פורסם 2003 ביולי 1522 שנים שלום. אני השתמשתי ב- GeForce 4 440 mx עד היום. השבוע הלכתי לחנות מחשבים בכוונה לקנות: GeForce 4 ti 4800se. 8) בחנות התקינו לי את הכרטיס בתוך המחשב עד פה הכל בסדר... עכשיו, הם ניסו להתקין את הדרייברס מהדיסק שבא עם הכרטיס של "gainward" מחקנו את הקודם הקנו את זה עשינו הפעלה מחדש למחשב וזה לא עבד... ניסו למחוק להתקין הכל זה לא עבד... למרות שכל שניה זה כתב "new hardware found" לאחר שזה לא עבד ניסינו דיסקים אחרים של חברות אחרות של gf 4 ti 4800 גם זה לא עבד... :'( ב: "desktop / proprties / settings" זה היה מקסימום על 16 colors ו- 800x600 ו- 480-640 ??? יש לי windows 2000 professional SP4 מי שיכול לעזור נא להחזיר תשובה בהקדם האפשרי. תודה
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים יש לי את הכרטיס הזה רק של חברה אחרתפשוט ענקאני חושב שיכול להיות כמו שאמרו פה קודם שאין לך את הדרייבר הטוב או שזה בגלל הSP4אמרו שיש עם החבילה הזו הרבה בעיות www.pc-spot.co.il
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים יש סיבה מיוחדת שאתה כותב את האתר הזה בסוף?זה קשור למשהו?הוא כתב את האתר מפני שיש חדשה שם שמדברת על זה ש-SP 4 עושה לא מעט בעיות .
פורסם 2003 ביולי 1522 שנים כשהוא מוצא את החומרה תתקין אותו בתור standard PCI VGA adapterאחרי זה תוריד דרייבר מ NVIDIA ותתקין אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.