עבור לתוכן

מחפש תוכנת פקס עבור מודם 56K

Featured Replies

פורסם

תוכנת הפקס של מערכת ההפעלה לא שלוחת פקסים כראוי במיוחד אם אני מעוניין לשלוח קובץ באמצעות 'הדפס' ובחירה ב'פקס'.

מהי התוכנה הממולצת לכך?

רצוי תוכנה שתאפשר בממשק שלה לבחור בקובץ אותו רוצים לפקסס ולראות preview של הפקס לפני השליחה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2009 בשעה 20:14:29

מישהו?
פורסם

מה זה אומר לא שולחת כראוי?

פורסם
  • מחבר

אני יכול לשלוח פקס אם אני כותב אותו אבל אם אני רוצה לפקסס מסמך, HTML DOC וכדומה, כאשר אני ניגש לפקודת הדפס ובוחר ב'פקס' במקום במדפסת הפקס לא נשלח, והתוכנה לא נפתחת. כמו-כן אם אני ניגש לתוכנת הפקס ובוחר באפשרות לשלוח פקס אין לי את האפשרות לבחור לשלוח פקס מתוך קובץ או משהו בסגנון.

יש כל מיני תוכנות פקס אבל אני צריך המלצה על משהו שנוח לעבוד איתו ויודע לשלוח פקס מתוך מסמך מוכן.

פורסם

מוזר, לא נתקלתי בבעיה הזו... :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא כשמנסים לשלוח דף אינטרנט או אם אני מנסה לשלוח פקס ממסמך שיש בו מלל שהוא תמונה.

אני לא יודע אם יש בכלל תוכנה פקס שיודעת לעשות את זה או שאני אמור להשתמש באיזו תוכנה יעודית אחרת?

לא בדקתי את האפשרות לפקסס דף אינטרנט דרך המרה לpdf אולי פה הפתרון.

פורסם

אין ספק שזה יעבוד אבל זה פתרון מסורבל.

בטוח שיש תוכנות שיודעות לעשות את זה, לצערי אני לא יכול לעזור לך...

עריכה: בדקתי עכשיו והפקס של ה-XP אצלי עושה את זה בלי בעיה. תנסה אולי לתקן אותו, אולי אפשר להסיר ולהתקין.

פורסם
  • מחבר

מה בדקת? כלומר מה ניסית לשלוח?

פורסם

את הדף הזה

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לשלוח את הדף ונראה שהוא נטען לפקס. לאחר מכן ממשק ההגדרות של הפקס נפתח לשנייה ומיד נסגר... לא יודע למה זה קורה?

בדקת איך הוא מציג את התוכן ב-preview, האם התצורה נשמרת והעברית מימין לשמאל?

פורסם

כן, הכל תקין

פורסם
  • מחבר

טוב מוזר,

בדקתי על מחשב אחר והפקס הגיב ויצר קובץ, אבל השוליים הימניים קטועים בגלל שדף האינטרנט רחב מA4, כנ"ל כשאני מדפיס לקובץ PDF.

יכול להיות שיש הגדרה להקטין ל-90% ואז הכל יכנס.

אנסה מה שאמרת, להסיר ולהתקין את תוכנת הפקס מחדש ונראה מה יהיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים