פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות...כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..}סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..?ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...?וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..?ועל המסך.... וואוו הווא עננקק
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..}רוב דפי האינטרנט מותאמים לרזולוציות נמוכות, וברזולוציות גבוהות לא תופסים את כל העמוד. כך זה אמור להיות. ברוב המקרים אין מה לעשות, וכשיש - אתה לא רוצה לעשות את זה, כי מאוד מעייף לקרוא שורות טקסט שאורכן משתרע על פני רוחב של מסך 24" רחב.סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..?לא.ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ה-Multiscreen לפי מיטב הבנתי היא תוכנה שיודעת לחלק את המסך לכמה מסכים וירטואליים ולסדר את החלונות במסך באופן אוטומטי. כך למשל אפשר לפתוח כמה תוכנות או כמה דפי אינטרנט שכל אחד תופס חלק של המסך. אני אישית מעולם לא השתמשתי בזה ולא יודע עד כמה זה נוח/שימושי. כל השאר חרטא-ברטא.ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...?צריך להוריד את הבהירות עד שהוא לא בוהק לך מידי.וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..?1920X1200
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר וואי תודה רבה ועוד שאלה קטנה ניראה לי שיש לי פקסלים שרופים... יש תוכנה שבודקת את זה...
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים ג'וניור!בישביל פקסלים שרופים לא צריך תוכנהרואים בעיין!אתה ראוה נקודות שחורות על המסך?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים רק אם יש נקודה שחורה שלא נעלמת בשום מצבזה פיקסל שרוף , וגם אז זה לא תמיד.בכל מקרה משתמע שאין שום דבר שרוף ..תתחדש . 8)
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים במסך הנ"ל , ההבדל לא גדול.בכל זאת, מדובר על הליך של כמה דקות,ולכן מומלץ לבצע אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.