פורסם 2009 בפברואר 316 שנים היייש לי בעיה עם הכרטיס הזה, המשחב שלי חדש, והמחשב הקודם הראה סרטים האיכות הרבה יותר טובה.מה שעם המחשב החדש סרטים מטושטשים הרבה יותרהחלפתי דרייברים, עידכנתי CODEC, שום דבר לא עוזר.במשחקים אין את זה ככל הנראהאפשר לעשות משהו?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים התמונה לא ממש עוזרת כי אנחנו לא יודעים מה היא איכות הסרט המקורית.בכל מקרה יש בדרייבר הגדרות לוידאו Avivo Video. נסה לראות שלא שונה שם משהו.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר התמונה לא ממש עוזרת כי אנחנו לא יודעים מה היא איכות הסרט המקורית.בכל מקרה יש בדרייבר הגדרות לוידאו Avivo Video. נסה לראות שלא שונה שם משהו.הכל בסדר שם
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר יכול להיות שזה קשור באופן כלשהו למסך?אולי החיבור בין המחשב למסך לא טוב?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים האם איכות התמונה זהה בנגנים שונים במערכת ?בהגדרות הוידאו של כרטיס המסך יש אפשרות להסרת רעש. סרטי HD נראו לי פחות חדים בין נגנים שונים. ברגע שביטלתי את הסרת הרעש, גם בנגנים שעושים שימוש בהאצת חומרה, התמונה חזרה להיות חדה.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר האם איכות התמונה זהה בנגנים שונים במערכת ?בהגדרות הוידאו של כרטיס המסך יש אפשרות להסרת רעש. סרטי HD נראו לי פחות חדים בין נגנים שונים. ברגע שביטלתי את הסרת הרעש, גם בנגנים שעושים שימוש בהאצת חומרה, התמונה חזרה להיות חדה.איפה נמצאת האופציה הזאת?חשוב לציין שהבעיה הזו קורת כשאני עושה זום! כשהוידיאו על 100% הכל ממש חד. שמתי לב לזה עכשיואני יודע שכשמגדילים אז האיכות מן הסתם יורדת, אבל פה היא יורדת קצת יותר מדי.
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים כנראה שהאיכות שבה השגת את הסרט לא משהו והוא נמתך על כול המסךזו לא בעיה של הכרטיס מסך בכולאופן.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר הסרט הזה באמת לא היה טוב למסך מלאהחזרתי את ההגדרות של הדרייבר ל- Defaults, אפילו עוד איזשהו באג קטן הסתדר לי.תודה על העזרה אנשים!!אפשר לנעול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.