פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אני חושב שזה קרה בגלל משהו שהורדתי.....ניסיתי לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא עזר.....האקספלורר פשוט לא נפתח ומראה לי חלון עם שגיאת מערכת ואחריו עוד חלון שאומר שאקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר...וככה קורה גם עם ה-itunes...בכוננים יש בעיה שונה: הכונן C לא נפתח ומראה את החלון הבא:http://img152.imageshack.us/img152/7263/85972819dk0.png נרא לי שבהודעת ארור אז השם שם זה השם של התיקיה עם הוירוס ככל הנראה.. אני זוכר נראלי שאפשר להיכנס לזה דרך הCMD אבל לא זוכר איך..הכונן F פשוט לא נפתח....וגיליתי שהדרך היחידה להיכנס לכוננים היא לרשום את שם הכונן בכתובת בחלון הלבן ולעשות "עבור אל"....כרגע אני שולח את ההודעה הזאת דרך ספארי (שאלוהים יודע איך הצלחתי להוריד אותו...)מה אני אמור לעשות? דרך אגב, הכונן של הדיסקטים כל כמה זמן הנורה הירוקה שלו נדלקת והוא עושה רעש כאילו הוא חושב.תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים תלחץ לחצן ימני על אחד הכוננים? האוצפיה הראשונה שמופיעה לך היא "הפעל אוטומטית"? אם כן אז גם לי הייתה את הבעיה הזאת ומישהו מפה הביא לי איזה תוכנה שמוחקת את הוירוס הזה..אם זאת הבעיה שלך אז אני יחפש את התוכנה ויביא לך
פורסם 2009 בפברואר 716 שנים מחבר כן אחי זה מה שיש לי אם תוכל אני אשמח אם תביא לי תתוכנה הזאת..תודה מראש
פורסם 2009 בפברואר 916 שנים זה וירוס ידוע, פשוט תסרקו את המערכת באופן מלא בsafe mode עם אנטיוירוס עדכני.
פורסם 2009 בפברואר 1016 שנים תוריד את זה!תפעיל אותו, תעשה את מה שצריך (מפה אתה כבר תדע לבד).תעשה ריסטרט ותגיד תודה רבה!http://experi3nc3.wordpress.com/2007/05/10/flash-disinfector-by-subsתגיד לי בפרטי אם עזר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.