עבור לתוכן

1)יש למישו רעיון איך לאתר קובץ pst פתוח?2)מישו יודע קיצור בrun לxch sys maneger?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב!

1) אני נתקל לפעמים בבעיה של לקוחות שטוענים שה"מיילים שלהם נעלמים פתאום מהתיבה והם לא מחקו אותם". אני נכנס לשחזור פריטים שנמחקו והם לא שם..קייצר ב95% מהמקרים מדובר באיזה מחשב שהם שכחו שהם התחברו אליו והם לא שמו לב שהם בחרו את האפשרות של auto archive ואז אני צריך לחפש כמו כלב בכל המחשבים שהם עבדו עליהם את הקובץ pst... מישו יודע איך אני יכול לאות אם יש קובץ pst פתוח שמקושר לתיבה?? יש דבר כזה בכלל?

2) מישו מכיר קיצור דרך לesm? יעני לAD יש dsa.msc, אז יש איזה קיצור לesm?

תודה מראש.. ;)

פורסם

1. בשרת אקצ'יינג'?

2.esm?

מועבר לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

1) מישו עושה PST על מחשב מקומי,השאלה היא האם הקובץ מסתנכרן ישירות מול שרת הXCH (exchange) ואני כאדמין הXCH יוכל למשל לראות שאל התיבה של המשתמש "משה" מקושר קובץ PST ולאיזה IP הוא פתוח כדי שאני אוכל להכנס למחשב ולמצוא את הקובץ

2)exchange system manager=esm

פורסם

1. PST יכול להיות רק מקומי לפי קליינט. אם תסביר את עצמך יותר טוב אולי זה היה יותר מובן.

2. תיצור קיתור דרך ל:

"C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\Bin\Exchange Management Console.msc"

פורסם
  • מחבר

1) הבעיה שלי היא שמשתמש עובד על יותר ממחשב אחד ואז אם הוא לא מתנתק מהראשון ומתחבר גם לעוד מחשב אז כשהוא יקבל מייל זה ירד אוטומטית לPST ואז הוא מתקשר ואומר "נעלמים לי המיילים"...

2) רציתי לדעת אם יש קיצור מובנה, שלא משנה מאיזה מחשב אני אגיע אני אכנס אליו..כמו למשל: להכנס לactive directory להקיש בrun dsa.msc, להכנס לשירותים אז services.msc, לתוכנת cluster אז cluadmin וכד'..איןלי כוח ליצור קיצור כל פעם אולי אני אכניס לlogon script הוספת קיצור לsystem32..

פורסם

PST לא מקושר לשום דבר חוץ מלoutlook client, תעבוד עם POP3 בלי שום exchange וזה עדיין ייצור לך אחד.

הפתרון הטוב ביותר זה לבטל את האפשרות לייצור אחד בכלל דרך הadm pack של אופיס בgroup policy.

בכל מקרה אתה גם יכול להגביל את מספר החיבורים לתייבה ככה שחיבור ממחשב אחר יגרום לניתוק של המחשב הישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים