פורסם 2003 ביולי 1522 שנים המוכרת הביאה לי נגד של 300 ואחד של אחד קילו אום מה אני צריך להרכיב במעגל למעלה?
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים קודם כל לא הייתי מציע לך לעשות את המעגל הזה בגלל שמתשמשים ב-12V ו-5V ליצרת 7V. זה ממש לא בריא לספק במיוחד בהספקים גבוהים של כמה מאוררים.אם אתה מתעקש זה תלוי איזה לדים קנית, מה המתח וזרם שהם דורשים? אם תחבר את ה-1K בטוח לא תשרוף את הלדים אבל הם יפעלו חלש.
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים הרכבתי מעגל דומהזה 100 אוהם ללד הירוק ו 150 לאדום אם אני זוכר טוב...תחפש ת'רד שלי, משו עם DPDT...
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים קודם כל לא הייתי מציע לך לעשות את המעגל הזה בגלל שמתשמשים ב-12V ו-5V ליצרת 7V. זה ממש לא בריא לספק במיוחד בהספקים גבוהים של כמה מאוררים.אם אתה מתעקש זה תלוי איזה לדים קנית, מה המתח וזרם שהם דורשים? אם תחבר את ה-1K בטוח לא תשרוף את הלדים אבל הם יפעלו חלש.זה לא משנה לספק בשום אופן כל עוד אתה לא צורך מספיק זרם בשביל ליצור זרם שלילי ב 5V (ואין שום סיכויי שזה יקרה).
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים מחבר הולי אתה אומר לשים את ה300 אוהםהצבע שלו זה זהב חום כתום כתום?ומשום מה אבנר אמר לי לקנות 150 אוהםיש משהו בדבריו?
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים תבין אם אתה שם נגד גדול יותר אין נזק לשום רכיב חומרה, פשוט הלד יפעל חלש יותר.
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים או שלא ידלק בכלל...אם אתה לא בטוח תקנה פוטנציומטר אחד של 1K, תחבר אותו ותכוון עד שנראה לך טוב, אז תוציא ותמדוד אותו ותחפש נגדים קרובים לזה.כשאתה מחבר את הפוטנציומטר תכוון אותו לאמצע כדי שלא יהיה מצב שהוא יהיה אפס (אם אתה לא יודע באיזה כיוון הוא הולך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.