עבור לתוכן

האם מלחמת העולם השלישית בפתח??

Featured Replies

פורסם

חייב להגיד שזה בולשיט, מצטער אחי לנפץ לך את זה.

כל דבר שכולל נבואה מוטל בספק בעיניי, כי אני מאמין שאדם קובע את גורלו.

תהיה מלחמה מתישהו, זה אני מבטיח. אבל אתה מזבל במוח

• תגובות 31
  • צפיות 6.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

"נבואות" נןטרדמוס(נראה לי שככה כותבים...) הן מהנבואות הכי מעורפלות שראיתי בחיים שלי, ואין אף אחת שלא משתמעת לשתי פנים.

למרות זאת!

אני זוכר שראיתי איפהשהו כתבה על באבה ונגה(http://en.wikipedia.org/wiki/Baba_vanga), אשר נבאה, לכאורה, את טביעת הצוללת קורסק לפני שהמושג צוללת היה קיים בכלל, וכן את הפיגוע בהודו.

היא גם נבאה על מלחמת עולם שלישית ב2010, והמשיכה לנבא עד לאחרי שנת 3000. אם אני לא טועה הנבואה האחרונה שהייתה כתובה היא שהכל יחרה ורק רוסיה תשאר.

חיפשתי את הדף והורידו אותו.

אני לא מאמין בזה, למרות שעבור משהו שבא, לכאורה, מתחילת המאה ה-20 זה טיפה מבהיל(ראיתי את זה לפני הפיגוע בהודו, זה היה שם אולי משנת 2002 או משהו כזה).

חוץ מזה, כמו שכבר נאמר, המשיחים האלה הם בולשיט. אם יעלה האנטיכרייסט, לפי הנצרות, זה יקרה בירושליים(שימו איקס על אובאמה, אלא אם כן הוא מעביר לפה את הבית הלבן) ואותו אדם את בית המקדש שוב-אני לא רואה את זה באופק. רק אז הוא יחשב כנביא השקר או מה שלא תקראו לו.

אני לא מאמין במה שקשור לדת אבל חייבים להודות שיש קרקע פורייה(משפט משיעורי היסטוריה ;D) למלחמה - משבר כלכלי, מדינה "רעה" שמחזיקה במשאב טבעי יקר ערך, מתיחות בין ארה"ב למדינה זו, בין מדינה זו לישראל, הסכסוך הישראלי-פלסטיני שתפס, גם אם לזמן קצר, במה עולמית.

יש מספיק דברים שיכולים להביא להתדרדרות במצב בעולם.

~תגובה 400 :)~

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים