

אם לא מצביעים לפחות שישימו פתק לבן...

לפחות פחות נזק מלא להופיע בכלל

פתק לבן = הצבעה לחרדים

הם מצביעים בכל מקרה. פתק לבן מעלה את יחס החרדים לעומת שאר הציבור

פורסם

:lol:

אתה הורג אותי עם היציאות שלך חח.

אני כבר לא מאמין באף אחד בגלל זה אני לא מצביע לאף אחד, כולם שקרנים עם פה גדול והבטחות שאף אחד לא קיים ולא מקיים..הכל רוטציה שחוזרת על עצמה "תבחרו בי ואני אעשה את העניים עשירים! אני אגרום לכך שניצא מהמיתון!" ועוד הרבה זבל ששמענו מביבי ומכל השאר.

ביום הבחירות אני אשן לי עד 4-5 בערב ככה..נפתח איזו בירה ונראה מי זכה, לא יעניין אותי ממש מי כל עוד אין שם מפלגות ערביות.

אז אתה אפס. המחאה שלך לא מרעידה לאף אחד את האשך הימני. רוצה לדפוק את המושחטים? תצביע למפלגה קטנה. תצביע למישהו. רק לוזר גמור יושב בבית, לא עושה כלום ועוד מעז לבכות שהמדינה לא מתפקדת. [br]פורסם בתאריך: 7.02.2009 בשעה 11:21:18

^

נו? אתה חושב למישהו אכפת? יופי, אל תצביע. החרדים יהיו מאד מאושרים. אין כמו מיעוט שמקבל 20 מנדטים והורס לכולם את החיים. אם אתה רוצה לדפוק מישהו תצביע עבור מפלגה קטנה. בבחירות הקודמות אלה היו הגמלאים.

פורסם

חבל שעלה ירוק התפרקו :\ אם כל הרעיון של הלגיטמזציה היה באמת חשוב להם

הם היו יכולים להשאר ביחד ומי יודע אולי היו מקבלים את קולות מחאה בדומה לגימלאים בבחירות הקודמות.

הבעיה שאני רוצה לבחור בבית היהודי\האיחוד הלאומי אבל אני לא מתחבר לקטע של הדת :|

ואל תציעו לי לבחור בליברמן או הליכוד כי הם מושחתים שלא יוכלו לעשות כלום.

פורסם

אולי ישראל חזקה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים