פורסם 2009 בפברואר 316 שנים ה NOD הצליח למחוק אותו, אבל לאחר כמה דקות המחשב לא הגיב.עשיתי ריסט ומאז הווינדוס נתקע לפני הכניסה לשולחן עבודהיש לציין שהוא עובד במצב בטוחמה אפשר לעשות ?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים במצב בטוח עובד לך ? אם כן אז תמחוק במצב בטוח את הדריבר של הכרטיס מסך ותעלה אותו רגיל ותיראה עם עולה בהצלחה ( :
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר KoDkOd. אני לא יודע איך קוראים לוירוס.שמתי לב שעלו כמה קבצי tmp במנהל המשימות, לא זוכר איך קוראים להםאחרי כמה דקות קפצה תוכנה בשם MS AntiSpyware 2009 msas2009.exeזה בטח הוירוס כי מעולם לא התקנתי את זהנסיתי להפעיל אותו במצב בטוח עם אינטרנט,קובץ ה VRT1.tmp עלה והמחשב עוד פעם נתקעMaTaN איך זה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך ?
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים כל עוד הצלחת להיכנס להעלות אותו (במצב בטוח) דבר ראשון תגבה דברים חשובים לפני הכל.ואז הכי פשוט ומומלץ לפרמט ...
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים יכול להיות הוירוס שאתה מדבר עליו דפק את הדריבר של הכרטיס מסך בגלל זה הוינדוס לא עולה לך במצב רגיל רק במצב בטוח תנסה מה שאמרתי .
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים מחבר MaTaN אני ינסה להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש.כמה דקות לפני שהמחשב נתקע (שפעל במצב רגיל) הקבצים האלה הופיעו לי במנהל המשימותאלא שאמרתי שאני לא זוכר את שמם3B0F.TMP703D.TMP7041.TMPOFFLB.EXE425C.TMP54D9.TMPמצאתי אותם בתקייה הזאת C:\WINDOWS\Prefetchמחיקה ידנית תעזור ? או שעדיף עם תוכנה ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר ^^^תודה על ההמלצה, אני ינסה אותו.MaTaN צדקתה. באמת הווינדוס עלה לאחר מחיקת הדרייבר של הכרטיס מסך,הבעיה שהוירוסים עדיין שם (רק שהאינטרנט מחובר)העלתי את הלוג מ hijackthis ובדקתי באתר שלהם,יש כמה קבצי tmp נגועים וגם חלק מהSVCHOST נמחקומה עושים ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר רק פירמוט ? אין אפשרות להציל אותו ?radioheadbaby. ה AVIRA זה אנטי וירוס לא ? אז לפני אני חייב להעיף את הNOD שלא יהיו התנגשיות ?או שדיברתה על אחד מ Free Tools שפה למטה ?http://www.free-av.com/en/download/index.html עריכה:חפרתי קצת ומצאתי את שם הוירוסWin32 Virut.NBK
פורסם 2009 בפברואר 616 שנים מחבר חברים, אני עדיין זקוק לעזרתכם.כרגע המחשב מציג תוכן במצב רגיל , הבעיה היא שהאנטי וירוס מחק את קבצי ה svchost הנגועים וכרגע הוא מתפקד בצורה לא טובהיש עדיין יש שאריות מהוירוסיםהשאלה שלי אם במצב כזה כדאי לעשות תיקון לווינדוס ? או שעדיף לוודא שהמחשב נקי ואז ?איך מוחקים אותם ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.