עבור לתוכן

חבר חדש - בפורום תוכנות עיצוב וכמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום פורום תוכנות גרפיות

אני מחר מתחיל קורס השתלמות שלא ממש קשור למחשב אבל קשור לתוכנות גרפיות מקצועיות ועל כן יש לי כמה שאלות.

הקורס הוא מפעיל כוון CNC בבית ספר להנדסאים בטכניון (לא ממש גרנדיוזי כמו שנשמע)

ואני מניסיון של חברים יודע שסולידוורקס וסימטרון הן יחסית מובילות בשוק.אולם היום דיברתי עם הרכז שלי ואני הולך ללמוד תוכנה שכלל לא

מוכרת לי (לא ממש משנה כי אני לא ממש בתחום ואם זאת את השתים הראשונות אני יחסית מכיר בשם ) שם התוכנה הוא inventor

שאלתי היא כזו

האם התוכנה הזו אכן טובה לשימוש בתעשיה והאם היא אכן כמו שתי הראשונות??

הפקידת השמה שהפנתה אותי לקורס הזה אמרה שהוא נבנה לפי דרישת התעשיה אולם אני מעדיף דעה של חברי\מנהלי פורום ולא פקידה שיש לה

אינטרס סמוי.אשמח מאד ליעוץ מכם כי אני ממש מבולבל.מיותר לציין שהמחיר לא זול..

חשוב לי לציין שיש ברשותי מחשב יחסית חזק וכרטיס מסך עם אופטימיזציה להרבה תוכנות גרפיות

כולל ה-3 שציינתי פה אז מבחינת החומרה אין לי ממש כל בעיה.

פורסם

לא ציינת בפירוש מהו היקף הקורס ולאילו משימות הקורס אמור להכשיר אותך בהתבסס על התוכנה שבה ייעשה שימוש, כך שאני לא בטוח אם יש חשיבות כלשהי להיות התוכנה פופולארית בשוק.

אבל בכל מקרה, לשאלתך, Autodesk Inventor היא תוכנה מוכרת מאוד ופופולארית לשימושי תיב"מ, בארץ ובעולם.

פורסם
  • מחבר

היקף הקורס 11 חודשים

הקורס מכשיר אותי להיות מפעיל CNC.האינוונטור היא לא של אטוקאד???

אני אשמח לעשות קצת סדר כי אני ממש לא מתעסק בתחום....

מה זה בעצם אוטוקאד?? כי אני ראיתי הרבה גרסאות לפי שנים 2007 2008

תודה.

פורסם

קצת סדר - Autocad ו Inventor שתיהן תוכנות תיב"מ מבין היוצר של חברת Autodesk.

Autocad לא ייעודית למידול 3D לצרכי עיצוב כמו Solidworks או Inventor (או בקיצור IV), אלא ייעודית בעיקר למטרות שרטוט. הטיפול של Autocad בגיאומטריה במרחב הוא מנוון יחסית ליכולות של Solidworks או Inventor, ולכן לא ניתן להשוות את אוטוקאד באותן קטגוריות כמו IV.

אפשר לומר שאוטוקאד ו IV משלימות זו את זו בתהליך העבודה הכללי של תיב"מ.

פורסם
  • מחבר

תודה על תשובתך

עשית לי קצת סדר בבלגן שהיה לי מחוסר ידע ;)

איזו מהן נחשבת קלה יותר ללימוד IV או סולידוורקס?

פורסם

קשה לומר. שתיהן דורשות תהליך רציני של למידה, אבל אני לא חושב שאחת קשה יותר או דורשת זמן רב יותר מהשניה בצורה משמעותית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים