פורסם 2009 בפברואר 516 שנים היי חבריהקיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגליתאני מעוניין להפוך את הוינדוס לעבריתובנוסףאני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98)לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול..יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה?איך עושים את זה?תודה לעוזריםנ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים''
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים היי חבריה קיבלתי EEE שיש בו וינדוס אקס פי באנגלית אני מעוניין להפוך את הוינדוס לעברית ובנוסף אני מעוניין לשנות את שורת ה''התחל'' , מהממשק בצבע האפור שקיים כרגע (כמו של וינדוס 98) לוינדוס אקס פי ולצורה כמו שאני מכיר בצבע כחול.. יש קבצים שאני צריך להוריד בישביל לעשות את זה? איך עושים את זה? תודה לעוזרים נ.ב , אין אפשרות לשנות דרך חלון ה''מאפיינים'' גם אני שאלתי את השאלה הזאת יש לי N10E הבעיה היא שזה HOME EDISHION ורק בפרו אפשר ע"י כמה תוספות קטנות לשנות לעיברית אין לך וגם לי ברירה רק לפרמט לווינדוס בעיברית
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר אין לי סידירום זה הבעיהואצלי זה וינדוס אקס פי חבילת שירות שתים אבל זה פרופשיונאלהשאלה אם אפשר להוריד איזה פץ מהאתר של מייקרוסופט ולהפוך את זה לעברית ולשנות את הממשק על הדרך ....
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים MUI אינו חוקי ברכישה שאינה volume licence.כל התגובות הלא חוקיות נמחקו.AVIRAM20, אם אתה רוצה נערכת הפעלה בשפה אחרת תקנה אחת ותתקין במקום הקיימת.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר אבל יש לי כבר אחת באנגליתאני פשוט רוצה להפוך אותה לעברית ?זה לא אפשרי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.