פורסם 2009 בפברואר 316 שנים היי חברים לרובנו יש את הMX המפורסם או את הG5 ... אני בטוח שלכולם הוא מתקלף וזה נורא מעצבן ולא אסטטי.. לכן אני שואל , למישהו יש רעיון איך אני מוריד את הציפוי גומיגם הזה ומגיע למצב שהפלסטיק השחור נשאר ללא שריטות ו''פצעים'' כתוצאה מההסרה הזאת.. הייתי מוכן אפילו לעבור עליו עם פוליש וקס אחרי זה כדי לקבל מראה של שחור מבריק ואני בטוח שזה יצא מהמם שהוא שחור מבריק במיוחד בגרסא של העכבר שלי.. טוב ייאלה חברה , רעיונות ? (ולא משהו עם טרמפנטין בבקשה) מישהו שניסה והצליח , ואם יש הוחכות , יותר טוב מצורפת תמונה של הבעיה . [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אתה מתכוון לציפוי הכסוף או לציפוי הגומי השחור?בכל מקרה כדאי לקרוא את הדיון הבא:http://forums.techarp.com/overclocking-cooling-modding/23634-logitech-mx510-mod.htmlאמנם מדובר שם על MX 510 אך כפי שידוע לך המבנה שלו כמעט זהה ל-MX 518.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר התכוונתי לצפוי השחורניתן ליראות בתמונות שצירפתי את האזור המתקלף ליד הגלגלת..הדיון ניראה ממש טוב והוא הסיר וגם צבע..אני חשבתי רק להוריד את הצפוי על מנת לקבל את השחור מבריק שנימצא מיתחת .....
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים אני לא יודע מה אבל לי יש G5 כבר חצי שנה והוא לא מתקלף בכלל.בכול מקרה אתה לפחות יכול לעשות כמו שעשו בקישור,לפרק, לקלף את הגומי הזה, לשייף ולצבוע בשחור ככה הוא יראה כמו חדש רק בלי הגומי..
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אחלה רעיון אם רוצים למכור יד 2 או משהו.. נראה כמו חדש צרף תמונות אחרי שסיימת...
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים אני לא יודע מה אבל לי יש G5 כבר חצי שנה והוא לא מתקלף בכלל.לי אפילו יותר, משנה שעברה
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אני קניתי את העכבר הזה יד שניה ב300 שקל בלי אחריות והוא בא ככה..אני שמעתי מעוד כמה שזה מה שוקרה להם ..לכם שאלתי על העניין הזה ..
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים זה קורה...קרה גם לי לאחר 3 חודשים בלבד! זה לא גורם לאי נוחות זה פשוט מעצבן ולא אסטטי כמו שאמרת... לדעתי יהיה טוב גם לקלף את זה, מצטרף לבעיה של הבחור פה אגב, קורה לי גם הקילוף בצדדים של העכבר...
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר האמת שחשבתי לשייף את זה ואחרי זה לעבור על זה עם פוליש ווקס כדי שיהיה חלק לגמרי ..מצד אחד אני לא רוצה להרוס את העכבר , מצב שני אם יהיה בעיה מקסימום אני יקנה חדש וישים לו את החזית מקרבון ..
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים תקנה חדש ולאחר כמה חודשים הוא יתקלף לך גם...סתם בזבוז אחי.צריך למצוא שיטה לגרד את הגומי הזה...
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר אפשר לעשות פוליש ווקס לפלסטיק?תשמע בעקרון , אפשר לשייף את כל זה , זה הרבה עבודה אבל זה ירדאחרי שזה ירד מה שאני יקבל זה פלסטיק משוייף (מאוד חלק ונעים ליד) אבל הוא לא יהיה מבריק הוא יהי מט עם מלא מלא שריטות לבנות כאלה..השאלה היא אם מהמצב הזה אפשר לעשות פוליש לעכבר..יש לי דרמל שאפשר לעשות איתו פולישהשאלה אם זה עובד על פלסטיק....על ברזל אני יודע שכן ..וחוץ מזה אפשר גם לצבוע אותה בלכה (פולואריתן) שזה לקה מאוד עמידה שהייתי צובע איתה בנגריה שולחנות אוכל (שמה חייב לכה עמידה למכות וכאלה)מצד שני אני לא רוצה להכנס לצביעה ביכלל אני רוצה רק את הצבע של הפלסטיק .. :-\
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר חחח יא פלפל חלפניו תראה מה מצאתי!! http://www.carsforum.co.il/vb/archive/index.php/t-224049.html הבחור אומר שמשחת שניים הבריקה לו את הפנס.. ושמע , זה עובד קטלני!! תראה את התמונות שהוא נתן באמג'שוק אני חושב אני ישייף ואחרי זה יעבור על זה עם משחת שניים אם זה ניקה והבריק את הבקליות של האמפרזה (שהן מפלסטיק) למה שזה לא ינקה ויבריק את העכבר? אני חושב אני הולך על זה
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים לא היתי מקלף כל כך מהר את ה-GRIP של ה-MX518 ..בסה"כ זה שהוא אלסטי, נעים למגע, ומאפשר דיוק מירבי,זה חלק מהעכבר. אם תקלף אותו אני מאד בספק אם זה יהיה כך נוח, (עכברים מפלסטיק ב-20 שקל?)אני דווקא היתי חושב בכיוון ההפוך, איך לחדש את אותה שכבת גומי.אצלי ב-MX518 הגומי ליד הגלגלת התחיל להתקלף ...אז כבר קילפתי אותו עוד טיפהלא רואים הבדל מיוחד, מה שכן ההבדל במגע מאד שונה.
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים LOLלא להאמיןשמע אם אתה מצליח אני אחרייך חחחחחח...קראתי את זה זה נשמע ממש מוצלח, אני אנסה את זה גם על כמה חתיכות פלסטיק מלוכלכותHENZ, איך אתה יכול לשחזר את הגומי הזה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.