עבור לתוכן

האם לשלם לבעל מקצוע שלא ביצע את עבודתו ?

לצורך העיניין - האם היית משלם לאינסטלטור שבא לשחרר סתימה, עבד כשעתיים, ולא הצליח לשחרר את הסתימה ? 1,935 הצבעות

1. 1. לצורך העיניין - האם היית משלם לאינסטלטור שבא לשחרר סתימה, עבד כשעתיים, ולא הצליח לשחרר את הסתימה ?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

יש גם סיפורים בכיוון השני

הזמנתי אינסטלטור להתקין יציאת מים מהמדיח לביוב מתחת לכיור

בא אינסטלטור וביקש 250 ש"ח על העבודה, סיכמתי שיבוא ויעשה.

אמר לי גיסי עזוב, יש חיבור מפלסטיק של יציאת מים מכיור עם כניסה למדיח ב30 שקל, תקנה לבד ותרכיב.

אמרתי כבר הזמנתי , אכלתי אותה וזהו.

הגיע האינסטלטור עם החיבור מהפלסטיק ב30 שקל ניסה להרכיב והתפרק לו הצינור בידיים מחלודה.

עבד 3 שעות כולל נסיעות לחלקים. גמר קיבל 250 ש"ח, לא אמר מילה והלך.

פורסם

כנראה שנפלת על בנאדם טוב.

אני בטוח שיש הרבה אחרים שהיו דורשים תוספת.

פורסם

כל עוד ברור שהוא עבד, ידע מה הוא עשה ועדיין לא הצליח - תשלם לו על העבודה.

פורסם

חוק חוזה קבלנות, תשל"ד 1974

יש מצב שאתה מרחיב בנושא ? החוק לא ברור בנושא זה לחלוטין (למרות שהוא מתייחס לפרוייקטים קבליניים הכוללים מספר רב של שעות עבודה).

כנראה שנפלת על בנאדם טוב.

אני בטוח שיש הרבה אחרים שהיו דורשים תוספת.

אני לא בטוח. לפחות מבחינת בעלי המקצוע המקצועיים (אני לא מדבר על כל מיני חאפרים) - הערכת המחיר בדרך כלל מכוונת לגרוע ביותר. לדעתי 250 שקל על 3 שעות עבודה מקצועית זה הגיוני (אולי אפילו 300), אבל 800 שקל לעבודה של שעה נראה לי קצת מוגזם.

מצד שני every work has it's pay

פורסם

3 שעות עבודה 300 שקל זה ממש קצת

אני מדבר על שרברבים,חשמלאים וכל אלה

פורסם

לא לתת גרוש

אולי נפלת על אחד שמנסה לרמות אותך?הכוונה הוא יעשה בכוונה לא טוב ויקח ממך את הכסף וילך

פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

כמו שאמרו זה תלוי

אם הוא עבד קשה והתאמץ הייתי משלם

ואם הוא מרח את הזמן אז לא

פורסם
  • מחבר

בן אדם עבד אצלך 4 שעות, לא טיפל בבעיה, עבד בפועל לא שיחק אותה ולא התעצל, אבל לא פתר לך את הבעיה. כולנו אינסטלטורים לצורך העיניין, במבחן התוצאה אתה רואה שהוא לא מקצועי. למה לשלם לו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים