עבור לתוכן

צריך חוות דעת על מפרט מחשב למשחקים + משרדי (לא עריכת וידאו/סאונד) עד 4500

Featured Replies

פורסם

או קיי, להלן המפרט שהגעתי אליו ואני מבקש שתתנו חוות דעת, יש לי מסך 20 אינץ' רחב, אני לא עורך וידאו או סאונד ומשתמש במחשב בעיקר למשחקים, אינטרנט ולימודים.

אף פעם לא עשיתי OC אבל אני לא פוסל את האופציה.

התקציב הוא עד 4500 אבל הייתי רוצה לצמצם אותו כמה שרק ניתן.

כמו כן יש לי מספר שאלות....

1) האם עדיף ללכת על מעבד ארבע ליבות כמו Q9550 (מגיע ל4400 ש"ח) אם אני לא מעוניין לעשות OC

2) אני רוצה יציאת E-SATA, מה שאין בלוח האם הזה אבל יש הכנה לכך במארז, האם ניתן לחבר את ההכנה במארז לאחת היציאות הפנימיות של לוח האם?

3) האם הספק שבחרתי איכותי או שעדיף ללכת על ספק יקר יותר שקיבל ביקורות טובות כמו ה VX550

4) במידה ואחליט לבצע OC, האם המפרט הזה יהיה טוב לכך. כמו כן, אם אני עושה OC בחנות האם המחשב יגיע עם אחריות?

תודה רבה מראש לכל העונים... ::)

מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray

¤844

לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L

¤498

כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB

¤274

זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black

¤308

כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe

¤854

מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690

¤361

ספק כח Hiper HPU-4M530-PU 530W

¤415

קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

¤118

הרכבת מערכת מחשב + בדיקה

¤79

סה"כ מחיר לכל המוצרים:3751¤

המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

פורסם

הייתי מחליף את הספק בספק איכותי יותר (זה יצא לך אולי עוד 30 ש"ח ) ולוקח כרטיס מסך יותר טוב

בשביל לקבל ביצועים טובים יותר

חוץ מזה לשימושים שלך ה E8400 יהיה מצויין וגם שאר המפרט. .

פורסם
  • מחבר

מה לגבי שאר השאלות שלי...? האם מישהו יכול לעזור....?

פורסם

תשובות לשאילותיך:

1) נכון להיום רוב המוחלט של משחקים תומכים רק בכ-2 ליבות. אחוז המשחקים הקטן שכן תומך בארבעה לא מראה שיפור ניכר/מספיק רציני בביצועים לעומת הכפול.

במידה ואתה תרצה לעשות OC/יעשו לך בחנות, ניתן לחסוך כסף ולקחת מעבד חלש יותר כגון E5200/E7400 ולהמהיר אותו למהירות טובה. ניתן אפילו לקחת מרובע כגון Q6600 ולהמהירו גם כן.

2) אני בטוח בנוגע לכך, כנראה שאם רשום שאין תמיכה ב E-SATA אז אין תמיכה, לא שאין חיבורים לכך. במידה ואתה חייב לוח האם שתומך בE-SATA ניתן להשיג אחד כזה בסביבות ה600 ש"ח כגון ASUS P5QL-E. יכול להיות שיש לוח זול יותר/טוב יותר, פנה לפורום המתאים.

3) אם הספק איכותי...כמדומני שכן (יש לו נצילות די גבוהה) אך ניתן לקחת ספק טוב יותר כגון קורסאייר 450VX, איני רואה צורך להספק גבוה יותר בשביל המערכת הנ"ל.

4) המפרט שהרכבת יהיה טוב לOC, אך תהיה הגבלה מצד לוח האם- לצ'יפסט P43 יש תמיכה מוגבלת ל OC, כנ"ל לגבי קירור הפריזר. לכן אל תצפה להגיע ל4 ג'יגהרץ וכדומה. הOC מהחנות הוא באחריות.

אם אתה רוצה עוד מידע בנוגע לשאלה כלשהי, פנה לפורום המתאים לשאלה ותעיין שם. יש המון דיונים שעוסקים בנושאים שאתה שואל לא יזיק קצת לחפש.

katkato- לרזולוציות של מסכי 20"-22" אין צורך בכרטיס חזק מHD4850.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים