פורסם 2009 בפברואר 316 שנים עשיתי אוברקלוק למעבד ל-3.16.. עד לאן אני יכול להגיע עם E7200 בלי שהמחשב ייפגע או משהו כזה...מי שעשה אוברקלוק במעבד הזה לכמה הגעת?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אתה יכול להגיע להרבה יותר עם סדרת E7XXX, השאלה היא אם אתה צריך יותר ממה שיש לך כרגע.מה השימושים שלך ?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר משחקים תוכנות אייסי אינטרנט.. אבל העיקר משחקים.. צריך שהמעבד יהיה חזק.. עד לכמה אתה ממליץ?וסתם כזה לשבור שיאים חח[br]פורסם בתאריך: 3.02.2009 בשעה 14:10:38ניסיתי להעלות את האוברקלוק ל3.32 והמחשב עלה עד לקטע של הווינדוס ואז הפעיל את עצמו מחדש.. מה לעשות?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים פותח התרד תערוך את הכותרת למשהו ענייני יותר.. כמו כן לגבי הOC..אם תציין איזה נתונים שינת בביוס זה יעזור לנו לעזור לך.. ו3GHZ זה מספיק בהחלט לכל משחק היום.. מה גם שתציין את המפרט המלא שלך..שכן אם אתה מצויד בכרטיס מסך חלש יחסית..גם 6GHZ לא יעזור..
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים אם אתה מסתפק ב3 מה רע?תשאר ככהליאור (אחראי פורום כרטיסי מסך) עשה איתו 4.0 והוא יכל עוד לעלות ממה שהבנתי ..אתה יכול להמשיך לעלות ל4 , השאלה אם אתה צריך את זה..
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים ליאור הגיע ל-4GHZ עם קירור טוב, לא עם סטוק.שישאר על זה ואפילו יוריד ל-3GHZ, לא צריך 3.16GHZ. כרטיס המסך הוא 8600GT, הוא לא ירגיש שיפור עם יותר מזה
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר יש לי קירור וונדטה...תאמת לא נראלי שאני צריך יותר.. אבל רציתי לדעת למה זה הפעיל לי את המחשב מחדש בלי עליית ווינדוס... כדי שאני יידע לעתיד
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים יכול להיות תדר לא התאיםוהוא הייה לא יציב .בפעם הבאה שהוא לא עולה פשוט תאפס את הביוס וזהו.אין מה לחשוש מתקלה כזאת או אחרת (ברוב המקרים )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.