פורסם 2009 בפברואר 316 שנים שתאפשר לראות את "מאחורי הקלעים של ווינדוס" בדוס. אם יש דבר כזה. מה שאני מעוניין זה בעצם לראות את הפקודות שרצות על המחשב בזמן אמת . תודה
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים לא קיים, קוד המקור מקומפל ומשם והלאה זו "שפת מכונה".תיאורתית, אם תריץ את קוד המקור תוכל לראות את הפקודות עצמם, אבל גם זה כמובן רק אמצע הדרך אל שפת המכונה, שאותה אתה לא יכול לראות.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר פשפשתי קצת לבד, נראה שPOWERSHELL יעבוד בשביל מה שאני מחפש. תודה. אגב אם יש עוד המצלות, אשמח.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים purple-hey, איזה דברים ועד לאיזה פירוט אתה מעוניין לראות.רק להזכירך שמערכת ההפעלה DOS כבר לא בשימוש הרבה (מדי) שנים ואין להתבלבלב בין command prompt לDOS שאין ביניהם שום כבר חוץ מהעודה ששניהם CLI ויש להם command set דומה.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר לאיזה רמה אפשר? סליחה על הבורות, אבל אני רגיל במאיה לעבוד עם הSCRIPT EDITOR פתוח, שם אני מקבל את כול הנעשה בתוכנה בMEL פשוט למדי. ככה מאוד קל לי לבנות לעצמי סקריפטים ואוטומציות קטנות ושימושיות. חשבתי אולי יש אפשרות למשהו דומה גם בוינדוס. אני יודע שיש תוכנות שעושות BATCHים למיניהם אבל הייתי רוצה לדעת ולנסות לבד.לשאלתך, כמה שיותר מפורט, יותר טוב. לא?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים חפש בגוגל interactive disassembler אם תצליח להבין את מה שמתרחA שם אז זה מה שאתה צריך.במערכת הפעלה בניגוד למאיה אין אפשרות לראות פעולות כמו שתיארת ויש המון תהליכים ששייכים לכל התוכנות שמותקנות שגם מפעילים קבצי ליבה של המערכת ככה שמעקב מלא יהיה לא כל כך פשוט.יחד עם זה יש לך גם את process monitor שנותן פלט יחסית לא רע.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר אולי באמת קפצתי קצת מעל הפופיק. הצצתי בPROCESS MONITOR וזה קצת יותר מהזמן הפנוי שיש לי. נראה שאסתפק בתוכנות אוטומציה פשוטות. תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.