עבור לתוכן

הרב עובדיה: "אין כפרה למי שיצביע ליברמן"

Featured Replies

פורסם

מעניין מהדברים שהם אומרים -

שלשום תקף יו"ר ש"ס אלי ישי את ליברמן והזהיר את מאזיניו בתחנת הרדיו החרדית הספרדית "קול ברמה" מפני "נישואים אזרחיים והתבוללות נוראה בארץ הקודש", קיצוץ בתקציבי הישיבות, גיוס בחורי הישיבות ולפתוח חנויות לממכר חזיר בכל רחבי הארץ. ש"ס פנה לציבור המסורתי, שלא להצביע ישראל ביתנו.

http://news.walla.co.il/?w=/1/1430873

זה נישמע טוב מאוד אני אולי מצביע ליכוד השנה אבל מאוד מאוד יעשה לי טוב על הלב אם שס לא תצליח לסרטן את הממשלה הבא

• תגובות 50
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן..מפלגת מציצת כספי האזרחים למען ישיבות ואי גיוס תלמידי ישיבה וכל זאת גם בעזרת הפחדות ושליחת "קללות" על כל מי שתומך בפעולה נגדם וכו'...לא סובל את הצבועי דו פרצופיים האלו.

אני לא מצביע לאף אחד שילכו לחפש.

פורסם
  • מחבר

אתה לא תצביע אז זה קול שילך לשס כי הם מצביעים ב100% בערך

תצביע למפלגה חילונית כזאת או אחרת להחליש אותם

פורסם

שס זאת עובדה קיימת. תמורת כמה שקלים למגזר הם בממשלה. אני עדיין חושב שהרב עובדיה צודק כי אם נקבל את קדימה בשלטון לא תהיה לזה כפרה. :lol:

אני רוצה להצביע ליברמן אבל קול לליברמן מחליש את נתניהו מה שאומר שזה מחזק את ליבני. בגלל זה למרות שאני מעדיף את המצא של ישראל ביתנו אני מצביע לליכוד .

פורסם

ליברמן ליכוד קדימה ..........."עלה ירוק או עלה לניידת!! " :smile1:

פורסם

אני רוצה להצביע ליברמן אבל קול לליברמן מחליש את נתניהו מה שאומר שזה מחזק את ליבני. בגלל זה למרות שאני מעדיף את המצא של ישראל ביתנו אני מצביע לליכוד .

+1

פורסם

לשם שינוי אני מסכים עם עובדיה :smile1:

בכל מקרה, אתם לא באמת צריכים לקחת ברצינות מה שהוא אומר. בסופו של דבר מי שמקשיב לו מצביע לו בין כה וכה.

ומילה על ש"ס - מפלגה סקטוריאלית, שאולי "מוצצת" את דמה של הממשלה ובעיקר את הכסף, אבל בסופו של דבר, היא בערך המפלגה היחידה שמקיימת את מה שהיא כותבת במצע שלה.

פורסם

אסור שלש'ס יהיה הרבה מנדטים בכנסת הנכנסת !

פורסם

ש"ס = שקט סופרים...

אגב טוב שש"ס תעלה צריך במדינה הזו איזון וש"ס עושה את זה יופי...

ועם כל הכבוד לפוליטיקה... תאמינו לי רב גדול כמו הרב עובדיה יודע מה הוא מדבר...

פורסם

ש"ס יותר מסוכנת מכל המפלגות הערביות ביחד.

פורסם

בפעם הקודמת זה היה "מי שיצביע קדימה- ילך לגיהנום", אף אחד כבר לא מתייחס לשטויות של הזקן ההזוי הזה, נראה לי הוא מחביא גראס בכובע.

+2

כמו שכתבתי כבר בת'רד אחר- אני רוצה את ליברמן בעמדת כוח, אבל לא יותר מדי כוח.

להצביע לליכוד משרת 2 אינטרסים:

גם דואג שלבני לא תתחזק וקדימה לא יקחו בטעות את הבחירות, וגם לא מחזק את ליברמן יתר על המידה.

פורסם

ש"ס יותר מסוכנת מכל המפלגות הערביות ביחד.

:lol:

אתה הורג אותי עם היציאות שלך חח.

אני כבר לא מאמין באף אחד בגלל זה אני לא מצביע לאף אחד, כולם שקרנים עם פה גדול והבטחות שאף אחד לא קיים ולא מקיים..הכל רוטציה שחוזרת על עצמה "תבחרו בי ואני אעשה את העניים עשירים! אני אגרום לכך שניצא מהמיתון!" ועוד הרבה זבל ששמענו מביבי ומכל השאר.

ביום הבחירות אני אשן לי עד 4-5 בערב ככה..נפתח איזו בירה ונראה מי זכה, לא יעניין אותי ממש מי כל עוד אין שם מפלגות ערביות.

פורסם

הסיבה היחידה שש"ס היא המפלגה היחידה שמקיימת את המצע שלה זה בגלל שכל המצע שלה נוגע ישירות לאוכלוסיה ממנה היא באה

אם תקום מפלגת "האשכנזים הלבנבנים" וכל המצע שלה יכיל עזרה וסיוע ללבנים בלבד תהיה סמוך ובטוח שהיא תהיה המפלגה השניה בכנסת שמנסה לקיים את כל המצע שלה

זה מעגל קסם- שס עוזרת לדתית משמע שס עוזרת לעצמה

זה הרי ידוע שהדרך הכי מהירה לגרום לחבר כנסת לעשות משהו זה לשכנע שזה עוזר לו ישירות

וקול לליברמן לא בהכרח מחליש את הליכוד

אם רצית להצביע ליכוד ועברת לליברמן אז החלשת את הליכוד אבל אם מדובר על אדם שמצביע שס שעובר לליברמן אז הוא לא מחליש את הליכוד....

בכל מקרה בקצב הזה המפלגה השולטת בכנסת הבאה היא מפלגת הקולות הצפים

פורסם
  • מחבר

:lol:

אתה הורג אותי עם היציאות שלך חח.

אני כבר לא מאמין באף אחד בגלל זה אני לא מצביע לאף אחד, כולם שקרנים עם פה גדול והבטחות שאף אחד לא קיים ולא מקיים..הכל רוטציה שחוזרת על עצמה "תבחרו בי ואני אעשה את העניים עשירים! אני אגרום לכך שניצא מהמיתון!" ועוד הרבה זבל ששמענו מביבי ומכל השאר.

ביום הבחירות אני אשן לי עד 4-5 בערב ככה..נפתח איזו בירה ונראה מי זכה, לא יעניין אותי ממש מי כל עוד אין שם מפלגות ערביות.

אבל עוד פעם ברגע שאתה לא מצביע בגלל השיטה הנהוגה בבחירות אתה בעצם תומך גם אם לא מבחינת רצון במפלגות שאחוז ההצבעה של התומכים שלהם הוא הגבוה ביותר במקרה הזה שס

תחשוב על זה ככה לא יורידו את מספר חברי הכנסת בגלל אחוז הצבעה נמוך

פשוט יעשו חישוב של כמה מצבעים =מנדט לפי אחוז ההצבעה ועדיין יהיו 120 חברי כנסת

ואם חילונים (אני מעריך שאתה חילוני) לא יצביעו הרבה שס תתחזק זה מה שאתה רוצה ?

אין לך מפלגה פחות גרועה משס להצביע לה ?

אני מצביע ליכוד לא בגלל שאני אוהב את ביבי פשוט זה ניראה לי פחות רע מהמפלגות האחרות

פורסם

אם לא מצביעים לפחות שישימו פתק לבן...

לפחות פחות נזק מלא להופיע בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים