פורסם 2009 בפברואר 416 שנים המאוורר מרעיש כ10 דק' אחרי הפעלת המחשב.הטמפרטורה בסדר גמור.עוד בעיה קטנה קצת מעצבנת, שאני מקליד הסמן השחור שמלווה ת'הקלדה נמצא על האות עצמה ומסתיר את מה שאני מקליד.בעיה מוזרה כזאת שצצה פתאום.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים על איזה מאורר מדובר?מעבד? כרטיס מסך? של המארז?פתחת את המארז? זיהית את המאורר הבעייתי ?ניסית לשמן? לקנות אבק? אולי משהו מפריע לו שמה ?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר על איזה מאורר מדובר?מעבד? כרטיס מסך? של המארז?פתחת את המארז? זיהית את המאורר הבעייתי ?ניסית לשמן? לקנות אבק? אולי משהו מפריע לו שמה ?אני יקח כבר ת'מאוורר למעבדה כי זה מאוורר עם קירור ואי אפשר לנקות אותו ידנית.למישהו יש פתרון לבעיה השנייה אולי.?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר בקשר לבעיה השניה, לחיצה על מקש ה INSERT, תפתור את הבעיה. תנסה אממ לא עזר..
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מוזר שזה לא מסתדר עם INSERT. ???נתקלתי בתופעה גם במסנג'ר וגם בוורד, לחיצה על INSERT בכל הפעמים סידרה את זה.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר מוזר שזה לא מסתדר עם INSERT. ???נתקלתי בתופעה גם במסנג'ר וגם בוורד, לחיצה על INSERT בכל הפעמים סידרה את זה. שאני כותב באנגלית הבעיה לא מופיעה רק שאני מקליד בעברית.יכול להיות שזה המקור לבעיה?
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר צרף תצלום מסך.על המאוורר אתה יכול לדון בפורום אוברקלוקינג וקירור.תצלום:http://img410.imageshack.us/my.php?image=14210179au5.jpg
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.