עבור לתוכן

עזרה בדרייבר לכרטיס קול בלוח MSI

Featured Replies

פורסם

היי,

אחרי פירמוט של מחשב פנטיום 4 נתקלתי בבעיות סאונד למרות התקנת דרייבר מתאים מאתר יצרנית הלוח.

הלוח הוא MSI 865PE Neo2-V. הדרייבר לפי EVEREST הוא intel 82801eb ich5 ac97.

ניסיתי את הדרייבר מאתר MSI (של REALTEK), ניסיתי דרייבר מאתר אינטל ותמיד אני מקבל סאונד מקוטע ולא רציף עם "לכלוכים".

תודה למי שיכול לעזור..

פורסם

אתה בטוח שמערכת הרמקולים שלך תקינה ? איך אתה בודק את הסאונד ? וינאמפ ? ביפ של המחשב ?

פורסם
  • מחבר

LL@SS כמו שאמרתי, כבר התקנתי את הדרייברים מאתר היצרן ועדיין נתקל בבעיה.

ל-OZEZER, או שאני מקבל שגיאה במנהל ההתקנים (סימן קריאה צהוב על התקן האודיו) או שאני שומע מקוטע בווינאמפ. מערכת הרמקולים תקינה.

פורסם

יכול להיות שאיזה קבל דולף לך והמשמעות היא שהכרטיס מתחיל למות ,זאת רק השערה, יש את הבעייה הזאת בMSI ,יש לי עכשיו לוח של MSI ובעבר היו לי לא מעט לוחות שלהם ,בעייה דיי נפוצה, זה קרה לי בMSI NEO 3 ,פשוט לא ידעתי מה לעשות, (זה היה המחשב של אחותי) ,היה לי סתם כרטיס קול חיצוני כזה וחיברתי לה אותו, זה קרה פתאום? ז"א ,עבד ופתאום לא עובד? או לאחר התקנת ווינדוס חדשה? תן יותר פירוט.

פורסם
  • מחבר

בכלל יש בעיה עם כרטיסי הקול של REALTEK לדעתי. אף פעם לא הסתדרתי איתם.

בכל מקרה הכל עבד טוב עד שפירמטתי והתקנתי חלונות XP מחדש. אחרי ההתקנה והתקנת הדרייברים הופיעה הבעיה לאחר כשבוע עבודה סדירה של הסאונד.

ואגב אין קבלים נוזלים על הלוח עשיתי בדיקה והוא במצב תקין.

השאלה אם ניתן לעשות משהו, אם יש איזשהו דרייבר שיכול לפתור את הבעיה.

פורסם

אני לא זוכר משהו כזה שעזר לי יותר מידי, זה פשוט נידפק לי פעם אחת וזהו, אני מקווה שתצליח לשחק עם זה ותגיע לפיתרון כי אם לא אז אתה צריך לקנות אחד אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים